Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JEDEN DOKAZ PRECO Crossout NIEJE P2W:

    za peniaze si kupis super vybavu, a postavis super vozitko. ale ono ta to hodi medzi ine takto nabuchane vozitka. V crossout neexistuje rank hracov. je len bodove ohodnotenie vozidla. teda ak do toho vrazis 1000 eur a postavis nadupanu masinu, tak oproti tebe budu stat ine nadupane masiny a ziadnu vyhodu nemas.

    paniaze do toho vrazene len skracuju cas ktory by si potreboval na ich ziskanie beznym hranim.
    • crossout ve sve podstate je ze zacatku a uprostred postupu hrou P2W, a teprve nakonci maji teoreticky vsichni vsechno... pokud nevyjde dalsi update s novymi zbranemi.
      a podle videii ktere jsem sledoval, pak lepsi koupena zbran na vozidle s malym score umi byt hodne op.
      takze zasadne nesouhlasim s tvrzenim, ze kdyz si nekdo koupi lepsi vybavu, pak nema zadnou vyhodu.
      a prototo ti davam minus *4*
      nakonec kolik % lidi si nekoupilo ty vozidla s nejvyssim score, nedokazu posoudit, ale tipuji, ze jich mnoho nebude.
      1% ? mozna ani to ne.
      • Precitaj si moj příspěvek Este raz, případně poziadaj rodicov aby ti vysvětlili vsetky slova ktorym nerozumies.
    • Jack1947
      No přesně ale zase na druhou stranu se může stát že proti tobě to vozidlo nebo i více stojí, ale ta cena za kterou se ty "lepší" přibližovadla daj sehnat je hoodně přestřelená. Jediné co mi vadí že to prostě dlouho trvá a musí člověk sed stejným vozidlem odjezdit i několik levelů když dostane blueprint na jiné tak si ho zas nepostaví protože nemá součástky je to prostě nekonečnej kruh.
      • Ano bez investicie to trvá dlho. Sto eur ti moze ušetřit aj tisíc hodin hrania. Ale nieje to p2w
    • Dik za dalsi komentar. Presně tohle taky tvrdim. Ale nekteri proste maji bordel co vlastne P2W znamena a muzem jim to tady vysvetlovat jak chcem.
      • To bude tím že tvoje vyjadřovací schopnosti jsou velmi slabé a než se dostaneš k nějaké pointě tak ty slohy co jsi mezitím vypotil ztratí smysl.
        • Spise je to tim ze jsem chtel pomoct (temi slohy) jak hrat, ale to asi pulce lidem nedojde + se vyjadrit k danemu tematu. Takze point je tam vetsinou dost. Ale ostatni to radsi zavrhnou a vezmou si jen cast co se jim zrovna hodi, viz ty.
  • cetl jsem, ze palivo si muzu koupit i bez real penez.
    otazka je, jde ziskat dost penez hranim pve, abych mohl kupovat palivo do pve bez cekani na denni obnoveni?
    • Staci si dat do auta / vozidla nadrz, je mala nebo velka (je to spise takovy sud) , a jezdit PvP - je pravidlem vyhrat a prezit aby to dalo palivo, spojenim 1 maleho a 1 velkeho lze docilit 15ks paliva za bitvu. Pak existuje druha moznost - vykraftit nepotrebnou vec a tu nasledne prodat. (nikdy nedavat ve storage tlacitko sell ! - ale dat trade - a dat treba jen o 0,01 nizsi nez je nejnizsi sazba. Jinak kdo neumi v tradu chodit tak strati plno coinu a zbytecne. Neni potreba vrazet do hry penize, kdyz lze vse ziskat, jen vedet jak na to. Pripadne na YT je plno navodu od lidi co hraji, nekteri to umeji vysvetlit ,jiny ne. (i ja jsem jeden z nich a aktivne hraju denne 2h. (to celkem staci v ty hre).
      • od te doby, co jsem zkousel pvp pro palivo, a i po splneni podminek mi to palivo obcas nedalo, tak TAKOVE kraviny odmitam delat. PVP NE!
        druhe polovine tve odpovedi asi plne nerozumim, protoze mi pripada, ze ignoruje moji otazku.
        mi nevadi farmit itemy na prodej abych koupil palivo.
        ovsem pokud si kvuli farmeni zahraji maximalne 3x denne PVE, tak to na..at *11*
        VADI mi, byt kvuli PVE donuceny jit do PVP... a to hodne.
        • Sry ze jsem asi neco ignoroval, snad tahle odpoved bude lepsi:
          Jenom jsem dal radu jak vydelat. A v PvE lze ziskat Coper a Listky , ty lze taky prodavat. Ale neni za ne moc. Bez PvP to nepujde tak rychle a budes mit nedostatek prave Scrapu (srotu na tvorbu). A Seasony se bez toho taky neobejdou.
          Kdyby to nebylo omezeny, tak by vsichni jen jeli PvE , nebo jen PvP a tomu se asi chteli vyhnout.
          Palivo ti to asi nedalo bud ze jsi nikoho neznicil, nebo si malo asistoval, ted uz by se to stat nemelo , pokud jsi preci jen nekoho dal.

          (Je pravda ze takovy item je asi nejlepsi az na 10 urovni. Jinak se to pohybuje 0,15 Coinu.
          Proto zpocatku je dobry jezdit PvE dokud lze a pak chvili hrat PvP. Po dostani bedny (2H) z ktery je 1,20 Coinu (jak kdy) tak odejit. Nebo jit brawl PvP (kdyz je) tam se ziskava Scrap celkem rychle. Nebo se naucit bojovat PvP (po nejaky dobe hrani tomu prijdes na chut.)
          • Jack1947
            Kolikrát to naštve ženikoho nezničíš a hrál si zbytečně nebo zničíš ale máš málo bodů tudíř dostaneš nula expů a bez odměny. Získávat palivo pomocí PVP je hroznej opruz.
            • Jack1947
              To není pravda já jsem sundal 1 ale protože tým nikoho nezničil nic jsem taky nedostal to sed mi stalo i 2x v řadě jindy naopak sotva s asistencí mám víc expů než když někoho sundám.
            • Jj to je + je to vybusny prvek, dokonce se mi stalo ze jsem mel 0 a prisel jsem i o vitezny bod do seasonu. Hold je lepsi se spise drzet vzadu a snazit se aspon do kazdeho strelit nebo na enemy base capovat. Pak by meli bejt body jisty. Ja treba si palivo kupuju , aspon mensi sance ze vybouchnu kvuli nadrzi a nebo jezdim PvE jen dokud mam palivo.

              (nejlepsi je Tzv.: sejmout pojistku - to si rikam i v PvE - proste sundat aspon 1 bota / hrace, pak se nestane ze to nic neda)
          • dekuji za podrobnejsi info :)
            netusil jsem ze pro ziskani paliva v PVP nejsou jen 3 podminky, ale mnohem vic... ble
            tato hra nesplnuje to co ni ocekavam, tedy zabavu s modularnimi auty bez nesmyslnych pravidel na ziskani paliva.
            • Np, snad jsem pomohl. Njn bez pravidel by to nebylo MMO, obdoba toho je Robocraft. Ale tez tam je PvP.
          • A radsi jsem si to sel proverit, za 100 Coperu - mas ted cca 7 coinu , takze by ti to melo stacit na 100 paliva. Takze odpoved zni ano, lze to-
  • Tahle vypada super jen do te doby nez clovek zjisti jak funguje a pak kdyz uvidi ten nebetycnej pay2win system utece rychle pryc *10* *11* *12*
    • Nedá se říci ze je to Pay 2 win, boosty jsou v kazdy hre, a tady je boost mena, nebo hold se plati casem, staci jen hrat a vse je, nebo jen spravne obchodovat, a nejsou zde zadny zvyhodnovaci balicky - premium naboje, OP premium vozidla atd. Tady lze vse si poridit jen za hrani, a i premium menu lze prave v marketu ziskat, takze kdybych to mel brat jak se zde pise, tak vsechny mmo hry jsou P2W protoze umoznuji nejakou vyhodu (Coz je blbost takle brat hry). Kdyz je tam vic nez jen skin. Ano jsou tam kabiny a veci ktere zatim (vetsinou po case udelaji ze lze) vykraftit nejdou ,ale to neznamena ze nelze je ziskat spravnym obchodem nebo craftem a naslednym prodejem veci. Jen to dlouho trva je hodne o grindeni (ktera MMO v posledni dobe taky neni ?) . Hold tvurci kazi hru Nerfama coz je skoda. Ale porad se da hrat, a to ze novacek se podka s Fialovou zbrani neni vina koupe ,ale tim ze vysoky hrac si postavi auto o nizkym PS (pro jiny Tear) a jde si zahrat proti novackum ale ma silnou zbran ,slabi trub, a neznamena to ze nejde znicit ! Kdyby nesel nebo byl hodne OP tak pak reknu ze je P2W. Takle ne. Takle to jen neznalost hracu a spatna stavba vozu (jako nekteri novacci davaji ven generatory, sudy a podobne). A ty normalnejsi hraci se to nauci hrat a nefnukaji jak je to desna hra. *3*

      A ten novy stat zase prinesl zajimavy spestreni do hry, kazda s veci ma svoje pro a proti, ale vzdy je dulezite se s tim naucit hrat !
      • Pokud si za penize mohu koupit lepsi zbrane lepsi auta tak je to Pay 2 win!!! pokud si za penize mohu koupit jen hezci texturu, ikonku nebo napis pak to neni pa2win je to tak jednoduche....
        • Pokud se nepletu,tak P2W znamená to,že si zaplatíš item,kterej ve hře neni normálně získatelnej nebo je strašně OP :) V crossoutech 96% věcí z balíčků jde craftit(A když to tam neni ted' craftitelný,tak to bude po update),jediný co,tak si urychlíš crafting na ůkor fyzický peněženky a to dle mého není pay to win. (nedal jsem do toho ani floka když tak.) *3* *4*
          • Tak to seš vedle jak ta jedle pay2win znamená, že si za real peníze kupuješ rychlejší postup ve hře nebo lepší výbavu a je úplně jedno jestli tu výbavu může získat i za 1000hodin hraní... Proto se to jmenuje ZAPLAŤ A VYHRAJ!
            • :O Takže jakákoli mikrotransakce ve F2P gamese je pay to win? :O To jsem panečku nevěděl. Podívej se na wikipedii a do tečky si někde přečti 10x pay to win výraz,jo? :) Pomalu všechno ve hře se dá vycraftit,jen to jen o vůli a o peněžence jak ji hluboko máš. Jseš nedočkavej člověk a chceš veškerej obsah hry,vrážej peníze. Chceš si hru užít,nedávej peníze,eazy biznis. Pay to win jsou prvky,který ti dávaj 100% boost oproti ostatním,věc,která ani když prosíš nejde získat bez mikrotransakcí a tak dále.
              V tej hře máš jen balíčky se craftitelnými prvky z většiny.
            • Takze kvuli tzv Boostum (ktery ti ulehci postup hry) prestanes hru hrat, a zacnes nadavat na P2W system. A P2W je vetsinou tam kde OP vec nemuzes ziskat hranim. Napr WoT - premium munice, Op premium tanky. Na to nedavas. Ale na blbost jmenem Coiny, ano.

              Jenze v tyhle hre je balanc - PS , ktery ti s pokrocilou verzi nepusti, nebo te urci tak abys byl zranitelny, ne nezranitelny ! Takze kdyz chytnes dobry tym tak das v klidu a kdyz mas dobry vozidlo i sam. Opravdu si typ cloveka co musi rikat jen to svoje za kazdou cenu a typnu si ze jsi tu hru nehral ani hodinu.
        • Pokial si za peniaze kupus to co mozes získat zadarmo, tak to není P2W, ale ano dá sa tam kupit vybavení co sa nedá vyrobit, ale toto vybavení, hlavně kabiny, není lepší než co si mozes vyrobit, len má lepší dizajn.
          • ty jsi r€tard nebo to jenom delas? Pokud si za penize muzes koupit vybavu ktera ti pomuze snadno vyhrat proti tem co si ji nekoupili je to pay2win a je uplne jedno jestli si tu vybavu muzes koupit i za milion hodin hrani za herni menu! Jde o to ze KAZDY kdo si zaplati bude mit VZDY lepsi vybavu nez ten co ne. Pokud by to nemelo byt pay2win tak jedine ze za realne peniz by sel koupit unikatni skin... Predstav si ze hrajes online MAria zacinas se trema zivotama a kdokoliv si muze za real money koupit zivoty a nejdnou hrajes proti lidem co maj tisic zivotu aniz by tu hru kdy predtim hrali = pay2win
            • Jack1947
              To je škoda no i když je to naprosto pochopitelné a opodstatněné není to nic pro hračičky pokud nebudeš chtít hrát s tím co dostaneš za levelování máš smůlu.
            • Chyba je v tvrzení "KAZDY kdo si zaplati bude mit VZDY lepsi vybavu nez ten co ne", protože není pravdivé, jelikož všechno vybavení ve hře můžeš získat, aniž bys cokoliv platil reálnými penězi.

              Silné zbraně mají mimochodem vysoké Power Score a požadavky na auto, takže jejich nákupem si stejně nijak nepomůžeš - po jejich instalaci začneš padat do bitev, ve kterých mají ty zbraně i ostatní (pokud nemají úplně blbě postavené auto).

              Chyba Crossoutu je akorát v tom, že se tváří, jako by si člověk mohl postavit vozidlo čistě podle vlastní fantazie a pohodlně s ním hrát. Jenže tak to není a mít správně postavené vozidlo je naprosto klíčové.
            • Jack1947
              ANo z tohohle pohledu to p2w je ale z druhého nezazujatého není a nebude, p2w by to bylo kdyby si stál proti o 10tříd lepším vozidlům s dronama a super zbraněma a nic takového tam není... já jsem si právě myslel jako ty a co jsem četl než jsem to zkusil jak si stěžují že to je P2W a je to spíše P2grindless nebo něco takového.
            • Je videt ze sis dal do hlavy je to P2W a hotovo. Ale jak ty rikas to Mario, tak by to bylo P2W, protoze si dotycny to nikdy nevykrafti, neziskaji. Tady je to jako by +-1 uroven, takze ty co chteji pouzit lepsi zbran, tak si ji vezmou ale zbytek vozidla je temer bez panciru, takze vysledne se to rovna. (TO JSOU POWER SCORE) A to neovlivni i kdyby dal dovi co. Takze necasteji se tam setkas jen o uroven vyssi nez jsi ty sam. Stejne jako vsude jinde. Ja ty koupe a moznost vydelat Premium menu beru jako BOOST (a ne P2W) kdyz potrebuji neco vykraftit, to ze si berou dobry zbrane na mene pokrocily hrace (hold ego maniaci jsou v kazdy hre). Ale vzdy je to dobra zbran - spatny trub, nebo dobry trup spatna zbran. Nebo modra + zacatecnicky zbrane. To ze jsi urcite hru hral 5 minut, dostal jsi nafrak ze to byla modra zbran tak se ti nedivim, a koukam je tu vice takovych lidi. Tak bezte hrat CSko a ne MMO hru. Posledni dobou hru spise kazi Nerfama, kvuli lidem co si stezuji ze dotycna vec je moc OP a probehnul taky vetsi balanc ohledne PSek. Takze by to melo bejt vic pro zacatecniky. *3* (A agresivni reakci snad neni zapotrebi, jen se tu bavime).
          • Přesně, lidi všechno hned hází za p2w systém. Dám příklad je event - vykraftim věci - prodám je - získám Coiny (premium menu) - koupím věc za herní poctivé vydelany Coiny věc, je to pay 2 win?? Nedal jsem tam ani korunu. Takže bych řekl že ne! To že borci s vyšším pskem do vás jdou je úplně stejný jako Wt a WoT, je tam prostě +-1 tear (1000ps). A stejně všechny možnosti jsou rovný i těm co lze vykraftit. Není zde nic co je speciální a jen platící to získají!! (sry že jsem to hodil za tvůj koment, ale chtěj jsem to potvrdit)
      • Jack1947
        Jo hrát to tak každej den 2 hodiny ale nebrat to jako nějakou hlavní hru prostě jen na oddych a to sed taky blbě dělá když má člověk kvůli dementním spoluhráčů jen samé defeat. Naopak t co maji modr- fialové zbraně jsou většinou první na odstřel. Ta hra je akorát ideální z člověka vysát všechnu sílu.
        • Je to hlavne tim ze hraje hodne kidu (decek) a ty casto soluji, nebo vsichni lovi nacateho. Pak to jsou jen prohry, uz me taky lezou na nervy. Ale kdyz se sejde opravdu sehrany spolupracujici tym, pak jde vsechno jinak. Ale to pak neni ani vec vyzbroje, ale spise vozidla a tymu.

          Tez to hraju jen 2h a nekdy 6h, (po ziskani bedny vetsinou koncim - ale doporucuji je prodavat, mala sance na neco poradneho (hlavne z 2h)). Kdybych to mel hrat dyl tak asi vytecu nervove, kdyz se mi treba tech nekolik hodin nedari, a taky doporucuji jet Seasony, dost pomuzou k lepsim vecem (hlavne hard ma fialovou bednu - ktera da jen fialovy veci, normal - modra - jen modry veci).
          • "Ale kdyz se sejde opravdu sehrany spolupracujici tym, pak jde vsechno jinak."

            Jo tak tohle můžeš říct skoro o každém multiplayeru...
          • Jack1947
            No oni kolikrát děti to zkazej nebo to zámerně kazej i na easy - Normáln ani nemluvě hrůza. Hard jsem nezkoušel zas tak výkonný vozidlo nemám. Jo vypadne dostal jsem tu modrou brokovnici, motor a nějaký generátor nebo co to je.

            Vždyt ano... kolikrát sem si i nabral palivo. Jenže má tahle hra mínusy jako že Level up je celkem asi od 20 lvlu naprd - dostávaj se jen více součástek a víc si jich můžu namontovat atp... ještě že tohle hraju jenom tak čas od času. Je tam i když oničem vs ai practice. Potom Mayhem to je skoro pohodovej mod kde není cokoli potřeba nic dělat.
            • Jake to je?
            • Jack1947
              Jo to jsem už hrál spíš je to dost zdlouhavý ale zase na druhou stranu nějak podobně jsem dostal tu modrou brokárnu no... vesměs je to celé jen grind.
            • Prave. Jj a kazdy motor je na neco dobry, a je tam vice moznosti PvE - od defenzivky az po konvoje - na tezsi temer nemozny vyhrat. Practicle je jen trening, napr tymu. Ale nic moc to nedava, urcitej cas slo delat v tom seasony nez to opravili, coz je skoda. Je pravda ze tam jsou celkem part skoky, ale s vlajkou a PvE bitvach jde hlavni expeni celkem rychle. Tam jsou aspon Xpcka jisty nez v PvP. A taky doporucuji Brawl (PvP) Scorpion, pohodova PvP bitva s original stroji (od tvurcu) takze jsou si vsichni rovni. A 1 tydne to dava bonus bednu (cca 30coinu) za 9 vyher (nebo umisteni 1-4 pozici).
  • Jack1947
    Hmm a tohle bude asi jen pro lidi co si zaplatěj - nebo nagrindujou hodiny ted po té posledním eventu se ale dalo vydělat pár drobnejch z těch novejch zbraní, kapot.

    Jinak mi to trochu púříjde že to po pár hodinách je hroznej grind nejde o to že by se to nedalo hrát ale to co hráč dostane za levelování je málo.Proto se to asi nedá hrát každej den ale daj se získat různý modrý/fialový zbraně i hraním třeba tím že každej týden splníte 1-4 místo v závodech nebo eliminaci se stejně vybavenejma autama. Za to je bedýnka.
    • Ono ani nemá cenu tu hru hrát víc jak pár hodin denně, protože pak zase narazíš na týdenní limity scrapu a zkušeností a kdo ví čeho všeho :)
      • Jack1947
        Tam je limit zkušeností ? wtf spíš mi příjde že zkušenosti se zmenšej po 2-3 výhrách za den ale za týden to by byla celkem prasárna *16*
        • No limit je u scrapu, wireles , a energie - boost na XP - ale ty to bude davat porad jen ne v takovym mnozstvi, a lze to upravit i vyzdobou auta a vlajkou.
          • Jack1947
            No jo ale vlajku musíš mít ětěstí aby ti padla a pak je jen na 2 hodiny.
            • Jack1947
              Škoda že není vlajka permanentní... ale asi by to bylo moc jednoduché kdyby byla.Nehledě na to že na crafting je třeba koupit lavici.
            • Ani ne, klasicky se da vykraftit za par Scrapu, a jsou 2 druhy - lepsi na 2h, pak myslim horsi na 3 dny. Krafti se normalne u jednotlivych statu dle potreby, takze napr. Engineri maji svoji , Nomadi, .. atd. A nebo je moznost ze spadne z bedny a nejde prodat.
    • Doporucuji hrat tak 2h denne, jinak hra ma omezeni v Scrapech, Wirelech a Coper ma palivo. Takze i Tryhardisti tam musi cekat nez se omezeni restartuji. Coz je myslim kazdy 4den.

      Hra je stejne jako plno dalsich MMO her, jen o hrani - craftingu - obchodu (kdo v tom umi chodit vydela si prodejem a nakupem k dobrym Coinum za par hodin). (netreba platit realnymi - hra primo nenuti !)

      Jsou tam SEASONY - ty po splneni finalniho ukolu daji odmenu - scrap, modrou bednu (jen modry veci 100%), fialovou bednu (jen fialovy veci 100%). + je v Brawlech jednou za cas modra bedna. (kazda z nich ma taky Coinovou hodnotu). Jak jsem psal jak je Scorpion Brawl tak doporucuji jezdit, je to vyrovnana bitva dobre se v tom expi. Dulezite je sundat aspon 1.
      • Jack1947
        Je to spíše to jediné co se dá hrát aniž bys nemusel platit. Race a to s tím tornádem nebo co to je tam jezdí každý z vlastní výbavou na race zase opotřeba pořádný motor a boost.
        • Jj, ale i ty Black Scorpions jsou dobry, hodi ti to vozidko ktery umi i skakat - o nejaky 3600Ps a bojujes (maji to vsichni) a 1 shot - kill. A je to celkem rychla a zabavna bitka.
          • Jack1947
            No jo ale hraješ to hlavně kvůli miner container a ne cokoli jinému. Na mě to je moc otravný a stres bejt 1-4 abys to vyhrál 9 krát...
            • Jack1947
              Jasně můžeš něco vyhrát jako že ano vyhraješ ale moc to zato nestojí - dloho to trvá. Sice expy hezký ale když nejseš první tak máš zase červenou obrazovkzu plnou defeat.
            • No dava to i XP a Scrap, coz se hodi. Ale je pravda ze stres tam je. *1* A Container je jen bonus. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit