Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • redicius

    Mě se to líbilo nejdřív docela dost, ale vzdal jsem to v půlce. Nějak to pak příběhově a hení náplní vyšumělo a neměl jsem vůbec motivaci proč pokračovat. Ani mě nezajímalo pak na youtube jak to dopadne. Ani vlastně nevím, jestli to někam vůbec celou dobu směřovalo 😅

    Jsem jednoduchej člověk 🤣... stačí mi málo, ale pak už to bylo moc repetetivní..

  • Pribeh jsem uplne odignoroval. Vedlejsi questy tak nejak nezapamatovatelny. Svet udelanej hezky, ale i po x hodinach jsem se v tom hradu nevyznal a vyuzival jsem flux. Kazdopadne pokud by chteli zdimat prachy tak na tom enginu muzou postavit celou Potterovskou sagu a nebude to spatne.

    Doted vzpominam jak jsem v kockate grafice sbiral fazolky :D

  • Uplne te chapu :) Pribeh na urovni (pod)prumerne fanfikce, dohral jsem jen s velkym premahanim. Par vedlejsich Q linek melo potencial, ale zvycejne trestuhodne nevyuzity.

    Ale to prozkoumavani hradu a jeho pozemku, to me u hry udrzelo 40 hodin. A taky letani na kosteti po stazeni modu, ktery umoznil pristavat na hrade a v Prasinkach :)

    Tak snad bude rozsireni orientovano vic do Bradavic a min do dungeonu ze Skyrimu.

  • Diky, netreba. Jsem zhruba v 1/3 pribehu a trpim jak pes. Dost mozna jedna z mala her, kterou nedohraju a to i prestoze mam HP rad. 


    Ale aspon me to dokopalo si znovu precist knihy. Za 5 dni jsem precetl tri dily a jsem v pulce Ohniveho poharu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit