Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Takže ... se bojíš že v multiplayeru to bdue samej kre*én, nebo že kdyby jsi šel na nějakej sraz konzolistu *2* tak tam bude třetina kre*éni? *1*
  • Až na to, že je to spíš tak, že si to auto nekoupím, protože každou třetí(tímhle číslem nechci nikoho urazit) jízdu se mnou v autě pojede i ten kre*én.
  • Miserius
    Aneb jak se připravit o zážitky svojí stupiditou *2* Představa že si nekoupim nový auto protože ostatní co ho maj jsou kre*éni je velmi zajímavá
  • Miserius
    U nekterych jo... Ale tohle je to o cem mluvi...Proste nedokaze vetsina hracu ani pripustit ze by se to na gamepadu dalo taky dobre hrat, radsi budu rikat ze je to stupidny a soudej podle pul hodiny co to zkouseli
  • Takže si vlastně slušnou formou poslal PC hráče do p*dele, skvělá ukázka chování konzolistů: když nějakou hru z konzole chcete kupte si konzoli a dělají okolo toho neuvěřitelnej tiátr, aby to náhodou nevyšlo i na PC a to i přesto, že se to jejích verze ani nedotkne, ale když má hra, která byla PC only vyjít na konzole tak to jim přijde normální a nadávají na pc hráče, že se jim to nelíbí a většinou právem, protože i pc verze je tím dotčená. Vážně tohle chování nepochopím. Konzole mi nevadí uvažoval jsem o koupi, ale reakce většiny konzolistů a politika okolo konzolí mě dokonale odradily.
  • To je prosím obchodní trend, čemu přesně na tom nerozumíte ?
  • Uz na konzoli funguje ve hrach klavesnice + mys?
  • Předpokládám, že si počítač, konzole a hry kupujete za svůj výdělek.
  • Miserius
    Jo, tak to mas jeste docela kus pred sebou, závidim *15*
  • God-of-War
    Tedka jezdim na koni.. hledal sem tu holcinu:)). Jinak ten singl je bozi a jako fest dlouhej. Pak jeste dohrat crush obtiznost a new game plus:). Jinak v multak mam uz paty tyden... Ten se taky povedl.:))
  • taky nevim, pritom kolik lidi ma tablet... v mojem okoli celkem minimum...navic kdo ho bude mit tak vykonej aby zvladal tyhle games
  • Chce to len cas, nech sa to vytrati do zabudnutia ako sa vytratili 3D okuliare atd.
  • Miserius
    Hrajes jeste singl Last of Us? Ja to dohral za ten vikend protoze ted mam do konce mesice co delat, sotva hodku Xcomu si dam... Ale na tuhle hru bych si udelal cas, pokud to nebyl klasickej E3 tunel (i last of us bylo dosti upraveny pri tom E3 gameplay videu loni)...Ale jinak je TLoU jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral :) Kdyz si pustim soundtrack při pracování/učení uplně jsem tam zpět *2*
  • Tihle PC only hraci furt kvuli necemu narikaji. Jsou vecne nespokojeni a nestastni ze sve platformy. Bud kvuli multiplatformnim titulum, ktere udajne nici pc hry. Nebo kvuli tomu, ze nejaky titul neni multiplatformni a na pc se nepodiva. :-) Kdyby netrpeli predsudky, tak si jednoduse poridi konzoli a budou hrat dobre hry, at vyjdou na pc nebo na konzoli. A kdyz temi predsudky trpi, tak at si trpi, jejich vec.
  • prudislav
    tak nějak nechápu co je to za divnej trend s těma tabletama ;-)
  • God-of-War
    Jj, Ubisoft docela jede:).. az na AC serii, ktera zacina silene degradovat. Ale tohle vypada hodne slusne *14* . Pekna interakce s prostredim, grafika a hlavne ten co-op:))). Taky premyslis, kde na to budeme brat cas??? Nevim, co parit driv :D.. Jinak v Last of Us to zacina bejt dost husty:)).
  • Ou, moje chyba, to jsem přehlídnul.
  • rancor1223
    Nepleteš si GRO třeba s Future Soldierem? GRO je až na tragický matchmaking skvělá hra.
  • Ona ta AC série je fajn, ale přehání to s díly... Jako pokud plánují zase další 3 tak to už se přibližuje COD sérii a to se mi nelíbí !
  • Rhulad
    haha.. ještě mám v paměti jak říkáš o Dark Souls, že je tupá rubačka a Amalur je všech směrech lepší a nejedou je skvělá jo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit