Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak moje dojmy sou ULTRA pozitivní. Hrál jsem přechozí DMC4, které jsem dohrál vyloženě ze zásady: ,,co máš, to dohraj,,. Ovládání bylo kostrbaté, kamera humus, grafika jakž takž, hudba mi lezla na nervy protože se tu řekl bych opakovali jen 2!! motivy.DMC4 bylo na stejných principech jako minulé díly, hrát 1 2 3 jsem proto nemusel, nicméně hra nic moc..
    Teď k DMC(5)

    Ovládání: Intuitivní, jednoduché, ale přitom neuvěřitelně komplexní
    Grafika: PC verze: Ultra mega extra luxusní :) Mimika postav, efekty, animace, vše je nádherné
    Prostředí: Paráda. Limbo, normální svět, podvodní svět když máte zabít Boba..luxus..
    Postavy: Dante je symoaťák, sporstej zmetek, Kat je pěkná atp...LUXUUUUS Vergil je ..Vergil
    Bossové: Bob, Succuba, různi mini-bossové i řadová monstra..krása a není nic jednotvárné
    Můj verdikt: 10/10...
  • Jednoduchy bejt stylovej v teto hre a hra nevyzaduje potobe skoro zadnej skill .Pockam na metal gear revengence,hra udelana pro prave hrace (jeste ze jsem si koupil dark souls ale to je jina sorta) objektivne ale davam hre 7/10
  • dako ma to nebavy som v 8 levely a stale to same dookola je to take iste i do konca hry ?
  • Hra je naprosto fantastická! Jsem fanouškem série od samého počátku a PC verzi (s gamepadem) posledního dílu si nemohu vynachválit - prostředí,vizuální stránka, ovládání...na jedničku. Asi naštvu hodně lidí, ale pro mne se jedná o nejlepší díl celé série. Je mi opravdu jedno, že má nový Dante "jiný skin", nechápu, proč to tolik lidí štve, je to poslední věc, na které ve hře záleží. I kdyby nový Dante vypadal jako MickeyMouse nebo Pepek námořník, je mi to fuk, když se to dobře hraje....Jestli se kvůli tomuhle nedočkáme pokračování, tak je to smutné, skončí další dobrá série a zůstane jen 156 varianta Battlefieldu.... *7*
  • Radši zahraji starý DMC 4
  • Tak vzhledem k tomu, že jsem původní DMC nehrál, nemůžu srovnávat, ale fakt je, že mě to bavilo moc. Level design je naprosto výtečnej, nevim, co berou pánové tvůrci za drogy, ale chci to taky. Bitky - maximální řežba, podpořená hlavně moc dobře vyřešenym ovládánim (hrál jsem klávesnice + myš). Jediný, co mě trochu zklamalo, byli bossové. Jednak je jich jenom pár, jednak si jsou dost podobný, a jednak mi přišli až příliš jednoduchý. Rozhodně bych od zmetka velikosti pětipatrovýho baráku čekal, že mi dá pokouřit podstatně víc. Ale celkově parádní chytlavá rubačka, kterou jsem vypnul dneska někdy kolem čtvrtý ráno, a nestačil se divit, kolik že je hodin.
  • Bavi me to vice nez DMC4,ktere jsme hral tak 3x.Lehci mi to prijde pouze v tom,ze uz jsou checkpointy rozumne rozmisteny.Zpracovani i hudba za 1.Pribeh vyborny-prolinani limbo x real je v nekterych misich uzasne udelano.Odpadlo neustale probihani stejnych lokaci coz vyrazne kvituju..level z technoparty clubu jeden z nejnamakanejsich co jsem kdy videl.Prekvapeni po vlnach skepce bych rekl
  • Dneska uz dostane 9 asi fakt hocico, inak ako v pohode hra ale 9 je moc cakal by som tak 7 nic prevratneho sa tu nekona a tych bosov je tam straaasne malo + nephilim difficulty je totalne lahka.
  • Dobre poledne panove :) nevite nekdo jak se jmenuje ten dubstep ci co to jo v prvnim traileru? Ani se mi ten trailer nepodarilo najit na youtube. DIky :)
    • Prvním trailerem myslíš úplně ten první z roku 2010? Na youtube stačí vyhledat dmc debut trailer *3* Hudbu do něj si prej udělali sami a jen pro tenhle trailer.
      V tom o rok starším traileru hraje tohle: "Nalepa - Monday (The Glitch Mob remix)" a pak už v soundtracku hry to je Noisia + Combichrist (ale to nejspíše víš *15* *2* )
  • Je to super hra bavilo ma to, trochu az prekvapivo na to ze to je cisto iba sekacka. Ale som sam komu pride 9 z 10 trochu prehnane? Hry ako Crysis su potom co? 10 z 10? Toto by teda zaostavalo iba o jeden bod? Hra super, ale tie hodnotenia su niekedy zvlastne.
    • A uz tu zasa mame medzizanrove porovnavanie? *7*
      • kazdemu sa paci nieco ine takze to je jedno ci je to medzizanrove. ja napr diablo nemusim, ale chapem preco to malo vysoke cisla v recenziach aj ked osobne je ta hra pre mna nezaujimava, toto ma naopak bavilo, ale nedal by som tomu 9 z 10. takymi cislami sa dnes recenzenti ohanaju az prilis casto...
          • No myslim, ze fanusik DmC ktory nepozera na skin postavy (popravde mi je novy Dante este sympatickejsi:) proste musi byt nadmieru spokojny s rebootom. Je pravda ze je lahsi, ale naozaj podareny.Za mna 9! Este by to chcelo nove diely serialu s novym Dantem ;)

            Btw. prvy Crysis ma neskutocne bavil z dovodu, ze som hral stylom predatora a kazdy jeden kill som snazil vychutnat :) O pokracovaniach sa radsej vyjadrovat nejdem :D

            K indie hram... FTL rullez :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit