Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale jo, tesim se. ackoliv 6tka byla vcelku kratka. fajn pokus, jen tak dal. obtiznost byla ok, ne jako dizzy 1 - 2, kde byl jen jeden zivot...
  • Děkuju za zmínku i DizzyAGE, nikdy by mě nenapadlo, že něco takového existuje.
  • Až mi ukápla nostalgická slza, na Dizzym jsem vyrůstal...a drží se mi v paměti i po těch XY letech, zatímco na většinu dnešních her zapomenu po týdnu.
  • Trol.diskuzni
    Umím ještě psát, to si vyprošuji! *5*
  • Se s ním nebavte... Je to jen blbej troll... Akorát provokuje, protože nic jiného neumí, chudáček, tak se nenechte strhnout jeho kecama *3*
  • Pan_Klobouk
    "Co se týče příběhu, pokud si úplnou náhodou nevzpomínáte, Velký Dizzy je silně skleslý a tak Dizzy a Daisy chtějí upéct jeho oblíbený koláč, aby mu zvedli náladu. Jenže všechny višně zmizely spolu s Pogie! Nu dobrá, asi na tuhle zápletku zapomnělo víc lidí, nicméně divili byste se, kolik lidí doma hýčká své staré platformy..."

Tak tohle pobavilo, Velký Dizzy = Grand Dizzy aka deda Dizzy, zapletku zjevne zapomnel (pokud ji vubec pamatuje) i sam autor. ;)

Jsem ale zklaman, cekal jsem regulerni novy dil... a misto toho jen (pry) HD remake na prihlouple platformy. Jakoby se na nich C64, ZX, Amiga a kdovijake dalsi hry nedaly emulovat.
  • Taky jsem to mel poprvy na 386ce, ale uprimne .... ta hra stala za howno uz tenkrat. Takovyhle remaky at si nechaj
  • Ja chci Vib ribbona na PC :)
  • Odulin
    Ezop: Jo tak to se omlouvám.
  • heeej... tak ja mam zbuseneho kazdeho Dizzyho :D 15 rokov do zadu... 386stka... jaaaj
  • myslel jsem to tak, aby sis stáhnul emulátor DSka nebo Wiička
  • Peppa
    Pro později narozené: http://www.youtube.com/watch?v=YXKV5gowEKk
    Nikdy jsem nedohrál, docela hardcore *16*, na Kempstonu se to docela blbě ovládalo.
  • Odulin
    Nechci podkuřovat, ale líp to říct nešlo :))
  • Odulin
    Robotron: Aha, tak to fakt možná zapnu po delší době ten emulátor a zkusím i toho Dizzyho, abych věděl co nás tentkrát minulo.
  • No hele, na tom PSP je to ale stejne skoro to samy, jen v trochu lepsi (snad:) grafice.
  • Odulin
    Emulátor mám..i toho stařičkýho IM (a mnoho dalších)...ale já bych opravdu vyloženě ten remake. *3*
  • To je jen hra, ne zenska...
  • Trol.diskuzni
    Já Gothic nikdy nezradím. *5*
  • Hardcore to bylo mozna tak na 8mi bitech, kdyz si mel 3 zivoty a hru jsi musel po game over vzdy hrat od zacatku. To bys dnes neudejchal trolle. Remake samo bude upraven checkpointy, sejvy a mensi smrtelnosti vajicka. Takze radsi si zrahaj ten Skyrim ty hardcore parbo ;)
  • stáhni emulátor a můžeš pařit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit