Přejít na výpis diskuzí
Do bety StarCraft II: Heart of the Swarm už může každý
21.12.2012 | Adam Homola
30 příspěvků
-
Jistě, ovšem kdo by se tam hlásil? Každý správný hráč ví, že ty braky od bližžardu se nedají hrát
-
Tahle novinka vychází z nového oznámení, které se na webu Blizzardu objevilo dnes odpoledne. Nic starého. Jestli to takhle fungovalo u některých obchodů po omezenou dobu je hezké, ale tohle není žádná časově/kusově omezená akce, týká se všech.
-
Na SC2 jsem rok neklik ani na ikonu že bych to zas vyhrabal a připravil se na SC2b hmm asi ne *1*
-
Games.cz se zase ztrapnuje. Mesic to fungovalo tak, ze jste dostali betu okamzite po objednani. Games prijde s informaci prave ve chvili, kdy tohle skonci a blizzard bude zvat do bety nahodne a neni jasne, jestli kazdeho.
-
Heian
-
taky mě to hned napadlo *1*
-
To uz dlouho damy a panove, koupil sem SC2 v nedavne tydeni akci za 20Eu a chvili nato zjistil ze k predobjednavce za 1200 z Xzone napr je vstup do bety....no co nadelam :D stejne ta hra trpi komplexem EVE, skevele se na to diva, skvele se o tom cte, ale hrat to to je o nervy, clovek sice vi cca co a jak, ale nema ani APM ani mozek na to to zvladat :D
-
Klobasor
-
Já myslím, že teď už není kam spíchat, 2 a půl měsíce je pořád míń než dva a půl roku, to už se dá vydržet *5*
-
Shodan