Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kovar.jakub
    Kde je hlavně marže maloobchodníků, náklady na zastoupení v různých zemích, doprava... Budou v mínusu a to tak, že docela podstatném.
  • "A stejně na ní zřejmě Sony prodělává majlant" to sa len mne zda ako poriadny blabol?
    Ak su +18$ na kus tak prodelavaj? To mi pride ze su v pluse. Jasne ze PR neco stoji a to v tom odhade asi neni zaratene ale to je ina polozka.
    Ked pekar na kazdom predanom chlebe zarobi +18$ tak bude prodelavat majlant? :)

    A ako tu uz bolo spominane sony ma zrejme dojednane lepsie ceny kedze to vyrabaju na miliony, takze to moze byt aj viac ako tych 18$. Furt to nebude ako Apple so 100% marzou ale zapone cisla to nebudu
  • umi dead rising na 20 fps, to ti je malo? *5*
  • Jack1947
    No jo, je mi 12 a uz odmala mi to bylo vsugerovavano do hlavy. Proto jsem se take zarekl pit a drogovat a ma jedina zavislost jsou pocitacove hry. *4*
  • Jack1947
    Na minusy bych uplne kaslal, kdyz nekdo ma jedinou zabavu plusko-minuskovat prispevky dle uvazeni to je jeho boj... nastava trochu jina vec, a to ze to ovlivnuje verejne mineni a pote se odviji debata na ucet "toho nebozaka" bez urazky ke komukoliv samozrejmne.
  • A ať to čtu pořád dokola, pořád mi není zřejmý.
  • Sarkasmus mám rád, ale z oné konkrétní věty mi nebyl vůbec zřejmý.
  • Jack1947
    Ja bych se spise zabyval s tim kdyz si vezmeme co Current gen dokazal, a to mel o dost slabsi hw, no a ted tu mame nextgen co je silnejsi co tam bude za hry casem... urcite to bude hoodne zajimave.
  • Je to grafika s vykonem zhruba 7850. Coz neni uplne marna grafika a v 900p by battlefield 4 mel jet na cca 50 fps. Takze bud je vsyncem caply na 30 a nebo (na to sazim ja) je proste vykon cpu v ps4 tragicky, proto grafiku dost omezuje. Coz dava smysl, protoze je to netbookovy cpu, vykonem nekde u poloviny az ctvrtiny FX.
  • Jacku, tobě je 12 viď? a měli jste hodinu rodinné výchovy, kde vám pouštěli videa "ty ty ty, drogy né"? :) chlast, cigára, tráva, bílý - to není o tom být IN. Jen patnáctiletý smradi v prváku na střední maji ten infantilní pocit, že jsou IN........starý hulej a chlastaj ze zvyku a fakt si nemyslej, že jsou IN
  • Dobrý, tak Sony dotuje výrobu PS4? to je nějaká novinka? Když to vemem kolem a kolem, ten HW je v podstatě naprosto zoufalej a je skoro s podivem, že ty komponenty vyjdou vůbec na tolik... Pokud si je autoři "studie" nevycucali z prstu. Ale holt co chcete od CPU za 2 litry že? Průměrný 4-jádro od Intelu, který narozdíl od AMD dokáže provádět výpočty rychle stojí 2x tolik... A to tam možná v té ceně 2,5 litru nebo kolik je dokonce CPU integrovaný i s grafikou, podle všeho nějakým pseudomodelem z NTB, protože co si budeme povídat, realita toho, že dokáži dát dohromady 8-jádrové pseudo CPU a do stejného čipu ještě nacpat ještě jádro např. HD7970 je zcela mimo. Grafický poháněč bude ne-nepodobný těm, co jsou v dnes prodejně dostupných APU od AMD. Takže návrat k výkonu asi tak HD 4850 či něčeho podobného.

    Kdokoliv, kdo si dnes pořídí i5ku od Intelu a grafiku na úrovni HD7870+, nebo GTX760+ se absolutně nemusí obávat, že by mu některý z multiplatformových titulů pro nové konzole nechodil. Takže jakýkoliv pokrok v případě PS4 se smrskává na paměť kompletně v GDDR5(navíc pouze u PS4, Xbox 1 má DDR3), jenže z mnoha testování výkonu pamětí víme, že vysoké rychlosti paměti mají ve výsledku velice malý vliv na celkový výkon, pokud to není přímo grafická paměť. Té je ale na grafických kartách u PC dostatek. A pro zbytek systému stačí i DDR3 1333.
  • Mart9
    Podle těch mínusů je krásně vidět, že je bohužel stále více kuřáků, feťáků a alkoholiků než nás slušných a na svinstvech nezávislých lidí.
  • meleš úplný kraviny :-D tuhle filosofii můžeš uplatnit v tuzemskejch podmínkách - třeba když od sklárny nakoupíš tisíc lisofoukanejch půlitrů s tim, že je dodatečně budeš ještě brousit, nebo rejt. Tam jsou podmínky docela transparentní. Ale prosim tě nemíchej jablka s hruškama :-D Sony, jejich PS4, mezinarodní HYPE, zázemí, vazby na ostatní korporace - to je uplně jinej level. Výrobní cena bez započtení logistiky, nákladů na MAR bude při objemu výroby v řádech desítek korun, ale nepočítej, že by ses byť vzdáleně přiblížil jako jedinec k cenám, který společnosti za kompletaci SONY nabídnou. Jeden bohatej známej má firmu na XY komponenty - ty XY komponenty si nechá v Číně vyrábět jako polotovary a v ČR dochází ke kompletaci - ani nechtějte vědět, za jak směšný částky polotovary z Ćíny vozí a za jaký peníze to XY spotřebitel koupí - těch tvejch 30% je pohádka ;)
  • C-BEAM
    a kde je odkaz na tú zostavu ?
  • To ale nemění nic na věci, že ten nad ním, má pravdu. *1*
  • Myslíš tu svobodu, kdy namaluješ na zeď tykadla a jdeš bručet?
  • Tyjo tak to si musim taky jeden ps4 koupit kdyz je to tak vyhodny za tak malo, tolik vykoneho hw! *8* Ale moc her si k tomu kupovat nebudu to bych pak hoooodne prodelal, ale zase mit to kvuli 3-4 hram to by byly sakra drahe 3 hry *1* *1* *1*
  • Úplne stačí, že sa to predáva v Európe za nie 399 dolárov, ale euro. Takže to je dosť podstatný rozdieľ...
  • Chlapci riesite tu zabomysie vojny. Pockajme na vyvojarov s cim pridu za nejaky cas a az potom budeme vidiet realny vykon tychto masiniek ked sa do toho opru napriklad borci z Naughty Dog :)
  • smejki
    sarkasmus? hm? hm? ... tak nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit