Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna tak je ale prizpusobeno i pro klavesnici a mys, je kompromisni na obe strany. Dark Souls nebo Diablo 3 pro PS3 bude mit nekompromisni gamepadove ovladani.
  • Za prve reaguji na tvou otazku a vysvetluji ti, ze stavi na predpokladu, ktery je spatny. Vsechny hry proste nemusi byt designovany pro PC, takovy pozadavek je invalidni. Takze stezovat si na to, ze nektere hry nejsou na pc je hloupe a opoved at si dotycny poridi platformu na ktere bezi je v poradku.

Za druhe se nenavazim do pc hracu. Jen se sveruji se svym dojmem, ze na me pusobi, jako by si mysleli, ze jsou stredobodem vesmiru a vsichni a vsechno se jim musi prizpusobovat. Tak to na me skutecne pusobi, protoze jinak si ty vecne narky nedovedu vysvetlit. A jestli mas lepsi vysvetleni pro tohle jejich vecne stezovani, tak sem s nim.
  • Stezujou si PC hraci protoze UI u multiplatformnich titulu je vetsinou prizpusobeny hrani na gamepadu :D
    To mas pak tezky kdyz udelas RPG das do toho nepouzitelnej inventar. Kdyby to bylo naopak tak si budou stezovat konzolisti zeano.
  • Miserius
    Pokud chces hrat strategie nekoupis si konzole, to jsi asi nepochytil ty
  • To bude právě kámen úrazu, což si evidentně nepochytil.
  • To ze na to jsou programy neznamena, ze je to pouzitelne. Proto take Blizzard zcela prekopava ovladani D3 pro PS3. A o tom to proste je. Nektere hry jsou designovane pro mys, nektere pro gamepad a nektere jsou takove kompromisni na obe strany. Skrz multiplatformy si mohou stezovat obe strany, ale stezuji si neustale PC hraci.
  • Ale to si nejdřív budeš muset vypnout Aim Assist.
  • Prosím, řekni mi proč jsi svou odpověď, která ani neodpovídá na otázku, použil na navážení se do PC hráčů?
  • prudislav: proc by to bez nej neslo, v multiplayeru vetsinou neni a v singlu u her, kde je, si ho muzes zpravidla vypnout.
  • Miserius: Díky za vyčerpávající a konstruktivní odpověď
  • Ja bych to resil tak, jako to resim ted, nektere hry hraju na PC, jine na konzoli a dalsi na handheldu. A mam po problemu, protoze kazda platforma ma sve silne i slabe stranky a na kazde si uziju to nejlepsi co nabizi. Je hloupost vybrat si jednu platformu z mnoha a chtit, aby se vsichni memu vyberu podridili a prizpusobili. A naopak exkluzivity vitam, protoze exkluzivita muze byt vyborne prizpusobena podminkam platformy. Multiplatformy jsou vzdy kompromis, nejen pro PC, ale i pro konzole. Dark Souls toho budiz dobrym prikladem. Kdyby byl od zacatku koncipovan jako multiplatforma a pocitalo se s klavesnici a mysi, tak nikdy nebude mit takove skvele ovladaci schema pro gamepad. A kdo ho chce hrat, necht si poridi gamepad, proc by proboha vsechny hry meli byt plne kompromisu kvuli moznosti ovladani mysi. Nekdy mi projde, ze PC hraci si mysli, ze jsou stredobodem vesmiru, pupek sveta a vsechno se musi prizpusobovat jejich potrebam. Nemusi a nedeje se tak a je to prirozene a normalni.
  • Programy na to jsou a neni jich malo i kdyz uznavam ze UI tomu neni vzdy uzpusobene. Ja diky tomu takhle zkousel Minecraft na tom xboxovym ovladaci.
  • Miserius
    Jejdasek: Ono to jde vypnout skoro u vseho, ale kdyz zrovna nekam nalitavam stihackou nebo se ritim do zatacky a do toho nekdo krici na psa at si lehne tak bych si to rad vypnul ale nemuzu dokud neni trosku klid
    Clown: Hral jsem driv na pc dlouho a hodně, možná až moc *2* Byl jsem v různych klanech, ať už na první CoD nebo na CSka, myslim si ze jsem byl i dost dobrej. Prechod na gamepad byl takovej ze prvni den hrani (dejme tomu 3 hodinky) jsem byl az nepouzitelnej a mel jsem co delat i v singlu... Ale tak behem tydne (mozna dvou abych nelhal) hrani uz singleplayer v zadny hre nebyl problem (krome RDR to nevim proc mi dlouho neslo) a multiplayer byl taky jen otazka cviku... Ze singlu jsem tam prisel tak jsem docela dostaval na zadek ale po par hodinach si clovek zvyknul na tu akci a dostal to do ruky...asi zalezi na tom jak ti to s podobnejma vecma jde... Dejme tomu po 3-4 tydnech s gamepadem jsem nemel problem v zadny hre jak v singlu tak v multiplayeru... FPS hry trvali o neco dele nez Third person strilecky (ty jsou an to jak delany) ale rozhodne to neni nic nad cim by jsi mesic sedel a nevedel co se deje, pokud nejsi tele tak to mas za tyden vse v malicku
    Prudislav: Autoaim je jen v singlu a jeste se da vypnout...
  • A jak si na pc zahraju s gamepadem treba diablo 3 nebo magicku? Nehlede na to, ze PC hry nemaji UI stavene na sledovani z dalky na TV.
  • Úplně nesouhlasím, ale chápu úhel pohledu. Zapřemýšlej, ale nad tím kdyby to vážně bylo naopak, kdyby hry s ui atd., který je určený na klávesnici a myš cpali na konzoli, aby jsi to hrál na gamepadu na který ti to pořádně nefunguje, nebylo to optimalizovaný pro hardware konzole atd. Schválně mi řekni jak by jsi se po tom cítil, pokaždý když by jsi si na to stěžoval tak by se z druhé strany ozvalo pouze: Kup si Pc, když to chceš mít.
  • prudislav
    no zrovna střílečky maj na konzolích jeden cheat kterej já prostě nepřenesu : "autoaim", sice by to bez něj na gamepadu asi nešlo , ale ten mě prostě nehorázně odrazuje
  • Byl bych vážně rád, kdyby to vyšlo i na PC. K diskuzi PC/Konzole: Z různých zkoušek s mým kamarádem (konzolista) vím, že jsou věci , kde nemá šanci a je to i obráceně. Např v létání, řízení aut atd má na 100% navrch, klávesnice a myš se nechytá. Na druhou stranu např. v fps má myš jednoduše navrch (uznávám že záleží na kvalitě myši a klávesnice). Mám doma gamepad, klávesnici, myš a joystick a hraju zásadně na kompu a to z jediného důvodu, Mody, bez nich si už hraní nedokážu představit (příklad - Total war série, stalker sŕie, fallout série, skyrim atd..)
  • Clown: ne o tom nevim, dark souls jeste cas od casu hraji. Jestli je to fakt, tak je to vyjimka.

Miserius: Ja hraju predevsim multiplayer killzone 3 a tam si muzes u kohokoli vypnout audio.
  • V tom případě super. Chci se zeptat jestli jsi byl i PC hráč, jak dlouho trvá zvyknout si na gamepad u střílečky?
  • Ne neposlal, ale nebavi me v kazde diskuzi, nota bebne o konzolove hre, poslouchat jejich vecne narikani, jak jsou konzole spatne, konzolisti stupidni, jak jsou kvuli nim blby hry a nasledne narikani nad tim, proc konzolova exkluzivni (jindy automaticky stupidni) hra neni i na pc a jak se na pc hrace kasle. To jsou vecne narky, prakticky den co den. A myslim ze kdyby to bylo naopak a takkhle otravovali neustal konzolisti pod pc tituly, jak pc nici hry, ze ani nefunguji na gamepadu a maji blby ui pro gamepad a proc nevyjde ta hra i na konzole, tak by te to po par letech taky prestalo bavit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit