Přejít na výpis diskuzí
DLC dovysvětlí Konec Mass Effect 3 už příští týden
22.6.2012 | Adam Homola
202 příspěvků
-
Vidím desítky racionálně uvažujících přispěvatelů se střízlivě zdrženlivým názorem na toto jistě velkolepé veledílo, které se již chystá změnit životy nás i našich vnuků... a Cahira!*8*
Toho Cahira snad platí přímo Bioware... *4* -
Tuhle hru už nikdy znovu hrát nebudu a mrzí mě že jsem za celou sérii vyházel prachy, ačkoliv to byly dobré hry... Na to dlc se podívám na youtube a už se k tomu nikdy vracet nebudu...
-
-
Dalsi z tech,co kvuli nepovedenemu konci zatracuji celou serii.
Tohle asi vazne nepochopim.
Ja znam spousty her a filmu,jejichz cela pokracovani byla zpackana a ne je konec a presto to nedokaze zmenit muj pohled na ty dily,ktere me bavily/libili se. -
Můžu se zeptat proč?
-
-
Od té doby co jsem dohrál jedničku, jsem se nemohl dočkat závěru té série s tím že to bude jeden z nejepičtějších, dechberoucích popř. srdcervoucích závěrů s jakým jsem se kdy setkal... Závěr prvních dvou dílů jsem prožíval jako u málokteré hry... při závěrečné videosekvenci ve dvojce se mi klepaly kolena a modlil jsem se za celou posádku... A pak hraju skvěle našlápnutou trojku na jejímž konci mám místo svého vytouženého dechberoucího závěru tři, naprosto stejně nesmyslná rozhodnutí, bez vysvětlení a jako třešničku na dortu si pak ještě uvědomíš že si vlastně předchozí díly nemusel hrát protože rozhodnutí která jsi v nich učinil (ačkoliv se zdála zásadní) byla naprosto zbytečná a se závěrem série neměla nic společného...
-
-
Já jsem právě trojku ještě nehrál, tak proto se ptám. No, doufám, že zklamaný nebudu, ale to co tu píšeš ty + řada dalších, to mě celkem zaráží. Přesně jako ty jsem dvojku a jedničku neskutečně prožíval a řadím první dva díly na pomyslný herní vrchol (druhý díl asi ještě o krapet výše) *4* No, uvdím jak to bude u té trojky, ale de facto rozhodnutí, které hráč v průběhu hry dělal (ať se jedná o rozhodnutí z dílu prvního, která následně navazují ve druhém pokračování) byly nedílnou součástí hlavního příběhu, výborným zpestřením a v některých případech byly i dost emociálně založeny. Pokud je u třetího dílu absence dopadů těchto voleb, je to jedině špatně...
-
-
Pokud si ME zahrajes vsechny dily v rade, je to suprovy zazitek a i ve trojce muzes potkat ruzne postavy z predchozich dilu. Volby ktere jsi kdysi udelal muzou docela ovlivnit nektere udalosti v ME3, i kdyz ne vzdycky si to uvedomis (obcas ani nevis ze tam byla moznost volby). Jedine co je opravdu spatne je samotny konec, podle me sity hodne horkou jehlou a naprosto nesmylny pokud o tom zacne clovek trochu premyslet. Ale jelikoz je to az uplne na konci a v podstate to na hru nema zadny vliv, nevidim to nejak tragicky.
-
-
A přesně takový konec tam právě není... doufejme, že to nové DLC vylepší...
-
Nechám se překvapit *4* Mám v plánu si zahrát všechny tři díly najednou (já už jsem úplně zapomněl, co jsem před tím rokem udělal za rozhodnutí v jedničce a dvojce *1* ). Zavřu se doma a po každém díle si dám pár dní pauzu. Potom budu pokračovat v díle dalším *4* A pokud mě ten konec ve trojce nedostane alespoň tak, jako tomu bylo dvojce, tak to budu považovat za špatné ukončení celé série (prostě epický, ultimátní a supersonický konec být musí, o tom žádná).
-
-
-
-
-
-
Mě se konec ME3 hodně líbil a celkově jsem spokojenej jak trilogii uzavřeli. Líbí se mi co autoři chtěli naznačit, že všechno neni jenom black&white a každé rozhodnutí má své pro a proti stejně jako jiné volby v průběhu trilogie. Každopádně by si měli autoři za svým koncem stát. To, že si většina ufňukaných fanoušků stěžuje na konec a chtěji svuj vysněnej happy-end neznamená, že by ho měli vývojáři měnit a doufam, že v DLC bude jenom dovysvětlení (ikdyž vůbec neni nutné).
-
-
V DLC bude jenom dovysvětlení, to říkají autoři už od ohlášení EC, takže za svým koncem si stojí.
A přestaň prosím zesměšňovat všechny, kterým se konec nelíbil tím, že je označíš za ufňukaný happy-end idioty. -
-
Nikoho nezesměšňuju, akorát poukazuju na fakt, že pod každým článkem o ME3 je 100 komentářů a z toho 90 o tom jak konec stál za h***o a že by ho měli autoři změnit nebo potvrdit teorii indoktrinace.
-
-
Pokud je pod každým článkem o ME3 100 komentářů a z toho 90 o tom jak konec stál za h***o tak to znamená že ten konec prostě za h***o stál a nic na tom nezmění ani fakt že deseti procentům hráčů ten konec vyhovuje...
-
-
S tim nesouhlasim. Podle mě spíš všichni čekali půlhodinovou cutscénu s kompletním vysvětlením konce nebo čtvrtej konec, kde všechno dopadlo úžasně podle jejich představ.
-
-
"Co se tyka vysvetleni, moc me nezajima, protoze ty nelogicke veci co tam maji logicky nevysvetli nikdo." - Věc názoru...
-
Nejde ani tak o to ze to neni happy end, a ja sem prekousnul i to, ze na konec absolutne nema vliv tvuj pruchod trilogii. Bohuzel je na konci fura nesmyslu, skolackych chyb ktere se jim proste vysvetlit nepodari, protoze to nejde.
Na druhou stranu je ME3 vynikajici trilogie a hrani samotne byl supr zazitek. Behem trojky se postupne uzaviraly ruzne osudy postav potkavanych behem predchozich dvou dilu, a i kdyz je konec fakt moc moc hloupy, nedokazal mi pokazit zazitek z vybornych her.
Co se tyka vysvetleni, moc me nezajima, protoze ty nelogicke veci co tam maji logicky nevysvetli nikdo. -
Vzhledem k počtu rozhodnutí během hry, tam těch konců klidně mohlo být 16 jako v Zaklínači 2, včetně zničení celé galaxie... například celou galaxii klidně mohly nějakým způsobem zachránit gethové v případě že jsi jejich civilizaci ušetřil... Bioware si s tím závěrem mohli vyhrát takovým způsobem že by si na své přišel naprosto každej hráč ať už čekal jakýkoliv konec...
-
-
-
-
-
-
Jestli to nepotvrdí indoktrinační teorii, tak to spackali tak jako tak...
-
-
Mi řekněte nějaký logický nesrovnalosti, protože já o ní hodně přemýšlela, tak mě to zajímá.
-
-
No ja sem cely ME3 chodil s protheanem v tymu a jejich rasa pozna indoktrinovaneho spolehlive. To same u toho protheanskeho hologramu, tam uz by moje Sheppardka tez musela byt indoktrinovana a nic mi nerekl. Plus nejake drobnosti ktere sem vedel cerstve po dohrani vsech 3 dilu v rade a ktere uz jsem zapomnel ;-)
-
-
V indoctrination theory jde ale právě o to, že se pokoušejí Sheppardku indoktrinovat. Má to bejt tak, že po zásahu harbingera se to odehrává v její hlavě a celej ten následnej děj je právě ten pokus. Když dáš modrou nebo zelenou, tak je indoktrinace úspěšná, když dáš červenou, tak odolá.
Problém je ale v tom, že pokud to tak je, pak ta hra nemá konec... -
-
No ja sem to videl vysvetlovane tak, ze se Shepparda snazi indoktrinovat postupne a ten konec je uz jenom ten posledni pokus. Byly tam ukazovane sceny z hrani, dokonce uz z minulych dilu, kdy ty indoktrinace probihaji a na par mistech tam zminovali, ze tam uz je castecne ovladana (resp. ovladany). Ale asi i tech indoktrinacnich teorii je nekolik ;-)
Podle me do toho Bioware nepujde, dodela jenom par animacek k tomu konci a nesmysly co tam jsou zustanou. Ale jak uz jsem psal driv, o nic nejde, ja sem si uzival hrani samotne a fura veci se behem toho prijemne uzavrela, nektere postavy jsem tam ani necekal (a pri prvnim pruchodu ani nepotkal). -
-
Nejhorší je na tom, že jestli se tato teorie nepotvrdí, tak ale potvrdí nějaký mezery ve hře...Teď mě napadá to, že si třeba nikdo nevšiml toho chlapečka... Hlavně když nastupoval do raketoplánu, to by mu 100% nekdo pomohl..
-
Amylee: No právě, ten domnělej konec by tedy v případě, že je to pravda, měl teprve začít. Zatím bohužel nezačal.
Marty: Jojo, oni se ho patrně snaží indoktrinovat tak nějak postupně, během tý trojky hlavně v tom spánku, protože to je jakoby člověk takřka bezbrannej, i když ten poslední sen, kdy se Shepardovi zjeví ten kluk se samotnym Shepardem, načež oba shoří, se dá interpretovat jako že se jeho podvědomí brání a dává mu signál hrozící zkázy. A ten konec vlastně už Shepard totálně podléhá, jeho podvědomí si vytváří jakýs takýs konzistentní příběh, ve kterym zachraňuje galaxii tim, že skáče do různej paprsků, má nekonečný náboje, mluví s malym bohem, kterej občas používá majestátní "my" (reapeři) a tak.
I když chápu, že spousta lidí tyhlety dohady můžou štvát a působěj vykonstruovaně, mě osobně se to docela líbí a byl bych rád, kdyby to tak bylo. Pak by to znamenalo, že by nás čekala ještě závěrečná bitva. Což ale vzhledem k oficiálním prohlášením Bioware zřejmě nepřipadá v úvahu. Každopádně se na to těšim.
-
-
Má konec. Pokud nahraješ dostatečné množství bodů a zničíš reapery, tak se ti na konci ukáže animačka Shepyho v troskách, jak se nadechne... Pak by začal ten reálnej konec, kdy by se měl vypořádat s reapery.
-
-
-
-
Indiktrinacna teoria sama o sebe nema velku logiku takze..
-
Sorry ale indoctrination theory je tez pekne derava, to by sli z blata do louze ;-)
-
Podle mě nepotvrdí, protože by to jinak uplně popřelo ostatní konce a jedinej "správnej" konec by bylo vyhlazení Reaperů.
-
-
Mě to spíš přijde naprosto logický, ale bude to zklamání, když to nepotvrděj, protože se mi ani nechce věřit, jak moc promakaný by to bylo.
-
-
Pro mě by to bylo velký překvapení a předčilo by to i původní konce, bohužel je to podle mě akorát dobře promyšlená teorie.
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=3y7xk1_x8ko
-
-
Já se na to snad i těšim na to DLC nebo co *1*
-
-
Chytří a pěkní jedinci (já), si počkali, až se toto DLC objeví a až poté si ME3 zahrají. *6*
-
Jestli tam bude jen to, co přeživší dělali až do smrti, kolik měli dětí a koho všeho si vzali, tak to moc nezachrání. *1*
-
-
Tady je rozhovorem s Caseym - bude to nabitější.
http://www.youtube.com/watch?v=3y7xk1_x8ko
-
-
ještě že jsem to dohrál až tento týden. jsem si říkal jak dlouho na EC budu čekat a bude to v den poslední zkoušky
-
Hlavní příběh a především konec je beznadějně zpackaný. Takové gigantické díry v zápletce žádné DLC nespraví.
-
hmm dufam ze mam spravny save(myslim tym ten ktory je oznaceny spoiler v clanku) ked nie youtube a wiki to istia :D