Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reeki

    Já podlehl hypu a hru si koupil, bohužel nebo bohudík, jsem dostal takovou facku a již zcela jistě vím,  že si již žádnou soul hru nekoupím. Moje blbost že si neumím zjistit  před prodejem více. 

    • J.V.Stalin

      A co konkrétně si měl za problém?

      • Reeki

        Nemám rád, když 10min zabijím bosse, pak jedná chyba a celý progres je  v pr .... tohle je podstata soul her, kterou jsem jaksi nepochopil, také ER byla první a poslední soul hra,  kterou  jsem hrál, to vím jistě :-).

        • J.V.Stalin

          Tak on ten bossfight je v podstatě takovej puzzle, na kterej musíš přijít, navíc je postavený na férových základech. Ostatní hry dělají z hráče často polo-bohy a neférově je oproti soupeřům zvýhodňují a to je prostě špatně. A to je právě podstata onoho žánru. Herní publikum si obecně zvyklo, že to "za něj někdo udělá" bez jakékoliv (nebo minimální) snahy ze strany hráče, kdy už to zašlo tak daleko, že hry sami po nějakém neúspěchu nabízí snížení obtížnosti.

          Jinak ale naprosto chápu a akceptuju tvůj postoj. Opravdu to nejsou hry pro každýho a není nic špatnýho je vzdát.

          A jen tak mimochodem, zrovna Elden Ring ti nabízí opravdu hodně možností jak si v tom souboji relativně slušně pomoct. Například si můžeš pozvat jinýho hráče, kterej ti bude v boji asistovat. Nebo si můžeš změnit build na způsob jakým ti bude vyhovovat (a těch kombinací je tam nepočítaně).

          Jo a jak daleko jsi se vlastně dostal?

    • Inquisitor

      Je fakt, že hype byl obrovský. Možná bych taky podlehl, kdybych nevěděl, že mě souls hry neberou:)

  • bylo to jasnější jak facka  tendle post  nikoho teda neujistí že to realně nevyjde v únorů  ale je to tak prostě tak D:

  • J.V.Stalin

    To se dalo čekat. Jednak už by jsme na to dávno měli trailer (pokud by byl v plánu únor) a taky je teď celkem velkej přetlak a je zbytečný do něj ještě přilejvat.

  • přemýšlím jak si ho nejlíp zahrát. Mám uloženou pozici z konce ER a nevím jestli bude lepší začít úplně znovu a nebo si dát NG+, ve kterém to DLC projedu.

    • iSpirit

      DLC vždy nejlepší v NG+ za mě. Já tam půjdu v NG++, které mám dokončené díky platině.


      Jinak si myslím, že se spíš spekulovalo, že by se mohl objevit trailer a datum vydání v únoru než samotné DLC. Potřebují do vydání zařídit nějaký hype, navíc v únoru vychazí Rebirth, takže to nikdy nedávalo moc smysl. Vidím to na  září.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit