Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Než takovýhle umělý navyšování které mimochodem Nintendu nikdy nešlo, proč nemít dvě verze při vydání. Nebo lépe přestat tam tlačit druhy her které jsou náročné a prostě  jak ovládáním taky ani HW optimilizací se tam nehodí!

  • dworkin

    Neřeším obraz, neřeším zvuk. Je to hříčka. Ale ty miniaturní joysticky jsou za trest. A third party ovladače nepodporují všechny funkce joyconu.

    • Jack1947

      Tak je to pro menší prsty no (děti) co bys nechtěl.

    • 0011

      Záleží jak hraješ já hodně hraju v doku a joycony prakticky nevyndavám a používám pro controller, který má všechno kromě IR kamery, kterou jsem využil akorát u labo. Jediné řešení jak zvětšit páčky jsou různé čepičky, nejlepší jsou prý tyhle ale nesehnal jsem kde by se to dalo koupit v ČR.

      • dworkin

        U mě to plní funkci konzole na cesty a do postele. Když už sedím u televize a mám chuť hrát, tak pustím PS4, kde mám backlog jak svina. :) Čili pro controller je mi k ničemu, potřebuju tweaknout joycony. Na ty čepičky se podívám, dík.  

  • Uz aby tu byl :3 Ocekavam, ze spis pujdou cestou AI upscalingu - nejaka verze DLSS, ktera bude fungovat pro vsechny hry, coz by ostatne bylo i super reseni pro vyvojare, kteri by nemuseli patchovat hry pro vyuziti vyssiho vykonu, vsechno by obstaral HW sam. Jeste vymenit obrazovku v tom handheldu za nejakou OLEDku a uz bych snad i ja mohl byt spokojeny.

  • Už aby..😀 zachovat kompatibilitu a zvýšit výkon. Zas začnou vycházet "NEWswitch" hry.

    Pokrok v ARM procesorech je nezastavitelný a zákazníci jsou na "NEW" verzi konzole připravený z 3DSka.. 

    • 0011

      Nevěřím tomu, že výjde 2021, nejdřív tak 22/23, ale spíš než na samotný ARM jsem zvědavý na nový SOC co kuchtí s Nvidií, protože je jasné, že tentokrát nepoužijí existující čip, ale po obrovském úspěchu switche pracují na řešení na míru pro novou generaci. Každopádně chci zpětnou kompatibilitu, větší výdrž baterie a lepší joycony, nebo aspoň páčky dneska budu vyměňovat u neonové sady. U šedivé, kde jsem je vyměnil za offbrandové drží, ale radši bych byl za jinou technologii, tohle byl největší přešlap Nintenda.

      • Souhlasím..

        Jen jsem optimista a za rok touhle dobou snad budeme moudřejší.. 😃

        • 0011

          Z historie je to takhle - pokud je jejich konzole průšvih, vydávají novou za 5 let, pokud se jí daří je to nejméně 6 let a switchi se daří hodně, ale nikde nic není vytesané do kamene, u handheldů měli jiný cyklus a nikdo nečekal, že Nintendo sloučí koncept handheldu a domácí konzole, nakonec jsem za to rád i když bych rád za nástupce new 3ds což je pro mě dodnes jejich nejlepší konzole. Chtěl bych něco jako tohle ideálně se sloty na switch i 3ds cartridge.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit