Přejít na výpis diskuzí
Do Arma 3 Beta zabloudily obrněné transportéry
25.7.2013 | Ladislav Loukota
30 příspěvků
-
Sám osobně jsem to zkoušel na notebooku a jelo mi to celkem hezky ta hra,sice jen třicet fpsek na střední,když byl nějaký boj,ale nestěžuju si *5* Nejsem žádnej hardcore hráč,kterej by to musel hrát na ultra,přesto ta hra vypadá krásně a doufám,že to bohemce dopadne lépe než předchozí díl,který podle mého optimalizačně stái za prd a ty pohyby byli také divné,takže tento díl je velkým krokem vpřed ku realitě,kterou tato hra má zobrazovat *4*
-
:) ja jedu na kompu rok starym co sem postavil za nejakejch 17k bez monitoru, dostava fakt zabrat ale zvlada to dobre. Čtyrjádro 3,8ghz Phenom II BE (OC), Radeon HD 6800, Kvalitni zakladovka a 8gh ram (+2TB disk a 500mb disk baracuda), žádnej high end.
A ta grafika, rozloha atd, myslim že je to náročný tak akorát -
crysis, skyrim to třeba umožnují. ale musíš počítat s propadem výkonu
-
hle doskakující tráva a objekty se dají nastavit na větší vzdálenost i v konfiguračním souboru. u každé takové rozsáhlé hry je to možné. nastavit si ještě lepší grafiku než ti umožnuje nastavení ve hře;)
-
Ten 15let starý engine je stejnou dobu inovován a tím pádem už s původním OFP enginem má pramálo společného. ;) Navíc bych řekl, že takhle to chodí u většiny her. :) Každopádně já jsem byl z Alfy poměrně nadšenej a právě až z tohodle III dílu je podle mě původní OFP cítit naprosto minimálně (díky bohu za to).
edit: A to je reakce na příspěvek pode mnou... :/ -
Tak to nehrej na integrované grafice od Intelu, když se ti to seká. Mám 3 roky starý komp a Arma 3 jede v pohodě.
-
Tak mi ukaž fps hru,která má takovouto rozlohu mapy,chytráku *11* A doskakující tráva je problém starých pc a nízkého nastavení,takže pokud máš slabý kompl,tak tu nebreč a jdi si hrát BFko či jinou podle tebe dobrou FPS hru s novým enginem *6*
-
Budem určitě "umínskováni", ale souhlasím. Engine vypadá naprosto fantasticky na blízkých objektech, ale když se podíváte do dálky tak je to katastrofa doskakující tráva, stromy, textury.. plus ještě k tomu všechno náročnost jak prase..
-
Ten cca 15 let starý engine už je vážně zoufalý...
-
Tak jsem se podíval na to video, kde testují ty vozidla.
Hra vypadá moc pěkně, ale ti co dělaly to video....no....radši to nebudu komentovat, ale když ho jeden z nich utopí, tak očekává že vybouchne... Battlefield syndrom v plné míře :D