Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zato jsme dostali securom disc check, securom aktivaci, GfWL... Děkujeme T2, příště si své tituly strčte do prd..e
    • No tak vidím, že si tu hru nemám důvod kupovat a předpokládám že nejsem sám kdo se na ní vykašle.
      No aspon budou moct svádět svoje nízký prodeje na pirátství jak je to dneska v modě.
  • Hlavne ze Bioshock2 byla hrozna nuda... jednicku jsem dojel na prvni nadech, a do dvojky jsem se musel nutit a presto jsem se nedonutil ji dohrat... na to jak se autori dusovali jak to ma bejt trilogie a jak to bylo jako trilogie i planovano od samyho zacatku, tak mam pekne zafailovali
    • Souhlas, ono hlavně problém byl vtom že na tom nedělali autoři jedničky *4* . Proto se těším na nový bioshock který bude dělat tým který udělal jedničku. A hlavně zase nový svět což je paráda. Rapture byl žážitek když ste se do něj ponořili poprvé, podruhé už to nebylo ono.
  • Core
    Asi budu za vola, ale dnes už se neříká slovo datadisk? Co znamená do češtiny DLC?
    • rage
      Downloadable Content
    • Core
      Aha, už nic... Měl jsem si nejdřív přečíst článek.
  • Jednička byla výbroná a zvlášť moment s golfovou holí v hlavě byl dost strhující. *1* Dvojka byla o něco víc hratelně doladěná a i přes ne tak dobrý příběh a horší atmošku(Rapture z prvního dílu prostě mělo říz) se jednalo o vyvedený kousek a zvlášť mp není vůbec špatný bonus po dokončení kampaně. A dlc zdarma, proč ne?
  • hral som obe casti na pc a dvojka sa mi pacila onieco viac ...a ten koniec v dvojke + pomaly prechod na zaverecnu animaciu ma dostal a povedal som si ze to stalo za stravene hodky pri tejto hre.
  • ...zůstanou tak navždy hnít pouze na konzolích... WTF? Neskutocne amatersky clanok...cele mi to pride o tom ze si autor potreboval vyliat zlc kvoli tomu ze to nevyjde na PC. To ze su tu ludia ktori rozputavaju primitivny flame konzole vs PC je prirodzene ale ze to robi redakcia? ...Ale teď už je to jedno, jak kvalitní obě DLC byla, protože světla světa se na PC nedočká ani jedno... Ked je to autorovi jedno naco o tom vobec pise? Konzolovych hracov to zrejme zaujimat bude, tak ako sa najdu DLC pre PC ktore zase budu zaujimat PC hracov. Len pre info nie som zastanca ani jednej ani druhej strany, slo mi len o to poukazat na amatersky pristup autora.
    • Ty si jeliman, autor podal clanek z pohledu, co se tyce pc hracu. Takze ne amatersky pristup, nybrz kvalitni prace!
      • jeliman si akurat ty ked si nepochopil o com som pisal. podla mna by mali autori byt nestranni a nezaujati, no ale holt to je len moj nazor
        • Takove doby bych se chtel dockat.Nestrannych autoru.Pokud znas nejaky web kde bych takove nasel tak sem s nim.
          Kazdopadne vynech EG.cz kteri pisou recenze pro Xzone na podporu prodeju.
          bonusweb.cz bych taky vynechal tak pro zmenu pisou recenze lidi kteri ty hry nehrajou.
          No moc moznosti neni ale verim ti :]
        • a to uz preco? vsak len pisu recenzie na hry tam sa musi odrzkadlit osobny nazor:D
    • sleepless
      A neni snad pravda, ze zustanou hnit na konzolich, kdyz by mohly pobavit spoustu hracu na PC? :) Tohle preci nema s konzolovym publikem nic spolecneho (ani se tam nic takoveho nepise), je to informace pouze pro PC hrace, ktery ma pravo byt trosku nastvany..ale ne na konzole, nybrz na vydavatele. Bezcilna debata PC vs. konzole obvykle zahori kvuli slovickareni a precitlivelosti, jako v tomto pripade :)
      • Anebo zahoří kvůli podobně napsaným článkům...
  • DLC do Mafie 2 jsem si koupil vcetne tech novejch auticek protoze me jezdeni v mafii fakt bavi. Skoda ze z toho kluci z 2K czech nevymlatili vic.

Hlavne treba u honicek s policajtama kdy jejich obtiznost je primo tristni..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit