Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čau, je fakt užasné že se chysté DLC k takové úžasné hře jako je Dishonored, ale nevím, asi bych bral i pokračování.No jsem tu proto abych vám zde dal svůj YT channel, na kterém můžete najít LP z Dishonored a GP z různých her, ať už nově vyšlých jako Borderlands 2, nebo už starších jako Deus Ex:Human Revolution.Na své si přijdou i milovníci Horrorových her, protože můj kanál skrývá hru Slender: The eight pages, kterou jsme hrali ve třech, a bylo to opravdu zábavné.Takže, místo toho, abys nepsal komentář typu :Spamer, radši zajdi na můj kanál a sám se přesvědč, jestli bys nechtěl zkusit mě odbírat. Zde: http://www.youtube.com/user/Blako197?feature=mhee
  • Ale aby nebyl problém s místní distribucí (viz. DLC na Skyrimm, New Vegas, atp.).
    • Dishonored sa dal kupit priamo na Steame, neviem sice ci to bol len rozmar Cenegy, alebo konecne dostali rozum, ale naozaj by nemal byt problem. Teda aspon s ENG verziou. Dufam ze aj dalsie hry ako Fallout 4 nebudu regionalne omedzene.
  • Tak jsem Dishonored rozehrál a musím říct, že jsem nadšen!
    DLCčka znějí lákavě, tak jsem zvědav. :)
  • Doufám, že další díl bude jinde, než v Dunwallu. Město je to sice pěkné, ale vzhledem k tomu, že je ve světě hromada dalších ostrovů a pak ta obrovská pevnina, byla by škoda to nevyužít.
    Taky doufám, že zůstanou u stejného grafického zpracování, to bylo moc pěkné, hra pak i přes nepěkné textury (blbé konzole) vypadala pěkně.
    Vzhled hry navíc skvěle ladí přírodě - stromy, hlína, písek, tráva apod. vypadají skvěle a nebylo by špatné, kdyby v dalším díle byly nějaké větší lokace mimo město. Navíc by se tím ztížilo skrývání, kdyby se hrdina musel schovávat za stromy a kameny.
    Taky by v další hře hlavní hrdina mohl být velrybář a první ukol hry by byl ulovit velrybu, to by bylo cool.
  • Veskoslav
    Nevím jak Vy, ale já mám nyní 2000 MS points za cca 215 Kč:) Takže se mrkněte, jestli to nemáte taky, pak by vyšel ten datadisk na nějakých 50 Kč:)
    • Umaroth
      kdes sehnal tak levně ?
    • Lawliet
      *dlc*
  • Paul_cz
    První DLC pravděpodobně koupím jen až bude ve slevě za 2 eura, ale ta další zní výborně. Pokud by na tom byla kvalitou jako Minerva's Den pro Bioshock 2, vůbec bych se nezlobil. Každé 3-4 pořádně rozsáhlé mise s vlastním příběhem..
  • Uff už týden nic nehraji a asi hrát dlouho nebudu -A tak jsem čekal na zprávy o DLC k Dishonored jako o smilování. A ono až na jaře 2013? *8* A žádný příběhový dlc zatím? *8*
    • Pokud jsem správně pochopil novinky, první DLC má být aréna, další dvě jsou příběhový.
  • misho8723
    Možné pokračovanie Dishonored? Áno, som za, ale len vtedy, ak si dajú na tom diele záležať a zoberú si dosť času na jeho realizáciu..podobne ako si CD Projekt Red vždy dajú dostatočne na čas s pokračovaním Zaklínača (jednotka v roku 2007, dvojka v roku 2011, trojka bohvie kedy, ale podľa všetkého asi až po Cyberpunku, čiže do úvahy idú roky 2015,2016).. DLC vo forme arkádových arén? Tak pre mňa nie.. mne pri Dishonored ide o príbeh a svet, čiže iba príbehové DLC (podobne ako v prípade BioShock 2)
  • Veskoslav
    5 dollarů? U nás to bývá přeplacene cca o dollar:) Takže za +- 120 Kč dostat řekněme 2-3 hodiny zábavy navíc:) No uvidím, až bude více informací, ale do města bych se vrátil moc rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit