Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radši bugfield než cheaterfield (bf3) *5*
  • Na GOGu unreal tournament 2004 za 2,5 dolaru...ježiš marja.... kdyby tak jeli servery, aby bylo s kým hrát 8-D
    • lama grafika uz,ako tak mozno UT3
    • Jack1947
      Po lanu ne ?
  • Krescz
    Ku*va to uz dneska neumi nikdo delat hry? *11* ....kde jsou ty casy bez DLC?...kdy jste si koupili hru a jeli bomby....bez bugu...bez nutnosti pripojeni k netu.... *9*
    • Jj za nasich mladejch let prece ve hrach zadny bugy nebyly. To bejvaly casy....
      • Jack1947
        No bylo to podstatne lepsi pred 5-6 lety... nez dneska kdy se z toho stal pomerne dobre vydelecny mainstreamovy prumysl. Na to emusi clovek zabredavat az tak do nostalgie. I kdyz co je nostalgie ze pro me to je spis rok 2002, nez 90leta.
        • Jj pred peti lety to totiz jeste nebyl "vydelecny mainstreamovy prumysl". Tenkrat se delalo vsechno zadarmo, neexistovali zadny DLCecka nebo mikrotransakce, v diskuzich hraci konstuktivne disktuvali, hry nemeli zadny bugy, v korytech rek tekla cokolada a Karel Gott byl jeste mlady a krasny.
          • minimálně nevznikalo tolik her, které by byly cca 1/2 roku od vydání a intenzivním patchování stále nehratelné. Dnes je to standard. (tím myslím období před 2000, to se ještě v titulcích psali i beta testeři, dnes by tam mohli rovnou dát seznam lidí co to koupili v den vydání)
            • 1) To bylo obdobi kdy vyvoj takove AAAckove hry byl nesrovnatelne levnejsi.

2) Neni pravda ze je dnes standard vydavat nehratelne hry a nic takoveho se nedeje. Dokonce i BF4 se da hrat a rozhodne to neni az takova tragedie jak tu vetsina lidi tvrdi.
              Klidne bych se vsadil ze na to obdobi o kterym mluvis bys nasel dost zabugovanych titulu ktere potrebovali masivni patchovani a nakonec je ani nedostali.
              I slavnej Fallout 2 kazdou chvili padal a pada doted.
          • Jack1947
            Presne... dneska to stoji za "deravej pytel." *15*

Scena nebyla ale jeste tak vycpela aby nabizela hry jak dneska...
    • pokud si pamatuju, tak patche a updaty byly vždy

a co by jsme tenkrát za internet a multiplayer dali...
      • Krescz
        tehdy byla predstava MP uplne jina...navic myslim obdobi kdy mel net uz kde kdo (nejsem dedek ffs je mi 19) *7*
  • Nevite kdy ma vyjit Battlefield 5 ?
    • Zeptej se taty pri prcani *3*
    • řekl bych podzim 2015.
    • deridon
      kakat na Battlefield 5, já chci ten Battlefront 3, co se u nich kutí! ovšem, jestli to bude v technickém stavu jako Battlefield 4..
      • To je snad kazdemu jasne, ze Battlefront 3 bude jen preskinovany a upraveny BF4 ...
    • Jack1947
      +-2roky? neni to fuk. *7*
  • Vydáním tohoto dlc v mých očích klesla čtyřka z Battlefield 3.5 na 3.2. Jak už tu někdo psal, čtyřka je trojka s comm modem. Za to prachy fakt nedám
  • Uz aby to bylo. Ve ctyrce neni moc map kde by se dobre litalo s attack heli a ja pevne doufam ze Operation Firestorm a Caspian Border mi konecne takovou mapu poskytnou.

Navic obe se skvele hrajou i za AA coz je moje druha nejoblibenejsejsi vec na svete takze Second Assault je jasna volba :D
    • Radioaktivni_surikata
      Taky se těším. Kaspická a Firestorm i Oman jsou skvělý conquestový mapy a Metro ač ho v conqestu zrovna rád nemám je solidní mapa na rush, kterejch ve čtyřce zatím moc není. Navíc se mi vrátí "macíček" *1*
      • Ty mapy budou upraveny a jestli jsem to dobre pochopil tak Metro bude pruchozi i horem takze to bude podobnejsi Lockeru kterej me na pechotni mapu proti puvodnimu metru bavi vic. Ja moc pesky nebeham ale kdyz mam chut tak si i trochu toho chozeni dam.
        • Radioaktivni_surikata
          Já zase radši po svejch. Conquest na novým Metru si dokážu představit, ale tak ve 24 lidech, což se obávám že nebude zrovna populární. Většina Locker only serverů je momentálně pro 60 lidí a to mi přijde jako masochismus, takže uvidíme, jak se k tomu postavěj samotný hráči.
          • Ja se snazim pripojovat na servery pro 48 lidi. To mi prijde jako idelani cislo :D
            • Oni jsou jiny mody nez conquest large?
            • 64 conquest, 32 rush a 48 ostatní mody :)
  • tesim sa,a dufam ze casom vobec nebudem lutovat prachy za premium *5*
    • Je treba dojit ovce. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit