Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak nejlepší je si koupit základní hru a když budou prudit s DLC tak upirátit jinak proti tomu nejde bojovat.
  • Ty jseš teda odvážnej řekni to nějakýmu skutečnýmu ty hrdino..
  • BoB.2
    *1*
  • Ta profilovka se do téhle diskuze hodí =D
  • Jack1947
    Snad jo pac minule to byla spise bolest... *7*
  • Mozno nemam taku pestru fantaziu v muceni ale tiez ma to prve napadlo pri citani clanku. Tiez by som radsej bohatol na ukor ukoristenej lode a jej posadky. Respektive robil najazdy na dediny kde raboval a zotrocoval. Lenze v podani Ubi to bude zrejme opat o zachranovani sveta a likvidovani "zlych" ludi. Dufam, ze aspon tie namorne bitky budu stat zato.
    V ostatnom si uz nejako poradim.
  • sleepless
    Neznáš plachy? Ty jo, to je dneska doba, kdy lidi neznají plachy :) Jinak je to také speciální druh vyplašeného překlepu... sry.
  • *1*
  • Postal II
  • peaNutz
    Aa z tohodle námětu měli udělat plnou hru je to sice taky ohraný téma ale příde mi furt originálnější a zajímavější než téma pirátů. Škoda tři hodinky sou pro to dost málo:/
  • Jack1947
    Strilel, ja myslim ze strilet by je bylo malo... Jasny jato chapu, jen sem se snazil , priblizit proc asi nejde. Neni to fair. *15* tom: Diky za info. Pravdu mas v tom , ze kdyz uz hrajes za pirata mohlo by tam bejt neco , vic nez jen zachranovani sveta od zlosynu , pirati svati nebyli a nic jim nebylo svate jenze zas nebyli samoliby sadisti (aspon nektery).
  • Dem*nte *7* ....
  • Je to jen hra! Neznám žádný lepší způsob, než se odreagovat, jako je zabíjení npcéček, klid jsou to jen npc nic víc, i když máš pravdu raději bych střílel české politiky než otroky *4*
  • jednak je to troll, takze jeho reci neber vazne a jednak lincoln dal svobodu otrokum jen jako prilepek jiným zmenam . Navíc britanie dala otrokum svobodu mnohem dřív nez amerika. třeba to by ses moh dozvědět . Navíc dneska ve hrach nedelas strasny věci? neupalujes lidi a ruznejma zpusobama je nelikvidujes?
  • kubi-wan
    To budou nový plašící pokřiky pirátů!
  • Jack1947
    Vidis a o to jde, prave taci jako ty by si uzivaly "tyrani nebohych otroku" , tak pak je jasne proc to asi ani tak nebude. Zkus si predstavit ze bys byl onim otrokem, jesteze tu bylo dobreho Lincolna a i kdyz se toho nedozil , dostaly svobodu a mohli mu byt vdecni.
  • Není to tak dávno, co jsi mě označil za rasistu, jen protože jsem prohlásil, že černoši nesloužili ve frontových jednotkách armád I. světové války (vyjma tehdy zmíněného regimentu)... zajímavý příspěvek. Copak mi uniká? Je to snad Ironie? Cynismus?
  • Život je změna, změna je život. Takže beru kanystr a bude HARD PARTY s otroky! *15*
  • Jack1947
    No, a cenzura je obcas dobra ne ? Ne kazdy by to mohl vydrzet, nasily by nemelo bejt tak okate proklamovano. *4* Jsou jiste hranice, ty by meli zustat neprekrocene.
  • Jazz
    Back Flag?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit