Přejít na výpis diskuzí
Do Heroes of the Storm míří Sylvanas, nová mapa a kupa novinek
8.3.2015 | Adam Homola
103 příspěvků
-
Klíč jsem dostal nedávno a zatím se skvěle bavím. Nechápu tu histerii kolem postupného odemykání talentů. Mě se to naopak líbí, protože je potom to levelování účtu a postav zábavnější, když člověk má co získávat, odemykat. Proto jsem i rád, že se zvedne maximální uroven postav z 10 na 20. Jasně, půjde to pomalu, ale pořád lepší než nic. Takhle po dosažení desátého levelu s tou postavou už nebylo co dělat.
Gameplay je samozřejmě důležitý, ale třeba pro mě je stejně duležité i to okolo. Nějaká motivace, odměny, postup výše apod. A zatím to jde dobrým směrem. -
-
"...postavou už nebylo co dělat..."
Ehm... třeba hrát? Život není jen o grindu. -
-
jenze to je prave ten problem u HotS, ze postupem casu to zas takova zabava neni a tam kde diky zjednodusenym mechanikam chybi prostor pro rozvoj hrace, to musi nahradit rpg rozvoj postavy...
-
-
Já furt nevím. Design Blizzardu nesnáším, přílišné zjednodušení mi taky občas vadí... ale obecně vnímám teamové expení, žádný last hit (deny) a skoro žádný jungle jako hodně pozitivní změnu.
-
-
Jungle hraje velkou roli při pushování.
-
-
To jo... já chtěl říct, že to není jako Evolve.
-
Tady za tebe pushujou žoldáci, dělostřelectvo, sochy s laserovým zrakem a tak... :)
-
-
Asi jsme se špatně pochopili. Nemluvil jsem o grindu. Jasně, že samotné hraní je fajn a jak jsem psal, baví mě hodně. Ale proč skončit 10. levelem ? Proč nezpříjemnit a nezpestřit to hraní právě tím, že levelů bude více, bude pořád co sledovat, co získávat, na co se těšit atd. A nemyslím to jako grindování, ale jako prostě příjemný doplněk k tomu samotnému gameplayi.
-
-
-
-
-
Vypadá to suprově a hlavně at pokračují v dělání dalších map. Je to o dost větší zábava než třeba v lolku .. prostě víc strategii co hrát v jaké mapě jiny typ talentů .. a prostě zabavnější no tak snad to udrží :)
-
Docela příjemné překvapení tahle hra. Je velice přívětivá pro hraní i pro takové amatéry jako jsem já. Pro ty co hrají DOTA2 trošku profesionálnějc asi neosloví, ale pro ty co hrají příležitostně je ideální.
-
-
Příležitostný hráč si může koupit hrdinu tak po pul roce ale ...
-
-
nevim s čim porovnáváš ale právě pro příležitostný hráče mi to přijde přívětivý. máš tam daily questy, který se ti můžou schovat až tři, takže když budeš casual, zapneš to jednou za tři dny na 5 her, splníš tim všechny questy a máš tisíc goldů doma.. tzn za 6 dní nebo 10 her pořídíš hrdinu i kdybys nebral v potaz bonusový goldy za úrovně hrdinů či účtu.
krvavě nastavený se to naopak musí zdát lidem co u toho seděj nonstop, protože za těch 6 dní když odehrajou 100 her místo 10, tak vydělaj místo dvou tisíc goldů čtyři tisíce.
-
-
-
p*del jak štýrský valach
-
Pozvanie do bety som dostal v piatok. Tak teraz práve inštalujem. Uvidíme aké to vlastne je. Ja som skôr for fun a casual hráč na hry takéhoto typu. Snáď to splní moje očakávania.
-
-
To si myslím, že splní. Ve výsledku netřeba znát nějaký buildy a podobný věci, jako z ostatních MOBA, ale prostě hrát a bavit se a hlavně spolupracovat :)
-
-
S Dotou to nesrovnávejte, podle mě je to zatím dobrá hra je na odreagovávání a nemáte tam takové rage jako v Dotě, když na vás banda Rusáků mluví azbukou. Tím neříkám, že Dota je špatná hra, ale prostě rozhodně to není hra na uklidnění. To naopak HoS je, takže já bych 100% tuhle hru doporučil.
-
Prsatý elfky/draeneiky jsou to, co se mi z téhle hry líbí nejvíc
-
-
draeneiky hmm...to je pěkny že se ti tam nejvíc líbí něco co tam není
-
-
Zajímáš někoho? *15*
-
-
Rozhodně víc lidí jak mentálně narušenej Majk *15* *15*
-
-
-
-
proč se nemužou delat moba hry ve first/third person, jako nosghoth, battlegroundy ve wowku nebo i jako ta pripravovana sci-fi hra od blizzardu?
-
-
Jo, byla jedna MOBA a nebyl to SMITE (někde jsem četl) možná byla čínsky a také byla 3rd person jen nevím název a bylo to někdy dávno. MOBA z 1st by asi postrádala smysl. Když potřebuje rozhled po světě člověk.
-
Ten first person není špatný nápad, pokud vím, tak vzniká Overwatch, který je v první osobě ale myslím, že to není MOBA
-
-
Funguje to ale na podobných principech (4v4 nějaký ten objektív).
-
-
doufám že to nebude 4vs4 protože to je málo, ted jsem hrál nosgoth a díky tomu 4vs4 se mi zdálo že to upadlo do stereotypu
-
-
Ani ne ale jako každá OBA to bude trpět ks a atp... a že jeden bude vždy carry a bude feedovat na ostatních...Nosgoth není špatná hra bohužel jí kazí to že hraješ např siege mod s nezkuřenými hráči a prohraješ ty děláš maximum a ostatní neví co dělat. Když takhle prohraješ i několikrát za sebou tak to začne být nuda, jinak to stereotypní je ale to každá hra je to furt o tom samém... horší je jiná věc to že když je málo hráčů a jeden to zkazí a si to ty tak v případě mob se to automaticky hází na něj.
Takže je to i trochu na psychiku, někdo dělá maximum a není to dostatečné a jiný dělá prd a taky se prd stane atp... trochu jako by byl např jmjeden hráč v mp střílešce afk po celou dobu hry ale tam se to dá uhrát no. I v Mobách jenom trvá než to lidem dojde. -
-
Smite mě moc nezaujal. Jen říkám, že po prvních zkušenostech se mě ta hra líbí.
-
To má i SMITE nekomunikaci s druhým teamem. Jo Takedown body jsou celkem opk ale vždycky bude jeden Carry a ten druhý zbytečný, tedy pokud se jako assist nepočítá nějaká podpora.
-
O víkendu jsem si konecne HotS zahral a musím říct, že zrovna jsou tam dobře dělaný dvě věci. Neexistují killy a asisty ale tzv takedown (pokud jsi byl v oblasti, kde došlo k fightu resp. asi když jsi dal nějaky dmg, tak se to započítá do take down).
Dále expy se tam řeší pro celý tým. Takže se z toho stává opravdu týmová hra a neexistuje solista ve stylu carry a killsteal.
Další super prvek je, že neexistuje komunikace s druhým týmem, takže si těžko můžete navzájem nadávat, i když jde blokovat komunikace s dotyčným jedincem.
HotS si zakládá na variabilitě map a neřeší se equip, ale pouze výběr talentů pro danou postavu v pravý čas. Ta hra má potenciál. Nevím jak moc ji budu hrát, ale libí se mi. :)
PS: hrál jsem už řadu moba her a nejvíc asi původní dotu, pak LoL a jeden čas taky Dota2 (zbytek moba nebudu zmiňovat). -
Prd jo byl tam Siege pak se přejmenoval mnohem zábavnější zabírání chcekpointů a více na xp, kdy kupodivu to není o zabijení což ale hodně lidem uniká no tak musíš hrát dříve moc se to nehraje a zabijecí je nuda. Podle mně ale ts je zbytečné, vždyt se to dá uhrát i bez něj a s minimem komunikace skrz voice příkazy např.
-
je tam nejaký siege mod? ja tam mam jen team deathmatch a pak je tam nejaký mod v bete ale tam je dlouhá čekací doba a zrejme to nikdo nehraje
jinak v takových hrách proste jakmile chceš hrát na urovni musíš byt členem nejakeho klanu a komunikovat pres TS, random grupa bude vždycky jen random. a to platí hlavne v hrách kde je na jedne strane malo hráču, v hrách kde je treba 12vs12 nebo víc, se to vždycky nejak srovná
-
-
-
-
-
Tuším, že Smite je third person
-
-
Jako líbí se mi, že jde získávat goldy i na vyšších levelch accountu i hrdinů, ale co bude na těch zbývajících levelech hrdinů? Možná další skin? Nebo speciální mount?
-
-
Myslím, že nic moc, jen přerozdělí co tam je.
-
-
"Vyrvali mi mou duši z těla. Zabili mé přátelé, spálili mou zem a nenechali mě zemřít. Však já se pomstím."
-
-
Pán je básník *4*
-
-
To říká Sylvanas v Ledovém trůnu, když se přišla pomstít Pohromě, Arthasovi a Pány děsu použije jako loutky:)
-
-
Aha vidíš to jsem nevěděl. Sakra ty máš ale pamatováka *3*
-
-
Tak tady si ji můžeš celou připomenout *2* https://www.youtube.com/watch?v=9z-Et1N8bv4
-
-
Kewl *14* a navíc sem zapomněl že vyšla další sezóna Face off, díky za nakopnutí paměti *much love <3*
-
Díky tady máš na oplátku něco ode mně *3*
https://www.youtube.com/watch?v=5VWGw5itaug
-
-
-
-
-
huuu, to je tvůj scénář na dračák s kámošama v družině?
-