Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vo*e to je kotel. Jen tam pořádně zatopit!

Na to bude potřeba ale velká lopata.... *1*
  • p*del jak štýrský valach
  • proč se nemužou delat moba hry ve first/third person, jako nosghoth, battlegroundy ve wowku nebo i jako ta pripravovana sci-fi hra od blizzardu?
    • Jack1947
      Jo, byla jedna MOBA a nebyl to SMITE (někde jsem četl) možná byla čínsky a také byla 3rd person jen nevím název a bylo to někdy dávno. MOBA z 1st by asi postrádala smysl. Když potřebuje rozhled po světě člověk.
    • Ten first person není špatný nápad, pokud vím, tak vzniká Overwatch, který je v první osobě ale myslím, že to není MOBA
      • Jack1947
        Funguje to ale na podobných principech (4v4 nějaký ten objektív).
        • doufám že to nebude 4vs4 protože to je málo, ted jsem hrál nosgoth a díky tomu 4vs4 se mi zdálo že to upadlo do stereotypu
          • Jack1947
            Ani ne ale jako každá OBA to bude trpět ks a atp... a že jeden bude vždy carry a bude feedovat na ostatních...Nosgoth není špatná hra bohužel jí kazí to že hraješ např siege mod s nezkuřenými hráči a prohraješ ty děláš maximum a ostatní neví co dělat. Když takhle prohraješ i několikrát za sebou tak to začne být nuda, jinak to stereotypní je ale to každá hra je to furt o tom samém... horší je jiná věc to že když je málo hráčů a jeden to zkazí a si to ty tak v případě mob se to automaticky hází na něj.

Takže je to i trochu na psychiku, někdo dělá maximum a není to dostatečné a jiný dělá prd a taky se prd stane atp... trochu jako by byl např jmjeden hráč v mp střílešce afk po celou dobu hry ale tam se to dá uhrát no. I v Mobách jenom trvá než to lidem dojde.
            • Smite mě moc nezaujal. Jen říkám, že po prvních zkušenostech se mě ta hra líbí.
            • Jack1947
              To má i SMITE nekomunikaci s druhým teamem. Jo Takedown body jsou celkem opk ale vždycky bude jeden Carry a ten druhý zbytečný, tedy pokud se jako assist nepočítá nějaká podpora.
            • O víkendu jsem si konecne HotS zahral a musím říct, že zrovna jsou tam dobře dělaný dvě věci. Neexistují killy a asisty ale tzv takedown (pokud jsi byl v oblasti, kde došlo k fightu resp. asi když jsi dal nějaky dmg, tak se to započítá do take down).
              Dále expy se tam řeší pro celý tým. Takže se z toho stává opravdu týmová hra a neexistuje solista ve stylu carry a killsteal.
              Další super prvek je, že neexistuje komunikace s druhým týmem, takže si těžko můžete navzájem nadávat, i když jde blokovat komunikace s dotyčným jedincem.

HotS si zakládá na variabilitě map a neřeší se equip, ale pouze výběr talentů pro danou postavu v pravý čas. Ta hra má potenciál. Nevím jak moc ji budu hrát, ale libí se mi. :)

PS: hrál jsem už řadu moba her a nejvíc asi původní dotu, pak LoL a jeden čas taky Dota2 (zbytek moba nebudu zmiňovat).
            • Jack1947
              Prd jo byl tam Siege pak se přejmenoval mnohem zábavnější zabírání chcekpointů a více na xp, kdy kupodivu to není o zabijení což ale hodně lidem uniká no tak musíš hrát dříve moc se to nehraje a zabijecí je nuda. Podle mně ale ts je zbytečné, vždyt se to dá uhrát i bez něj a s minimem komunikace skrz voice příkazy např.
            • je tam nejaký siege mod? ja tam mam jen team deathmatch a pak je tam nejaký mod v bete ale tam je dlouhá čekací doba a zrejme to nikdo nehraje

jinak v takových hrách proste jakmile chceš hrát na urovni musíš byt členem nejakeho klanu a komunikovat pres TS, random grupa bude vždycky jen random. a to platí hlavne v hrách kde je na jedne strane malo hráču, v hrách kde je treba 12vs12 nebo víc, se to vždycky nejak srovná
    • Tuším, že Smite je third person
  • Keyz
    Ta má stehna jak Serena William *11*
    • Ten model je uplne zpraseny, ale hodne zkresluje to brneni na stehnech vs bricho bez brneni.
      http://fc00.deviantart.net/fs47/i/2009/230/2/d/Tyrande_and_Sylvanas_by_Jujin.jpg Tenhle obrazek ukazuje rozdil mezi night elfkou knezkou a nemrtvou night elfkou hranicarkou (coz podle lore Sylvanas byla).
      • Nějakej erotickej fanart má ukázat rozdíl mezi elfkami? Navíc Sylvanas byla vznešená elfka (high elf).
        • stejne je to skvělá hra http://www.heroesofthestorm.name/
    • Asharak
      Jo, jakože celkem zklamání, používá tak na 90% model co má Jaina, což je člověk že, elfky mají fakt dost malé boky spíš jako ti běžci (ve WoW alespoň)
    • POhyb je u takove lucistnice zcela zásadní, tak se nediv!
      • Keyz
        Běžec vypadá jinak...
        Tohle je nějaký ideál černochů. Zadek jako kobyla a to samé zbytek těla. *11*
    • Máš u žen raději nohy, které jsou stejně široké u kotníků jako u stehen?
      • Keyz
        To je zase opačný extrém (model kostitřas). Nějaký střed je "nejlepší" jak to tak bývá *3*
  • Jack1947
    LOl a já to četl/myslel že to je Sylvanus *1*
    • Sylvanus je, ale v inej hre *3*
      • Jack1947
        Tjn, skoro zhoda jmen. *12*
      • Sylvenus Williams
  • Veskoslav
    "Vyrvali mi mou duši z těla. Zabili mé přátelé, spálili mou zem a nenechali mě zemřít. Však já se pomstím."
    • Pán je básník *4*
      • Veskoslav
        To říká Sylvanas v Ledovém trůnu, když se přišla pomstít Pohromě, Arthasovi a Pány děsu použije jako loutky:)
        • Aha vidíš to jsem nevěděl. Sakra ty máš ale pamatováka *3*
          • Asharak
            Tak tady si ji můžeš celou připomenout *2* https://www.youtube.com/watch?v=9z-Et1N8bv4
            • Asharak
              Kewl *14* a navíc sem zapomněl že vyšla další sezóna Face off, díky za nakopnutí paměti *much love <3*
            • Díky tady máš na oplátku něco ode mně *3*
              https://www.youtube.com/watch?v=5VWGw5itaug
    • TheGGG
      huuu, to je tvůj scénář na dračák s kámošama v družině?
  • TheGGG
    LoL nechutně nadesignovaná braková sra*ka. No, WoW nerdíci zas mají nad čím fapat. Macatý elfky se svítícíma očima a plastovými luky to je přesně pro ně.
    Úpadek fantasy žánru pokračuje
    • REKTAR OGAR! = natrnu ti prd€l zmrde!
      • TheGGG
        pr*el si natrň třeba faráři v kostele
    • úpadek tak možná ve tvé pomatené hlavě......fantasy se věnuji více jak 29 let a rozhodně jsem si nevšiml žádného úpadku, navíc nechápu, co na ní je macaté - jestli jsi odkojený na filmech typu Dračí doupě, nebo Dračí srdce 18 tak si dovedu představit, že tvé vlhké sny zahrnují lepé děvy s 10tkama ceckama a pasem štíhlým jak vosa, nicméně namakaná válečnice s pěkným poprsím musí mít adekvátní tělo, jinak by to bylo nesmyslné. Zkus si najít nějakou prsatou holku a povíme jak bude vypadat....otázka je, zda na to máš si nějakou najít.....možná kdyby ano, nepsal bys tady takové nic neříkající plky *8*
      • TheGGG
        Doporučuji přestat koukat na ty p*rno fanarty s postavičkami od blizzardu. Jestli tomuto humusu s plastovími zbraněmi, svítícíma očima a zdegenerovaným xichtem chceš říkat fantasy bojovnice, tak si jen další pětiletý fapač bez vkusu.
    • Holt uz je to tak, ze na PC vychazeji casual MMO a Moba a na konzolich zase hry, ktere se hrajou samy, v cinematic grafice. Sestimsmir. No a mimo tehle sorty her vychazi na PC i na konzolich spousty kvalitnich her, takze clovek muze ty MMO, moby a cinematic-qte-nehry uplne ignorovat a hrat neco jineho.
      • TheGGG
        Hmmm QTE na konzole vyšla za dlouhou dobu tak jedna, jsem rád že si kolem toho udělali PCtardi kult. Nevkusných braků na PC vyjde tak stobazilionkrát víc. Přitom na PC vychází tolik luxusních pc only titulů a vy hrajete tydle krávoviny.
        • Jedna? Ako keby Batmani, AC a pod. neboli QTE festy. O starsich veciach ako GOW, Heavy Rain, Beyond, Azura's Wrath ard. , toho moru je tam strasne...ale tak milovnici nehrania si v tom radi bahnia.Order je len jeden z dalsich.
          • TheGGG
            Batmani a AC jsou QTE? Co to brektáš ty ňoumo, kde v AC bylo nějaké QTE? U Batmana tak možná jeden bossfight, jinak taky žádné QTE. HR a Beyond jsou dvě jediný hry od studia na podobný typ her zaměřený, jinak nic.
            GOW a Azura, to už je hodně stará záležitost, mezitím už blizzard a jemu podobní vyzvrac*li třikrát víc nevkusných omalovánek.
            Navíc pořád platí, že pořádný kontaktní boj jinak než s QTE udělat nejde. Božský finální QTE knife fight ve FC3 byl jeden z nejlepších zážitků ve hrách vůbec.
            Ono pokud to bereš takto, tak sra*ky okopírované typu starcraft jsou taky jen QTE, stačí hodně rychle klikat na výrobu jednotek a pak na místo kam je chceš poslat. Docela nuda *6* *6*
            • uf skoro abych se začal bát. Máš nějak moc zmapovanou mojí aktivitu na games. že ty chlapče si mnou trochu posedlý. Vím že u čobola je možné kdeco, ale přeci jen bych ti doporučil to trochu krotit, 30 letí tuční wanna be hardcore nerdi nejsou můj typ. No hádám, že ty bys nějakého emo boye zklátil rád, když o nich pořád mluvíš. No, to se stává, když celý život hraješ jen omalovánky.
              Jinak já si tu na žádného borca nehraju, ve wargame se mi docela daří a pár velkohubů už jsem porazil, to samé v DS. Ovšem zdá se že ty tu trpíš nějakým komplexem či dvěma. Jak říkám, nejsem kkttek co se realizuje skrze hry, nedělá mi problém hrát i casual záležitosti, ty si asi musíš nonstop připadat HC.
              Jsem rád, že víš, že čtu malaz, psal jsem to tu tak dvakrát, ale můj fanklub to má zmapovaný.
            • Joj emo chlapcek presiel do defenzivy, kazdy druhy prispevok na portali o tom ako nehraje omalovanky pre deti, je strasne drsny citatel co cita Malaz a hraje Souls hry, kde este aj kritizuje ludi, co to hraju coop aky su to looseri co nemaju skill, ako ma rozdrti vo Wargame, riesi veci o ktorych nema ani paru a proste aky je najlepsi a najdrsnejsi emo hosan. No a potom prepne na pozu, ze si nepotrebuje nieco dokazovat hranim, a poplacavat sa po ramenach. To by uz nejeden amatersky psychoanalytik oznacil za miernu schyzofreniu, co je ale u emo teenagerov bezna diagnoza. Jasne, ze ked nieco hrajem tak ma to musi bavit HRAT , nie som emo klucina co sa rozhoduje podla vzhladu a coolovosti grafiky a potom mydli QTE nehry a vola to "zazitok". Na salonneho inteleguana som sa nehral ani ked som bol decko v tvojom veku, a uz vobec s tym nehodlam zacinat ako stary chren.
            • TheGGG
              Oooo ty si tak dospělý, ty si tak neuvěřitelně hardcore, ty si tak strašně coool *8* *8* *8* . Doufám, že si nevykloubíš rameno, z toho neustálého plácání se a dokazování jaký si chlap. Hotový třicetiletý řízek a sekáč, vrchol hardcore scény. Ještě že je tu taký badass borec na druhou co to všem těm casualům ukáže. Doufám, že když hraješ jen ty nejvíc hardcore hry, že jsi pak maximálně spokojený sám se sebou. Rovnou bych si to napsal i do CV.
              *5* *5*
              No ještě že já nejsu nějaký nedomrlý re*ard a nemusím si nic dokazovat skrze hry. Na rozdíl od lidí jako ty co musí neustále mít pocit že jsou těžce HC já si kliďánko dám i batmana, jen a čistě pro radost ze story, choreografie bitev, grafiky, voice actingu a skvělých postav. No to ovšem borci na druhou nepochopí, tobě doporučuji radši nějaký německý ekonomický simulátor, bavit se u toho nebudeš, ale je to hardcore a musíš se naučit tunu věcí a milion funkcí. Po dohrání si pak můžeš nechat nakreslit portrét sebe sama a dat si ho nad postel (když už jsi tedy uvědoměle sundal ty orky). Jinak je funny jak vy wanna be HC hráči svádíte zlehčování WoWka na konzole. Jóó to určitě, já zas tvrdím, že dokud Souls série nevycházela na PC měla drsnou a temnou atmošku, jak se to začalo přizpůsobovat PCtardům šlo to do kopru.
              Jinak si mě úplně odhalil, jsem hrozný emo, ale to pokud vím je na žebříčku pořád ještě o něco víc než maďar *5* *5* *5*
              Nailed it
              Pokud jde o knihy četl jsem toho pochopitelně mnohem víc, ale předpokládám že takový boreček na druhou bude i HC čtenář a HC filmový divák, tak určitě nemám šanci. Bohužel nehraju, nečtu a nekoumám na mr*kovyny jen abych se cítil cool. Doufám, že jsi taky jeden z těch hrozně ostrých filmových expertů, co zásadně koukají jen na černobílé filmy z festivalu v Tramtárii a s oceněním Plačící opice.
              No a protože nejsem kkt co si musí hraním něco dokazovat, nemám problém si zahrát jak wargame tak heavy rain.
              No a ZLATÉ FINÁLE jsem rád že už jsi skoro připustil, že WoWko je omalovánkový brak (ale že ti to trvalo). *1* *1* *1* *1*
            • Ako si prisiel na to, ze hram WOW? ;-) Nehral som ho uz asi tak 8 rokov , stalo sa prilis casual , ked sa Blizzard snazil zaujat neschopnych button smasherov co nakoniec vyvrcholilo slabuckym Diablom 3, s konceptom konzolovej debilizacie. Ach logika simpanzov odkojenych qte ma nikdy neprestane fascinovat. A logika emo simpanza to uz je dalsi level. Nieco tak primitivne ako su AC a Batman combat systemy, to prirovnava ku niekdajsim komplexnym coop fightom z WOW , kde je nutna kooperacia 20 ludi. Vidno, ze si len proste neskuseny emo awesome button masher, ktory ani len netusi ako sa hraju hry, do ktorych sa smiesnotrapne snazi navazat.
              Nikto dokonca netvrdi, ze Malaz je zly, len ze emo chlapcek inu literaturu ani len nepozna a mysli si, ze ked precita par fantasy kniziek , ktore pohladia jeho tragicku emo dusicku, tak nacerpal mudrost vekov. Fakt nemozem hodnotit kvalitu warcraft literatury, necital som z toho braku absolutne nic.
              Ano poznam tych hrdinov wargame co su schopni tak maximalne redforce heli rush a ked nevyda tak ragequit.
              A vies dospeli vacsinou nemaju ziadne plagaty po stenach, ale to pochopis ked vyrasties a prejde ta to tragicke emo obdobie a chut 'hrat' nehry. Normalne som si musel pustit video z FC3 a toho "bozskeho finalneho QTE knife fightu" , na ktory som uz chvalabohu uplne zabudol aka to bola neherna nudna sprostost a teraz sa nemozem prestat smiat , co dnesna emo mladez povazuje za dobry herny prvok a potom si este dovoluje niekoho poucovat o vkuse.
            • TheGGG
              "Opakovane dokazujes , ze o WOW ci jeho lore nevies vobec nic. V tej hre nikdy neslo o nejake questovanie alebo lore" LoL máš pravdu, v této hře nikdy o žádné lore nešlo, protože tam žádné lore není. Vždy tam šlo jen o přeblikaný souboj s nechutně navrženými nepřáteli.
              Zajímalo by mě jak takový opuchlý tučný nerd z maďarska onanující nad obrázky z WoWka pozná kdo je emo a kdo ne?
              Dle tebe, každý kdo má rád temnou fantasy a né nechutné omalovánky je emo? LoL vážně uvažování primitivního křupana.
              Skutečně, hra musí i dobře vypadat. To vážně zdegene*vaný WoWkař nepochopí, tomu stačí když dostane nový plastový meč +10 a má na týden vystaráno. Já holt od her očekávám i dobrou grafiku, lore, soubojový systém (né ten nudný ve WoWku, nebo otřesný pocit ze střelby jako v Half life), ale dynamickou akci jako v batmanovy a spol. Díky bohu vychází i hry jako batman a AC, jinak by se člověk v těch šitských mmo a moba hrách pro wanna be hardcore utopil.
              Tobě prostě k životu stačí prsatá elfka a nový skin, já ti to neberu, každý máme hodnoty a očekávání někde jinde. *3*
              Jinak ano, Malaz je asi nejlepší fantasy současnosti, chápu že když v tom nejsou pandy, tak tě to nebavilo, no ale co ty můžeš vědět o literatuře, tobě stačí další WoW slátanina s nějakým rádoby cool názvem ala Plamenný an*l Tři, příchod přihřátého trpaslíka. Přesně knížka pro nerdíky bez vkusu jako ty.
              BTW: vážně čekáš že sem kdejakému čobolo budu psát svůj steam účet. Fakt nepotřebuji, aby mě zdejší kktská komunita oblejzala steam. Neboj Red Dragon hraji docela často až tam narazím na nějakého noobského š*línka co na mě ve stylu starcraftu pošle 20 abramsů budu vědět o koho de.
              Pořád lepší být emo teenager než opuchlý třicetiletý WoWkař s plakáty nasvalených orků nad postelí.
            • Opakovane dokazujes , ze o WOW ci jeho lore nevies vobec nic. V tej hre nikdy neslo o nejake questovanie alebo lore, to by pochopil aj ten QTE stlacajuci simpanz. Ale o coop boje 5-20 ludi naraz, alebo coop pvp, kde fakt nestaci stat a klikat qte, ale to nevies lebo o tom nemas ani potuchy. S tym kontaktnym bojom a QTE sa mi od smiechu tlacia slzy do oci..toto si dnes teenage emo boys myslia o hrach? Potom , ze tak vyzeraju.
              Batman a jeho poloautomaticke poskakovanie medzi protivnikmi , moze nazvat luxusnym akurat tak taky nehrac, nevadi, ze je to dementne , hlavne ze sa na to dobre pozera.
              A este bavia viac kluciny co si precitaju Malaz a uz si myslia, ze maju nacitane a ich emo dusicka nasla pokoj a nirvanu.
              Tak sa ozvi na wargame a dame , posli PM so steam kontom a ozvem sa, kazdou minutou hry , ktora nie je debilnym QTE sa sanca na tvoje dospenie zvysuje a ja sa kludne obetujem. Ale nemozes cakat , ze to bude hned a v nejakom case vecernicka, nie som emo teenager.
            • TheGGG
              Doufám chalane, že už jsi zafapal nad elfkou. Koneckonců na takové nevyzrálé ementálky blizzard cílí.
            • TheGGG
              Oh bla bla bla to snad po mě nechceš abych to četl. Zkusím to naposledy. O Warcraftu jsem to pochopitelně napsal zcela přesně, nebo mi snad chceš tvrdit, že to není nudná omalovánka s mizerným lore (ano, je to okopírovaný a zpitvořený warhammer, doporučuji si o tom něco přečíst, třeba to jak se blizzard snažil koupit práva na warhammer a když se mu to nepodařilo začal čórovat), otřesným designem postav (oči svítí, metrový obočí stojí a plastový zbraně jsou připravený ble), otřesnými questy (přines desetkrát to a pak dvacetkrát to) a s neuvěřitelně nudným soubojovým systémem (klik na spell, klik, klik, klik)?

Chápu, že pokud máš pomalé reflexi, už nestíháš QTE a tak hraješ radši něco klidnějšího, co vyhovuje tvé lemrovské povaze, ale to nic nemění na tom, že skutečně dobrá akce a boss fight se bez QTE neobejde. Né každýho baví stát na místě a mačkat čudlíky na házení spellu ala WoW *6* .

Dále AC ani Batman není QTE, ale hry s luxusním soubojovým systémem, které dávají pocit, že jsi skutečně TAM a né jak WoW nebo skyrim, které působí leda jako těžkopádně nudné šunty.
              Nemluvě o tom, že v batmanovy si můžeš vypnout ukazatel vykrytí a hra se pak stane skutečnou výzvou. Ani radši nezmiňuj DS, to vůbec nemělo na PC vyjít.

Vím že nejlepší knihu co jsi četl byla nějaká brakovka od pissardu, doporučuji přečíst něco skutečně kvalitního ať poznáš pořádné fantasy od braku.
              Jinak dle tvé logiky byl i první witcher QTE, když jsi mohl časovat útok pro silnější úder (nebo nějak tak, Witcher 1 měl hrozný soubojový systém ve srovnání s dvojkou).
              A finální úder: Ve Wargame tě zkosím kdykoliv.
            • Samozrejme , ze hram Wargame , dame multak? Ci radsej nieco zlozitejsie, ako Sins of Solar Empire? Alebo Men Of War? V QTE hrach ale nemozem posluzit, lebo je to trapacka mechanika co nikde inde ako v nehrach nebyva. Detske pokusy o urazky, to je dalsi typicky prejav teenagerov a emo girls, presne ako vkus straslivej temnosti, romanticky rozorvanych upirikov. Aj z toho sa ti podari vyrast, hned po tom ako prestanes mutovat, neboj. Z toho co pises , je uplne zrejme , ze o tom nic nevies , netusis ako sa to hra, papagajujes co si si precital o obslahnutom lore z warhammeru.
              Opakovat co ti ukazu na screene je asi vrchol tvojej schopnosti, takze aj AC s jeho jednotlacitkovym autoplayom je pre teba dostatocne , batman je na tom trochu lepsie, tam treba asi tak 3. Pri tebe presne viem o akej cielovke trpal manik z Bioware o tom ako hraci chcu zmacknut tlacitko a something awesome will happen. Nastastie tato degenerovana nehratelnost, je bezna len u konzol, presiakla len do zopar multiplatform , ktore staci nekupit.
            • TheGGG
              ohhh maďar je trochu butthurt. Já ti povím, co vím o lore warcraftu. Že to je vyk*nděná zmalovaná verze warhammeru a asi deseti dalších fantasy spatlaných dosebe. Přesně hvadina pro takové kkty jako ty, kteří nepotřebují dobrý příběh a jen jim stačí questy ve stylu sebrání 20 ovčích kůží. Oooo jak nehorázně epická pařba. Radši budu při otevírání dveří mačkat desetkrát X, než abych plýtval časem v hnusném nevkusném statickém MMO jako warcraft s nejnudnějším soubojovým systémem, story a úkolama jaký kdy kdo vypotil.
              Vůbec mi tu nekecej, že hraješ wargame. Pissard fanboys co se zasekli na obšlehnuté karikatůře jménem starcraft ví o hraní RTS velký kulový. *5* *5* *5*

BTW: Batman Arkham serie je lepší hra než cokoliv co kdy valve nebo pissard vypotily dohromady.
              BTW2: Ne, pořád nevíš co je QTE, rozhodně né, pokud máš mačkat tlačítko na otevření dveří, nebo pokud v batmanovy zmáčkneš čudl na odražení útoku *3* *3*
            • Ja samozrejme Wargame hravam , pravidelne. Pretoze neobsahuje ziadne qte pre cvicene opicky co si to , ze stlacaju co na nich blika na obrazovke, mylia s hranim. Ale tak ocividne ani nechapes co je qte a button mash, a myslis si , ze ked mashujes v batmanovi B, ci trojuholnik aby si otvoril vetraciu sachtu je to to najviac hardcore , co v hrach existuje. Alebo ten spickovy combat v batmanovi a AC, stlac stvorcek a vykryjes uder nech ide odial chce. To su take mechaniky pre malych capartov , presne v style , stlac co ti ukazeme a nieco "awesome" sa stane. Ale hlavne, ze trolicek bude cosi splietat o nevkuse, a potom bude vyzdvihovat nejaky knife suboj v FC3, ktory bol asi natolko dementne QTE, ze si ani nepamatam, ze tam bol. Urcite by som hral radsej hocijaku omalovanku, co je ale hra , ako tie pseudo qte festy pre simpanzy a velmi male deti. Pocitam, ze o lore warcraftu vies asi tolko co o dobrych hrach...cize nic.
              Taky ten vkus ..... je to je paradne tmave, je tam krv tak je to spickovo drsnacke, je typicka pre teenagerov a emo girls z toho vyrasties neboj.
            • TheGGG
              Tak to pak nevíš co to je QTE LoL. Bojový systém v AC a batmanovi není QTE, no ale hádám že vysvětlovat to pomatenému ementálkovy z maďarska nemá cenu. Doporučuji si prvně zjistit význám té zkratky, na ztrapňování se budeš mít dost času i potom.
              No a blizzard jsou hnusné omalovánky. Absolutně se neopovažuj srovnávat např. luxusní japonskou anime stylizaci s tímhle Murica Blizzard brakem. Chápu že zakrnělý kktek jako ty nad směšnými postavičkami od pissardu onanuje, ale to neznamená že zde neexistují lidé s vkusem na fantasy a stylizaci. *5* *5* Tisíckrát radši budu hrát hru co je celá jen QTE, než abych si PC zas*al nějakou z těchto hnusných nevkusných sr*ček. *5* Holt PC elitní exklusivity jsou z větší části pouze retar*ované P2W malůvky.
              Kdyby alespoň nerdící jako ty hráli na PC ty dobré pconly tituly, jako wargame, arma atd. Jenže kiddos zůstávají u svých stupidních druhořadých lore, svítících očí a nakupování oblečků muhehehe to jsi teda vážně "hardcore".
              BTW: už jsem zmínil že pissard jsou k*rvy zlodějské co akorát vyčórovali ostatní lore?
            • Praskne ti zilka, daj si bacha, ale ved sa vyplac , ze hravas qte festy. Vsetko kde na obrazovke ukazu co mas ty, cviceny simpanz stlacit alebo mashovat, je qte, a toho je kazdy fight v batmanovi a AC plny. S omalovankami si uz trapny, nikoho tie tvoje zvasty nezaujimaju, hlavne ked najviac pokemonov, final fantasy, Ni no kuni, Little big planet a podobnych detinskosti pochadza z konzol.
              Poriadny kontakty boj a QTE? Ubohe Souls hry co to musia zvladat bez QTE, ubohe Mount & Blade takisto bez QTE, najvacsi military gamepad borec GGG to ma najradsej cez QTE HC fighty. QTE je trapna neherna mechanika, a tento humus pochadzajuci z konzol zamoril uz nejednu multiplatformovu hru. Chvalabohu PC studia ako CDPR sa uz poucili aj aj to malo toho hnusu zo svojich hier vypustili.
    • nebul furt *15*
      • TheGGG
        Rmoutí mě, že dnešní nerdi maj tak šity vkus.
        • Hra je pro jinou cílovou skupinu než si ty, ale to není ničí chyba.
          • TheGGG
            nejde o žánr, jde o stylizaci. Proč nemůže vyjít jediná MMO, nebo MOBA hra která nebude vypadat jak něco z trenýrek šéfa blizzardu?
            • Asharak
              Tak pokud nebude větší firma tak bude většina her bez zajímavých mechanik které budou fungovat. (deadbreed) Spíš má pěknou stylizaci no, jinak mě nějak extra nezajímá. Možná se podívat za půl roku kdo ví co s ní bude.
              Ale dokud budou ostatní dělat kopie těch uspěšnějších her, tak moc odlišné nebudou. Proto je třeba dost hledat a nakonec to budou jen menší nebo odpadlé projekty ._.
            • TheGGG
              deadbreed vypadá vlastně docela dobře, postavy jsou přeci jen trochu přeplácané, ale není to tak špatné. Pokud jde o conana, toho jsem hrál, ale hra už je dneska snad pomalu mrtvá. Komunita se hodně zužila. Je to škoda, prostě pořádná, hodně hraná a dobře opečovávaná (a opatchovávaná) mmo fantasy dnes není.
              Ten Darkfall, jako nechu trollovat pokud seš fan, ale na mě to působilo dost těžkopádně, alespoň podle YT videí.
              JInak neříkám, že to musí být nonstop gore a mrtvý nemluvňata, stačí jen nějaká mmo nebo moba, kde nebude všechno působit jak z plastu a bude tam alespoň trochu ten dark medieval fantasy feeling.
            • Darkfall, to je hodne temna MMO. I kdyz ten je temny hlavne tim, ze je clovek porad ve strehu a nikdy nevi, kdy se ho pokusi nekdo zabit. Ono obecne zadne theme park MMO nebude temne, protoze nemuze nasimulovat svet, kde nemuzes verit nikomu a kde zrada, vrazda, loupez je na dennim poradku. Stylizace navic neni zase tak spatna a stejne na nejake reseni stylizace nebudes mit vubec myslenky.

A temna MOBA? To nevim jak by toho slo dosahnout, kdyz u MOBA jde hlavne o herni mechaniky a vybalancovani jednotlivych hrdinu. Jasne, sice z toho, ze maj ti hrdinove modely ruznych postav z blizzardich her, mozna nekoho excituje vice, ale jinak je to fakt fuk.
            • Asharak
              Deadbreed, Age of Conan *kaboom*
            • TheGGG
              Prosím, řekni mi jedinou MOBA hru, která nevypadá jako hipízákovo hvno. Nebo temnou mmorpg fantasy? Čekáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám *3* *3*
            • Asharak
              Tak vyšlo jich dost, ale nesmíš sledovat jen tvůj oblíbený Blizzard *6*
            • JJ byl jsem dost naštvaný z Diabla3 ale člověk si zvykne i na šibenici.
    • La_Furia_Roja
      Z těch tvých příspěvků to spíš vypadá, že upadá tvoje potence a ty máš potřebu někde vypustit páru.
      • TheGGG
        Upocený fanoušek omalovánek a rádoby PC MASTERD RACE jako ty má zrovna co mluvit. Běž si radši zahrát Botu, nebo co to vy kiddos bez vkusu hrajete.
        • ale prosim te. Jakoby hrani na konzoli ("pc" v jine krabici) znamenalo ze clovek ma vkus. Btw. z tveho prispevku vypliva, jakoby jedina spravna cesta co se grafiky tyce, byla priblizovat to vice a vice fotorealicnosti a cokoliv jineho, hlavne kreslene/stylizovane musi zakonite znamenat ze je to pro upoceny fanousky/deti. Hochu tebe bych chtel mit ve tride, tebe bych si rozlozil ze bys ani zakladku nedodelal.
          • TheGGG
            Hahaha, ty by sis někoho rozložil? Moooc se bojím těch obrýlených WoWkařům s bledou kůží a copánkem umaštěných vlasů. Si velký pán na diskuzi, ale v reálu bys zalez neb bys nikde poruce neměl žádný plastový meč +30 nevkusu.
            BTW: Nejde o konzole, jde o tydle p2w hvna co se šíří jako mor a kdekterý jouda je považuje za vrchol hraní. *14* *14*
        • TheGGG
          Jednou by to chtělo MMO nebo Mobu co nebude úplný brak, toho se bohužel kvůli blizzardu a jeho "stylu" který zavedl nedočkáme.
          • Rozhodně souhlasím s tím, že bych si docela zahrát nějaké to temně fantazy. Brutální co by se s hráčem moc nemazlilo. Zaklínač se tomu dost blíží, ale ještě by to chtělo přitvrdit na stylizaci. Vůbec bych se toho nebál. Bohužel lidi fantazy cítí jako pohádku a asi proto ta stylizace. Jen doufat na někoho kdo se nebude bát odprostit od všeobecného trendu a jít proti proudu. Bohužel trh je neúprosný a na pokusy tu není místo *9*
        • V podstatě je každá DOTA omalovánka a fantazy žánr defakto taky. Vlastně mě nenapadá nějaké temné fantazy. Zaklínač? Jinak by mě docela zajímalo proč mají někteří diskutující zde potřebu někomu nadávat, když mají jiný názor. Úroveň diskuze tím rapidně klesá. Argument místo nadávky bych prosil *4*
        • La_Furia_Roja
          Nehraju onlinovky. A ty máš o vkusu co mluvit když posloucháš biebera.
  • Spades
    Jako líbí se mi, že jde získávat goldy i na vyšších levelch accountu i hrdinů, ale co bude na těch zbývajících levelech hrdinů? Možná další skin? Nebo speciální mount?
    • Kedaro
      Myslím, že nic moc, jen přerozdělí co tam je.
  • Docela příjemné překvapení tahle hra. Je velice přívětivá pro hraní i pro takové amatéry jako jsem já. Pro ty co hrají DOTA2 trošku profesionálnějc asi neosloví, ale pro ty co hrají příležitostně je ideální.
    • Kr.Pa
      Příležitostný hráč si může koupit hrdinu tak po pul roce ale ...
      • nevim s čim porovnáváš ale právě pro příležitostný hráče mi to přijde přívětivý. máš tam daily questy, který se ti můžou schovat až tři, takže když budeš casual, zapneš to jednou za tři dny na 5 her, splníš tim všechny questy a máš tisíc goldů doma.. tzn za 6 dní nebo 10 her pořídíš hrdinu i kdybys nebral v potaz bonusový goldy za úrovně hrdinů či účtu.

krvavě nastavený se to naopak musí zdát lidem co u toho seděj nonstop, protože za těch 6 dní když odehrajou 100 her místo 10, tak vydělaj místo dvou tisíc goldů čtyři tisíce.
  • Kedaro
    Nevím jestli je to v článku, jestli jsem to nepřeskočil, ale ještě jsem četl, že každý dostane 4 pozvánky, aby mohl natáhnout přátele či složit tým.
    • Spades
      Každý ne.
      Bude to zase RNG rozdělení mezi již aktivní hráče, jako to bylo u beta klíčů samotných.

Prakticky to bude DOTA2 styl pozvánek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit