Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Jen doplním Vaška. Už je dlouho na Steamu LOTR, Zaklínač a nyní ve verzi 1.51 i WoW. :) Všechny jsou skvělé. A navíc můžete hodně samostatných módů naroubovat i na tyto totální konverze. Ale hlídejte si aktualizace. Občas hra může padat.

    • tomekbobek

      A taky Elder Kings 2. :)

      • Stephano

        Mea culpa. :) Ten jsem opomenul. Musím se už někdy dostat ke Stellaris, protože konverze Duny, Star Wars nebo Mass Effectu mně láka. Akorát jsem si už tak krásně zvykl na ten RPG styl jedné hlavní postavy, že mi teď ostatní grand strategie připadají slabší. :)

        • honcka

          Pro mě na Stellaris je určitě tom ST New Horizons

          • Stephano

            Chystám se na něj, a vyzkouším určitě i Old Republic mód.

  • tomekbobek

    Super, tak tohle mi udělalo velikou radost. :)

  • Marines

    Paradox přešel na tzv. "návrhové příspěvky" a tohle je jen další fantazy produkt tohoto vydavatele na "přání nehráčů". Ono je to totiž levnější, než původní hru úplně dokončit, jak to Paradox umí, lepit nedostatky původní hry DLCčky, prostě hru do optimálního stavu nestačí. Tak jen doufám, že tohle nepovede k zničení původní hry stejně jak to Paradox dokázal s HoI IV......

    • Stephano

      Sám jsem měl ve starší vezi asi 70 módů, které hru udělaly ještě dokonalejší a hratelnější. I co se  týče výzvy. CK III je, ale zábavná i v základu. Recenzoval jsem HoI IV v době vydání a ten rozdíl v kvalitě tam fakt byl patrný. I EU IV se postupně vylepšuje. CK III jsou na tom, co se týče startu nejlepší, co kdy  Paradox vydal. 

      • Marines

        Máte naprostou pravdu, jedinou hru Paradoxu, která dnes se jen vylepšuje je EUIV, u ostatních jde spíše o úpadek. Hra HoI IV je dnes hloupá, pitomá fantazy hloupost ( napsal bych tvrdší hodnocení, ale nechci dostávat zbytečný ban) a stále více upadá! Paradox tvrdí, že vše dělá podle přání tzv. "nehráčů" co diskutují na jejich foru, problém ovšem je, že žádný z těchto diskutujících není opravdový hráč, hrají jak sami přiznávají pouze tak, že pustí hru za Kubu, či Haiti a pozorují její chyby a chlubí se navzájem, že mají odehrány desítky tisíc hodin, proto jim říkám "nehráči".... HoI IV dnes hraji na staré původní verze i když mám všechny její DLCčka... tomu se dá říci pouze úpadek!

        • Stephano

          Já jsem sice HoI dal IV dal vysoké hodnocení, protože oproti Slitherinským WW2 strategiím je to pořád fajn. A řekněme si upřímně, že moc dobrých titůlů Nevyšlo. Blitzkrieg ani Sudden Strike lepší nadprůměr a CoH III opět nedohnalo skvostnou jedničku.  U EU IV tam jsou přešlapy taky. Pár DLC má hodně záporná hodnocení, ale naštěstí s tím vždy přichází i fix patch. Chápu, že dělat grand strategii po open worldu je asi největší dřina v herním průmysl. Navíc obě dvě hry běží oproti CK III na starém enginu. Paradox teď hodně zapsal. A to ho pořád řadím mezi top studia? A fóra? Jak designově tak komunitně děs. Raději používám reddit, YT, nebo Steam, protože mnozí jednotlivci spravý nějakou mechaniku za pár hodin práce. O cenově politice ani nemluvě. Vždy jsem kupoval DLC ve slevých třeba za 15-10. Dát za DLC přes 30 Euro je hodně. A to jsem člověk, co nehledí jen na cenovku. CK III jsem si rovnou objednal v Royal Edici. Diablo IV to samé a nelituji, protože jej budu moc hrát o čtyři dny dříve - tedy 2.6.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit