Dlouhá instalace Flight Simulatoru znemožňovala hru vrátit. Valve to zachraňuje výjimkou
-
Jestli to zamrzá, tak u leteckých simulátorů to většinou dělají 2 věci.
1) Nestíhají se nahrávat data. - Řešení: nainstalovat na SSD
2) Malá operační paměť. - Řešení: zvětšit operační paměť. U leteckých simulátorů je 24+GB paměti celkem standardem, už jenom kvůli tomu, jak obrovská plocha se vykresluje.
Ale jinak to samozřejmě může být i špatnou optimalizací.
Hra jinak chce cca 50mbps připojení pro maximální detaily, aby stíhala streamovat data.
-
Sorry, na hodně přetočeným I7 7700k by se to asi stávat nemělo.
-
V první řadě bych zrovna tenhle počin nenazýval hrou, ale simulátorem, tak jak to tady všichni říkají. Možná vám to přijde jako slovíčkaření, ale je v tom rozdíl. U simulátoru se v první řadě řeší simulace a tu provádí CPU. Teprve pak přichází na řadu až vizuální stránka. Proto zde GPU nehraje prim a propady fps mohou být. Obzvláště když systém začne na pozadí něco řešit a simulátoru tak ubude dostupný výpočetní výkon.
-
Jdou v tom nahodit do systemu waypointy? Bez HSI ani ranu.
A TACAN je taky dar z hury.
-
Jaka exluzivita?
-
U tehle hry, kdyz clovek pocka, tak o nic neprijde
-
Čekám, až pro to vyjde něco of PMDG nebo A2A. DO té doby mě to netankuje.
-
Hru jsem (zatim) nekoupil a tak ani nestudoval odkud veci taha, ale tipuju, ze hlavni data jdou ze serveru MS a ne Steamu a MS si to chce nechat pod palcem i pro pripadne dalsi updaty, rozsireni a podobne. Proto dane reseni downloadu.
-
PC exkluzivita 😀
-
No, na 2080ti mam docela frame dropy z nějakého neznámého důvodu. Plus teda padá, jak říká sám autor článku. Kdyby se to ale nedělo, jsem opravdu nadmíru spokojeny, je to opravdu vtahující hra.