Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Call of Duty: WWII - Deluxe Edition-ElAmigos
  • Hodinový interaktívny film kde budú členovia odboju masakrovat stovky vycvičených vojakov. CoD pre mňa zomrelo.
  • chtel bych se zeptat , nemate nekdo info zda budou MP mapy v dlc resistance i pro hradcore mode???
  • Ale problem vidim v tom ze nove COD nedorazi ku mne :D
  • maros.goc
    hm Slovenské Národné Povstanie by bodlo :D
  • ale belosi v cinskych/japonskych velkofilmech vam.nevadi...
    • XorxoxTalarius
      Jakoze v nejakym Japonskym filmu hraje japonce beloch? A ten beloch je potom soucasti treba Japonske Cisarske Armady? Nebo bojuje v odboji proti Americanum kteri obsazuji Japonsko? Nebo v Cinskem pripade se tam narodil a stal se pak soucasti Cinske Lidove Armady bojujici proti Japoncum? A nepotkal tam toho druhyho belocha? Jakoze zaverecna scena kdy bojuje Cinska Lidova Armada proti Japonske Cisarske Armade a na kopci mrtvol spolu bojuji dva belosi?
      • wenceslaus
        No, trochu mi to pripomnelo film Poslední samuraj.
    • spíš tu na čínský a japonský velkofilmy nikdo nekouká, já třeba ani nevěděl, že v nich hrajou běloši *8*
  • Jack1947
    Á zase další masírka před vydáním pomocí DLC československo zní zajímavě ale nebude to moc autentické a navíc za prachy fůůů *12*
  • cemu se divit? v dnesni dobe je rozsekani cely hry na mensi casti, davkovanych v pravidelnych intervalech ve forme DLC normalni. zajisti si tim, ze se o ty hre bude porad prubezne mluvit a kdyz se o necem mluvi, ma to reklamu a je to v podvedomi hracu. o cem clovek necte/nevi si nekoupi. takze diky DLCckam mame tu hru propagovanou na game webech po cely rok a vice.
    • Tohle mě vždycky fascinuje, hra ještě ani nevyšla, ale už připravujeme DLC. Který už je mimochodem dávno hotový. Je vidět, jak ekonomika a strategický marketing za ty léta pokročil. Před 20ti lety by to nikoho ani nenapadlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit