Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když kouknu na následovníka nejlépe hodnocené RTS všech dob a pak na lidi co si ten ořezanej šmejd koupí tak je mi hodně líto všech oveček,které si to koupili.Stádo je stádo..
  • XorxoxTalarius
    Mohli tam dat strategickej nahled, si vubec nemuzu vzpomenou co je to za mapu :)
    Skoda ze mne CoH 2 ceka terpve az budu mit novej pocitac. Vazne nechapu duvod proc je ten engine 8x pomalejsi (minimalne) oproti jednicce ...
  • Kdyby radši dali ty mod tooly co k jedničce, to by měla komunita map že by se z toho po....
  • Miserius
    Tuhle hru jsem nikdy nehrál, neplánuju a ani jsem nikdy nekomentoval *1* Ale líbí se mi, jak si myslis ze se svet točí okolo tvojich nazoru a přispěvků *1*
    Mimochodem tvoje dedukce že když rozdaj mapku z prvního dílu gratis = nebude placenej datadisk by se měla vytesat do kamene *15*
  • to že vypustili jednu zdarma chvíli po vydání hry značí, že takhle nejspíš budou pokračovat (je to uvedený i v článku), takže se nebude muset čekat na další placenej datadisk. Za mě +
    ty si mysli co chceš.. Znáš tu o potrefený huse? Jsi prví *1*
  • Miserius
    Jedna mapa zdarma je jako nějakej herní svátek nebo co? *1* Zapomnel jsi doby kdy byl patch s 5 mapkama ke každý druhý hře a ješte zadarmo?
  • boží, skvělá mapa ve skvělý hře *2* jen tak dál. To bylo keců od místních uhrovatejch honibrků, že se za všechno bude platit *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit