Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas, pekne tady na Vitu kaslete. Pritom na ni vyslo tolik skvostnych her. A nesouhlasim s tvrzenim, ze Killzone Mercenary je obycejna strilecka s nedostatkem obsahu. Naopak je to pomerne napadita strilecka (originalni zbrane, vanguardi, dobry design misi, moznost mise prochazet ruznym zpusobem, vyborna znovuhratelnost singl misi diky moznosti volby ruznych rezimu pri znovuhrani) - se cti by to obstalo i na konzolich a pc. Navic je to fps s vynikajicim multiplayerem a nelze prehlednout excelentni technicke zpracovani, kteremu se nic jineho na vite nevyrovna. Je to jedna z nejlepsich her na PS Vite a dovolim si tvrdit, ze zadna jina mobilni platforma neposkytne lepsi (multiplayerovy) FPS zazitek, nez prave PS Vita s Killzone.
    • BookerDeWitt
      Napsal jsi to více než výstižně. Krom toho, Killzone: Mercenary je rozhodně nápaditější hra než její velký bratr Shadow Fall na PS4 (mám obě hry, takže mohu posoudit). Shadow Fall je jen technologické demo s nudným singleplayerem a s lehce nadprůměrným multiplayerem, a i když by se tyhle dvě hry neměly srovnávat, tak Mercenary se mi zdá prostě lepší a trávím u něj více času. Dokonce nejsem sám, spoustu mých přátel co jsem navedl ke koupi Vity společně s PS4, si taky Mercenary pochvalují hodně, což jde vidět i na pravidelných zápasech, které pořádáme mezi sebou.
  • TheGGG
    sony si svých zákazníku vždy vážila. *14*
  • Mato1987
    paráda, takže už nepotrebujem ani predplatenú PSN kartu :) hneď ako výjde the last of us ps4 bundle tak kupujem aj shadow fall :)
    • tohle je článek o Killzone Mercenary a ne SF...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit