Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Ja si nestezuju.. BF3 jsem koupil na vyroci 10 let Battlefieldu za (v prepoctu) 240 korun a premium me vysel asi na 9 stovek, coz je dohromady cena za standardni AAA hru. 5 DLC je obsahove plnejsi, nez kdyby byvali udelali jeden datadisk, vpodstate za stejnou cenu, takze si neni moc na co stezovat, pokud chcete vsechny dlccka.. Holt to delaj postupne, coz je ale spis pro dobro veci..
    Nejvic me bavi originalni mapy, Back 2 Karkand + momentalne hraju snad jen skvelej Aftermath.. Clovek si v tom vybere, hra je to paradni, na End Game jsem zvedavej..
    Pro me urcite dobrej kauf..
  • uz se vi jestli budou dlc v budoucnu zdarma i pro ty co si nekoupi premium?
    • nevi, posledniho cloveka co pouzil slovo "zdarma" na jednani akcionaru EA o par minut pozdeji seskrabovali dole z chodniku. pry to byla nehoda
    • calwin
      dlc NIKDY neboli zadarmo... takže nečakaj že sa stanú zázraky :)
      • JohnyTheZik
        viz BFBC2, vid? Tam se to taky jmenovalo DLC a vsechny byly zadarmo :)
        • calwin
          no povedzme že z vlastnej skúsenosti hovorím o konzolách... neviem ako je na tom PC kedže tam sa tieto veci dostávali pomocou patchov...
          • JohnyTheZik
            Je fakt, ze na konzolich to bylo zdarma jen pro "veterany", coz byla asi levnejsi obdoba premium v bf3, to netusim.
            • Já to koupil na Xbox už s kodem na DLC, nic zvlášť sem kupovat nemusel
  • CTF přesně stejně takto fungoval už v BF2 včetně toho čekání. Že by to autor článku nehrál?
  • tim vydrbanym premiumem co je vlastne podvod na svoje vlastne zakazniky... si len zarucili to ze BF4 urcite nekupim prvych x mesiacov po vyjdeni, nebudem predsa kupovat 2x tu istu hru, ktora je navyse tak primitivna, ze sa moze srovnavat s CoD. Vdaka bohu za Planetside2
  • Mám BF3 premium (ano, klidně se do mě pusťte :), nahráno přes 200h, už ani nevím, jakou hodnost. Seknul jsem s tím asi před dvěma týdnama, přestalo mě to bavit... Ne, že by ta hra byla špatná, podle mě je fakt dobrá a má potenciál nebýt klasickou "běhej, střílej, nemysli, nesnaž se hrát takticky" řežbou. I když se jedná třeba o conquest nebo rush, vesměs >3/4 lidí to někde zapíchnou a nehnou se z místa. A pro mě je pak docela frustrující věčně nabíhat s malou skupinou do přesily ála kamikatze. Možná ale jen neumím najít servery, kde by lidi fakt hráli coop. Místo toho, abych si u toho hodil voraz po náročným dnu, jen se u toho navztekám... *13*
  • calwin
    je pravdou že battlefield 3 sa nejako s armou 2 porovnávať nedá ale v oblasti obsahu mi arma 2 ponúkla o 10-15x viac. a v našich končinách rozhoduje hlavne pomer cena-kvalita... rozhodujúcou podmienkou je ale či sa nájde niekto kto by s vami armu hral :D lebo umelá inteligencia je na hranici retardácie (ona je práve ten zdroj bugov obyčajne)
    ak by som sa mal druhý krát rozhodovať čo kúpim (vlastním obe) battlefield bad company 2 alebo battlefield 3 tak určite beriem bad company 2... z nejakého dôvodu si ešte pamätám že bad company 2 bola omnoho zábavnejšia a prepracovanejšia hra ako BF 3... ale celý tento obchod s dokupovateľným obsahom sa mi vôbec nepáči... zachvílu sa bude rozprávať namiesto kupujem "plnú hru", kupujem "polovičnú hru" (za 50 evri ako inak :D)

paradoxom je že battlefield 3 sa mal pohnúť k lepšiemu a mám skôr pocit že to bol krok späť...
  • To jsou slavni US Bike Corps na tom obrazku? :D
  • Ja sem BF3 premium dostal od sve pritelkyne k vanocum :D ..takze si nemuzu ani na nic stezovat a spokojenej s obsahem sem! Nicmene mam a obcas hraju i BFBC2 a prijde mi mnohem vic vyladenej, v bf3 je zas vic moznosti a vetsi mapy. Nejlepsi by bylo neco mezi *5*
    • Spades
      Je pravda, že BF3 má konstantní lag, kterej v BFBC2 nepociťuju, ale zas v BF3 mě baví Conquest Large, a hlavněp doladěnější unlocky.

Pokud se do BF4 dostane poladěnej Frostbite 2.1, popřípadě i slibovaný commander, tak to bude pecka. Ještě by to chtělo odsranit modrej filtr. V Aftermath není a je to super.
      • Zvlast Vietnam bezi a hraje se desne dobre. Pravda, ukoly a unlocky jsou hrozne fajn a clovek se ma za cim honit. Ale zas mi vadí tak nejak nedoladenej engine, ze mi to treba trochu nestiha kdyz zamirim a strilim, nebo kdyz je kolem hodne efektu..jinak to bezi krasne plynule...
  • Já nechápu jak tohle někoho může ještě bavit.Já jsem bf hrál asi půl roku a potom jsem si koupil ArmU a bf šlo do kytek.
  • Už vidím, jak okolí vlaky bude zaminované a plné lam čekajících na odpálení C4.
    • Radioaktivni_surikata
      A to je tak složitý tam nejdřív hodit granát? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit