Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano bez investicie to trvá dlho. Sto eur ti moze ušetřit aj tisíc hodin hrania. Ale nieje to p2w
  • Precitaj si moj příspěvek Este raz, případně poziadaj rodicov aby ti vysvětlili vsetky slova ktorym nerozumies.
  • Jack1947
    Škoda že není vlajka permanentní... ale asi by to bylo moc jednoduché kdyby byla.Nehledě na to že na crafting je třeba koupit lavici.
  • Ani ne, klasicky se da vykraftit za par Scrapu, a jsou 2 druhy - lepsi na 2h, pak myslim horsi na 3 dny. Krafti se normalne u jednotlivych statu dle potreby, takze napr. Engineri maji svoji , Nomadi, .. atd. A nebo je moznost ze spadne z bedny a nejde prodat.
  • Jack1947
    No jo ale vlajku musíš mít ětěstí aby ti padla a pak je jen na 2 hodiny.
  • Spise je to tim ze jsem chtel pomoct (temi slohy) jak hrat, ale to asi pulce lidem nedojde + se vyjadrit k danemu tematu. Takze point je tam vetsinou dost. Ale ostatni to radsi zavrhnou a vezmou si jen cast co se jim zrovna hodi, viz ty.
  • To bude tím že tvoje vyjadřovací schopnosti jsou velmi slabé a než se dostaneš k nějaké pointě tak ty slohy co jsi mezitím vypotil ztratí smysl.
  • No limit je u scrapu, wireles , a energie - boost na XP - ale ty to bude davat porad jen ne v takovym mnozstvi, a lze to upravit i vyzdobou auta a vlajkou.
  • Jack1947
    To je škoda no i když je to naprosto pochopitelné a opodstatněné není to nic pro hračičky pokud nebudeš chtít hrát s tím co dostaneš za levelování máš smůlu.
  • Jack1947
    Tam je limit zkušeností ? wtf spíš mi příjde že zkušenosti se zmenšej po 2-3 výhrách za den ale za týden to by byla celkem prasárna *16*
  • "Ale kdyz se sejde opravdu sehrany spolupracujici tym, pak jde vsechno jinak."

Jo tak tohle můžeš říct skoro o každém multiplayeru...
  • Ono ani nemá cenu tu hru hrát víc jak pár hodin denně, protože pak zase narazíš na týdenní limity scrapu a zkušeností a kdo ví čeho všeho :)
  • Chyba je v tvrzení "KAZDY kdo si zaplati bude mit VZDY lepsi vybavu nez ten co ne", protože není pravdivé, jelikož všechno vybavení ve hře můžeš získat, aniž bys cokoliv platil reálnými penězi.

Silné zbraně mají mimochodem vysoké Power Score a požadavky na auto, takže jejich nákupem si stejně nijak nepomůžeš - po jejich instalaci začneš padat do bitev, ve kterých mají ty zbraně i ostatní (pokud nemají úplně blbě postavené auto).

Chyba Crossoutu je akorát v tom, že se tváří, jako by si člověk mohl postavit vozidlo čistě podle vlastní fantazie a pohodlně s ním hrát. Jenže tak to není a mít správně postavené vozidlo je naprosto klíčové.
  • crossout ve sve podstate je ze zacatku a uprostred postupu hrou P2W, a teprve nakonci maji teoreticky vsichni vsechno... pokud nevyjde dalsi update s novymi zbranemi.
    a podle videii ktere jsem sledoval, pak lepsi koupena zbran na vozidle s malym score umi byt hodne op.
    takze zasadne nesouhlasim s tvrzenim, ze kdyz si nekdo koupi lepsi vybavu, pak nema zadnou vyhodu.
    a prototo ti davam minus *4*
    nakonec kolik % lidi si nekoupilo ty vozidla s nejvyssim score, nedokazu posoudit, ale tipuji, ze jich mnoho nebude.
    1% ? mozna ani to ne.
  • Jack1947
    Jasně můžeš něco vyhrát jako že ano vyhraješ ale moc to zato nestojí - dloho to trvá. Sice expy hezký ale když nejseš první tak máš zase červenou obrazovkzu plnou defeat.
  • Jack1947
    No přesně ale zase na druhou stranu se může stát že proti tobě to vozidlo nebo i více stojí, ale ta cena za kterou se ty "lepší" přibližovadla daj sehnat je hoodně přestřelená. Jediné co mi vadí že to prostě dlouho trvá a musí člověk sed stejným vozidlem odjezdit i několik levelů když dostane blueprint na jiné tak si ho zas nepostaví protože nemá součástky je to prostě nekonečnej kruh.
  • Jack1947
    To není pravda já jsem sundal 1 ale protože tým nikoho nezničil nic jsem taky nedostal to sed mi stalo i 2x v řadě jindy naopak sotva s asistencí mám víc expů než když někoho sundám.
  • Dik za dalsi komentar. Presně tohle taky tvrdim. Ale nekteri proste maji bordel co vlastne P2W znamena a muzem jim to tady vysvetlovat jak chcem.
  • JEDEN DOKAZ PRECO Crossout NIEJE P2W:

za peniaze si kupis super vybavu, a postavis super vozitko. ale ono ta to hodi medzi ine takto nabuchane vozitka. V crossout neexistuje rank hracov. je len bodove ohodnotenie vozidla. teda ak do toho vrazis 1000 eur a postavis nadupanu masinu, tak oproti tebe budu stat ine nadupane masiny a ziadnu vyhodu nemas.

paniaze do toho vrazene len skracuju cas ktory by si potreboval na ich ziskanie beznym hranim.
  • Jj to je + je to vybusny prvek, dokonce se mi stalo ze jsem mel 0 a prisel jsem i o vitezny bod do seasonu. Hold je lepsi se spise drzet vzadu a snazit se aspon do kazdeho strelit nebo na enemy base capovat. Pak by meli bejt body jisty. Ja treba si palivo kupuju , aspon mensi sance ze vybouchnu kvuli nadrzi a nebo jezdim PvE jen dokud mam palivo.

(nejlepsi je Tzv.: sejmout pojistku - to si rikam i v PvE - proste sundat aspon 1 bota / hrace, pak se nestane ze to nic neda)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit