Přejít na výpis diskuzí
Dizzy se vrací v HD remaku pro mobilní platformy
23.11.2011 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
ale jo, tesim se. ackoliv 6tka byla vcelku kratka. fajn pokus, jen tak dal. obtiznost byla ok, ne jako dizzy 1 - 2, kde byl jen jeden zivot...
-
Až mi ukápla nostalgická slza, na Dizzym jsem vyrůstal...a drží se mi v paměti i po těch XY letech, zatímco na většinu dnešních her zapomenu po týdnu.
-
"Co se týče příběhu, pokud si úplnou náhodou nevzpomínáte, Velký Dizzy je silně skleslý a tak Dizzy a Daisy chtějí upéct jeho oblíbený koláč, aby mu zvedli náladu. Jenže všechny višně zmizely spolu s Pogie! Nu dobrá, asi na tuhle zápletku zapomnělo víc lidí, nicméně divili byste se, kolik lidí doma hýčká své staré platformy..."
Tak tohle pobavilo, Velký Dizzy = Grand Dizzy aka deda Dizzy, zapletku zjevne zapomnel (pokud ji vubec pamatuje) i sam autor. ;)
Jsem ale zklaman, cekal jsem regulerni novy dil... a misto toho jen (pry) HD remake na prihlouple platformy. Jakoby se na nich C64, ZX, Amiga a kdovijake dalsi hry nedaly emulovat. -
Ja chci Vib ribbona na PC :)
-
heeej... tak ja mam zbuseneho kazdeho Dizzyho :D 15 rokov do zadu... 386stka... jaaaj
-
-
Taky jsem to mel poprvy na 386ce, ale uprimne .... ta hra stala za howno uz tenkrat. Takovyhle remaky at si nechaj
-
-
Pro později narozené: http://www.youtube.com/watch?v=YXKV5gowEKk
Nikdy jsem nedohrál, docela hardcore *16*, na Kempstonu se to docela blbě ovládalo. -
Konečně pořádná hardcore pařba, ne jak tady ty amatérské pokusy typu Skyrim nebo Uncharted 3. *5*
-
-
Hardcore to bylo mozna tak na 8mi bitech, kdyz si mel 3 zivoty a hru jsi musel po game over vzdy hrat od zacatku. To bys dnes neudejchal trolle. Remake samo bude upraven checkpointy, sejvy a mensi smrtelnosti vajicka. Takze radsi si zrahaj ten Skyrim ty hardcore parbo ;)
-
-
Se s ním nebavte... Je to jen blbej troll... Akorát provokuje, protože nic jiného neumí, chudáček, tak se nenechte strhnout jeho kecama *3*
-
-
Umím ještě psát, to si vyprošuji! *5*
-
-
Já Gothic nikdy nezradím. *5*
-
-
To je jen hra, ne zenska...
-
-
Nechci podkuřovat, ale líp to říct nešlo :))
-
-
-
-
-
Na sérii Dizzy jsem vyrůstal na starém dobrém Didaktik M, kvůli němu jsem si koupil česko-anglický slovník a pomalu se sám učil angličtinu, pravda na Amize mne to už tolik nechytlo, ale ještě dnes se rád občas vracím k remakům běžícím v enginu DizzyAGE i kouskůn na něm nově vytvořeným ;)
-
-
Děkuju za zmínku i DizzyAGE, nikdy by mě nenapadlo, že něco takového existuje.
-
-
Dizzyho si pamatuju ještě z C128. Moc nás caparty tenkrát nevzal, ale to neznamená, že to nebyla skvělá hra. Kdyby tak chtěl někdo konečně udělat PC remake třeba Impossible Mission. *9* "Another visitor. Stay awhile......stay FOREVER!"
-
-
Remake Impossible Mission je treba na PSPcku.
-
-
No jo čoveče koukám na to Sony PSP, Nintendo DS and Wii. Tak to mi uniklo....díky....já to chci na PC *13*
-
-
stáhni emulátor a můžeš pařit
-
-
Emulátor mám..i toho stařičkýho IM (a mnoho dalších)...ale já bych opravdu vyloženě ten remake. *3*
-
-
Ezop: Jo tak to se omlouvám.
-
myslel jsem to tak, aby sis stáhnul emulátor DSka nebo Wiička
-
Robotron: Aha, tak to fakt možná zapnu po delší době ten emulátor a zkusím i toho Dizzyho, abych věděl co nás tentkrát minulo.
-
No hele, na tom PSP je to ale stejne skoro to samy, jen v trochu lepsi (snad:) grafice.
-
-
-
-
-
-
Sice jsem kdysi hral a dohral, a jeste si to docela pamatuju (vytahnout lvovi trn z paty, troll na moste, a tak.), ale pro mobily a tablety ok. Akorat jsem trochu doufal (po oznameni), ze to bude nova hra, neco jako je ted vyborna Rayman Origins, ale co se da delat.