-
Jo to musi byt otresne narocne na zdroje, 3 podelany auta, ktery maji vsechny stejnyformat jak pro pc ,tak pro konzole.
-
já jim dám že nemaj love...líný vši to jsou;)
-
Kdyby někdo chtěl NFS HP Xbox 360, 3x hraná, DVD jako nové bez jediného škrábanečku. Domluvíme se stačí napsat.
-
Tohle nám už EA nebo Criterion, teď nevím, kdo o tom rozhoduje, udělali v Burnoutu. Spousta PC hráčů byla natěšená na Big Surf Island, ale oni se na nás vykašlali a až po půl roce byli schopní říct, že DLC na PC nebude.
Burnout je skvělej, ale po tomhle už jsem ho přestal hrát a slíbil jsem že další hru - NFS - od Criterionu nekoupím, a ještě že takjsem tak udělal. Zase udělali to stejnýse na nás vykašlali, jenom to teď oznámili aspoň předem. -
Tak u Shiftu se na ferrari DLC taky vykašlali, a fanoušci to pak rozběhli na PC sami. U HP je mi to ukradený, u Shiftu 2 to rozjedou fanoušci zas, tak co.
-
-
To Ferrari DLC bylo něco jiného. Microsoft má nějakou exkluzivní licenci s Ferrari, ale na PC/PS3 by EA muselo koupit extra licenci a to by se už nevyplatilo. Nicméně proč to druhé DLC pro Shift nebylo i na PC, to už nikdo nevysvětlil.
-
-
vysvetleni je celkem snadne, podobne jako u DLC Hot Pursuit. Prodeje jsou priblizne v pomeru PS3 46% - XBOX 42% - PC 2-3% ... jinymi slovy, kdo by investoval do neceho, co se mu ukazuje neustale jako prodelecne? Uz jenom ta PC verze zakladni hry je svym zpusobem charita, ktera skutecne naklady nepokryje. Nema cenu si nalhavat ze naklady s PC verzi nejsou, protoze jakekoli testovani, distribuce a podpora musi stat pomerne znacne hrachy, ktere par desitek tisic prodanych kusu na PC muze stezi pokryt ... kdybych byl farmar co prodava brambory a mel bys si vybrat mezi trzistem, kde prodam celou urodu se ziskem nebo nejakym plackem kde mi vetsinu rozkradou a jeste dostanu pres hubu, tak by se asi nikdo nepozastavoval nad tim, proc se mi na to druhe nechce. Spis by se divili proc tam porad lezu a tukali si nahlavu ...
-
-
-
Asi tak. Těch 400 000 kopií asi bylo v Rusku nesteamové verze.
-
nechápu jak můžou břešit prodeje CoD:BO bez započtení Steamu když i krabicovka vyžaduje Steam a tím pádem je ejdodušší to koupit rovnou na Steamu
-
-
Protože potom vyjde nižší číslo a to sa jim hodí (aj bych sa vsadil, že zas tradičně néni započítaný Evropský trh *7* )
-