Divné, divnější a jiné normální hry roku 2019
-
Diky za tyhle shrnuti po celem roku. Oceni nejen prilezitostni hraci :)
-
pekne popísané. a to si spomenul len AAA mainstreamové špeky. 2019 bol skvelý rok. úprimne, nedokážem ho porovnať priamo s rokom 2018, ale tých skvelých titulov bolo more. za mňa určite plague tale, anno 1800, baba is you, slay the spyre. potom vysoko kvalitné, i keď nie wowo efektové ion fury, void bastards. a to len z tej mizérie, čo som hral vo svojom veľmi obmedzenem čase.
-
Krásně jsi to shrnul, měl by ses přihlásit do redakce. Na to, co jsi zvládl ve třech odstavích, oni potřebovali 20 článků a 4 videa. Bez legrace.😉
-
někdo sice označí rok 2019 za slabší, ale podle mě se držel slušně (ale ano, vedle 2020 nebo 2018 jako slabší skutečně působí)
RE2 remake mě vyléčil po mizerném RE7; sekiro ukázal, že souls hry stále frčí a dají se inovovat a dělat jinak; plague tale potvrdil že indie může dobře vypadat; jedi trochu zpravil reputaci star wars; DMC V ukázal že když hack and slash tak s dantem a od japonců; a death stranding předvedl že hry mohou být mnohem víc než jen hrami a nabídl zážitek, jaký tu dlouho nebyl a dlouho nebude...
secret guilty pleasure je pro mě terminator resistance, který sice má mizerné recenze od profíků, ale krásných 92 % na steamu a fakt potěšil příznivce terminator univerza, kteří toho moc kvalitního nedostali už pěkně dlouhou dobu...
ale 2020 bude masakr peněženek jako už dlouho nic