Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to zamrzá, tak u leteckých simulátorů to většinou dělají 2 věci.

1) Nestíhají se nahrávat data. - Řešení: nainstalovat na SSD

2) Malá operační paměť. - Řešení: zvětšit operační paměť. U leteckých simulátorů je 24+GB paměti celkem standardem, už jenom kvůli tomu, jak obrovská plocha se vykresluje.

Ale jinak to samozřejmě může být i špatnou optimalizací.

Hra jinak chce cca 50mbps připojení pro maximální detaily, aby stíhala streamovat data.

• Sorry, na hodně přetočeným I7 7700k by se to asi stávat nemělo. 

• Blazer_cz

V první řadě bych zrovna tenhle počin nenazýval hrou, ale simulátorem, tak jak to tady všichni říkají.  Možná vám to přijde jako slovíčkaření, ale je v tom rozdíl.  U simulátoru se v první řadě řeší simulace a tu provádí CPU. Teprve pak přichází na řadu až vizuální stránka. Proto zde GPU nehraje prim a propady fps mohou být.  Obzvláště když systém začne na pozadí něco řešit a simulátoru tak ubude dostupný výpočetní výkon. 

• Jdou v tom nahodit do systemu waypointy? Bez HSI ani ranu.

A TACAN je taky dar z hury.

• cumpi3

Jaka exluzivita?

• U tehle hry, kdyz clovek pocka, tak o nic neprijde

• Čekám, až pro to vyjde něco of PMDG nebo A2A. DO té doby mě to netankuje.

• Hidden

Hru jsem (zatim) nekoupil a tak ani nestudoval odkud veci taha, ale tipuju, ze hlavni data jdou ze serveru MS a ne Steamu a MS si to chce nechat pod palcem i pro pripadne dalsi updaty, rozsireni a podobne. Proto dane reseni downloadu.

• PC exkluzivita 😀

• No, na 2080ti mam docela frame dropy z nějakého neznámého důvodu. Plus teda padá, jak říká sám autor článku. Kdyby se to ale nedělo, jsem opravdu nadmíru spokojeny, je to opravdu vtahující hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit