Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Sranda to bejt může ale opravdu stálo za to tam za každou cenu vpát denuvo, které bylo vtipně prolomeno hned v den vydání ?😐

  • unicz

    Ale co když nechci ten starý feeling, ale chci hezčí a pestřejší animace, podporu ultrawide, dělat achievmenty nebo mám prostě původní hru před 20ti lety dohranou a chci si ji zahrát znovu v adekvátním kabátě? :)

  • Lukyz

    Naprostý souhlas,  navíc jsme TH hrál posledních 20 let, takže sebemenší posun je vítaný a myslím, že pokud jde o gameplay tak přidali dost nových funkcí, které hru zpestřují a rozvíjí. 

  • Tak vzhledem k tomu, že jak často je ve hře loading, že se pro tebe jako pro hráče nijak neliší jestli je grafiak vytížená na pět nebo padesát procent a že lepší grafika tak nějak z principu vypadá líp, bych řekl, že pro většinu hráčů bude lepší zapnout novou hru, která jim pověží nativně.

  • Odulin
    :D Horší už to moc být nemůže.
  • Zkousel jsem to a muj prvni dojem je ze je to naprosto stejne jako Theme Hospital akorat v lepsi grafice a s nejakyma dalsima blbustkama navic. V tom pripade je pro me ale lepsi pouzit CorsicTH (apka pro spusteni stareho Theme Hospital pod moderni WIN). Ziskam tak lepsi nahravaci casy, nezatezovani graficke karty a hlavne retro feeling. Pro ty co Theme Hospital nehrali muze byt, ale pro ty co maji v lasce stary Theme Hospital, je to pouha kopie...Cpt out

  • Lukyz

    Rozhodně stojí, když pominu nostalgický brýle, tak jsou tam oproti TH daleko lepší prvky mikromanagmentu. Mám teda odehráno zatím jen 3h, ale královsky se bavím!

    🔊 Doctor required in GP's office! 

  • xxxy

    denuvo bezi zadarmo takze vobec nezatazuje system, to je kazdemu inteligentnemu cloveku jasne, okrem piratov...

    a hlavne posledny Assassin's Creed to bezalo pod taktom procaku, takze to este pridavalo na vykone CPU, to ze ludia s novymi vykonnymi procakmi ich mali vytazene na 100% bola len nahoda, ti ludia tazili bitcoin a ine euromeny

  • MickeyMutant

    Hlavně to nehraj s dcerkou, nebo ji pak nedostanete k doktorovi.

  • MickeyMutant

    Proč myslíš, že o tom informuje stránka hry na Steamu?

  • MickeyMutant

    Že tomu zaplatili Denuvo ochranu, je v tomhle případě opravdu k nepochopení, protože vzhledem k použitému Unity enginu už muselo být během vývoje nad slunce jasné, že ochrana bude okamžitě prolomená. Což se přesně stalo ještě před vydáním😱

  • Lukyz

    To jsou zase kecy pirátů 😀 Můžete pls dodat nějaký věrohodný zdroj s testy, kde je jasně vidět jaký info to odesílá, jak moc to zatěžuje CPU atd. jak údajně tvrdíte? Thx

  • Ghost47

    Od doby, co se přestalo dělat DRM na bázi "nezkopírovatelné" placky, už tyhle ochrany AFAIK žádným svinstvem systém nezamořují, neinstaluje se nic. Maximálně to bude pro tu konkrétní hru žrát nějaký výkon (a ideálně jen při loadingu).

    A konkrétně always online s Denuvem nesouvisí, Denuvo je čistě od toho, aby se nikdo cizí nemohl debuggerem hrabat v kódu. To permanentní připojení třeba u Ubi je jejich vlastní věc, Denuvo jen komplikuje pokusy, jak tu ochranu hacknout.

  • Odulin

    Už se to stahuje. Recenze dávají tušit kvalitku.

  • Presne je to jako kdyby jste si koupily auto a automobilka by vam do kufru dala 5kg zátěž s tím že to ochrání její duševní vlastnictví s tím že na spotřebu a rychlost to bude mít jen zanedbatelnej vliv.... kdo by si to nechal líbit? u auta nikdo co ale jak jde o SW tak to ve svém "kufru" strpíš???

  • unicz

    A ještě to mimochodem může "v rámci lepšího produktu" bonzovat chování ve hře vývojářům. Je to lahůdkový SW:)

  • No pro mne je tato informace je dost zasadni, odted vim ze jestli vubec tak kupovat to budu leda az na GOGu

  • XorxoxTalarius

    Na to se da rici asi jenom jedno

    https://fckdrm.com/

  • Běžnému uživateli je to asi úpně jedno, protože je mu asi jedno, co si kdo dělá s jeho PC. Ale pokud někdo používá PC tak, že mu trošku záleží na tom, co a jak je v něm nainstalováno, tak bych řekl že mu dost může vadit addware, který je často instalován dost prasácky (aby byl co nejobtížněji prolomitelný, tak to nemůže být obyčejná aplikace, ale často je hodně hluboko zažraný do systému apod). I když třeba jen z principu nebo z bezpečtnostních důvodů (většinou to má nejvyšší práva a běží jako služba nonstop, když v tom někdo najde bezpečnostní díru, má kontrolu nad tvým PC). Pokud si poctivě koupíš hru, proč máš mít (většinou bez tvého vědomí) naisntalované Denuvo? K čemu ho potřebuješ?

    Je to jako by jsi si do baráku objednal nový nábytek a stěhováci ti tam naházeli hromadu bordelu, hnoje a odpadků s tím, že to přece k tomu patří a že to bylo ve smlouvě dole drobným písmem, že máš povinnost si ho nechat taky :-D

  • unicz

    Denuvo mívá i viditelný dopad na performance (v podstatě je to virtualizace prostředí nebo jen nějaká verze toho?), buzeruje tě to s nutností online (byť hra nevyžaduje), atd. A hate to dostává přesně pro toto. Navíc pokud si udržuješ komp co nejvíce čistý, tak si ho tím v podstatě za**áš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit