Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    škoda že to nebude i pro singl
    • Tikov
      Pro SP doporučuji počkat na mod L'Aigle http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=195571.0
  • Placené Mount & Muskets?
    • Tikov
      ano, autoři to odůvodňují množstvím času ve vývoji a jedinečnou kvalitou, momentálně se ofic forum rozdělilo ve dví- fanboyové ochotní dát 20$ a lidi kteří si myslí že nebýt prodlev mezi updaty víc jak rok, tak to mohlo vycházet zdarma jako každý mod a že novinky nejsou zase tak převratné (a popravdě nejsou)
      Osobně váhám, The Deluge vypadá v mnoha ohledech nadějněji a bojím se, aby toto DLC po čase nezakrnělo jako původní MM
      • To rozdělení fóra, jak jsi ho tady popsal, je velice a výrazně ohnuté tak, aby to vypadalo tak, jak chceš, aby to vypadalo. Ve skutečnosí je naprostá většina lidí ráda, že Napoleonic Wars jsou a nepřemýšlí, zda těch 10 Euro (což mi připomíná, že číslovku 20 jsem neviděl zmínit nikoho ani jednou) za to stojí. Lidí, kteří si to odmítají koupit (nebo to o sobě tvrdí) je dost málo.

        Ona ta situace zatím spíš vypadá tak, že fanoušci a tvůrci jiných modů nemůžou NW přijít na jméno, právě proto, že to MM dotáhnul z modu do komerčního produktu.
        • Tikov
          Nemyslel jsem jen MM forum, ale fora na TW obecně (např. byl zbaven fce moderátor za pohoršení se nad zpoplatnění modu). Uznávám, že je tam silná antipatie k MM obecně- byl to jeden z prvních modů pro Warband a snad první začali dělat eventy a díky tomu získali velké portfolio hráčů (což z pohledu těch 'kvalitnějších' modů je neodůvodněné a 'bere jim to lidi'- občas je to bohužel i pravda, za tu dobu chcíplo na nezájem lidí pár, ne-li kvalitnějších, tak alespoň stejně kvalitních modů). Jestliže jsi neviděl zmínit 20$ tak jsi málo pročítal oznamovací topic.
          Já osobně tomu modu zazlívám nejvíc klany (v dobách regimentů si člověk mohl v poklidu zahrát a nečíst 10x spam o tom, že má někdo někam vstoupit, protože zrovna ten jejich klan má největší e-penis a regimenty se skládaly (a často zase rozpouštěly) jen pro občasné eventy- na druhou stranu jsem si díky klanu (33rd→51st) vyzkoušel i to když člověka začne hra nudit, protože hrát musí) a následnou změnu celé komunity, podporovanou shora od vývojářů.
          • Nemyslím, že bych to byl já, kdo ten topic pročítal málo. Právě naopak, většina lidí (včetně Vincenza) říká, že 20 dolarů je velice nepravděpodobná cena, a spíše to bude kolem 10.

            S regimentama je to přesně dle hesla "Jaký si to uděláš, takový to máš". Máš regimenty profesionální, máš regimenty kolem skupiny kamarádů, máš regimenty trollů, máš regimenty recesistické a máš regimenty někde mezi tím. Regimenty ti de facto dovolujou hrát třeba pět linebattlů za týden. A pokud to nemusíš, nic ti nebrání v žádným nebýt a přijít jednou za čtrnáct dní na public linebattly, nemluvě o solitaire pobíhání po Battle/TDM serverech. A pokud tě nějakej do něčeho nutí (jo, všecky asi budou chtít "omluvenky"...), je to chyba toho daného regimentu, potažmo tvá, protože jsi se k němu přidal. A jsou to klany, které MM drží, protože jsou to klany, které pořádají eventy a dávají tomu další šťávu. Ať už jsou to groupfighting tournamenty nebo 84e Siege server. Ale chápu, že omezení klanů a z toho vyplývající odumírání MM by nevadilo úplně všem.
            • Tikov
              Ano říká- také jsem psal "fanboyové ochotní dát 20$" a takové reakce se tam vyskytují.

              Odumírání MM by nehrozilo v případě skutečných eventů (a tedy regimentů) a patchování. Pravda je, že klany jsou to jediné co udrželo mod funkční za poslední rok (díky bohům a Aldemarovi za 84e siege- což nebyli FSE celou dobu schopní udělat a navíc to Vinc v začátcích torpédoval výroky jak je to v porovnání s jejich prací špatné), ale osobně prostě od té doby co je začli autoři podporovat cítím diskomfort na publicu. (Navíc s osobní zkušeností jak ve skutečnosti vypadají klany uvnitř a jak vypadaly regimenty)
    • Hairy_Ass
      Taky ti uniká smysl tohohle DLC? *3*
  • mount and blade je pro mě hrozně návyková záležitost, (škoda jen že to bude v multiplayeru only)
  • Sákriš, proč jen multiplayer? Vypadá to moc pěkně...
  • Tikov
    Docela mne to zklamalo- to že vydají MM jako placené by se snést dalo, to že celou dobu na mod kašlali, neudělali ani ň mě pěkně štve, to že za převratné tvůrci vydávají věci které už existovaly (ať už v Russia3 verzi MM či v jiných modech) mi kazí jejich image (prostě je momentálně mám za nabubřelé) a to že nebyly potvrzeny námořní bitvy mne zklamalo snad nejvíc, původně měly vyjít už před rokem a půl.

    EDIT: Mimochodem video je z 4 měsíce staré verze (viz forum) a hra by měla vyjít ještě na jaře.
  • napoleonske valky? tak to uz uplne zabili. zbrane se strelnym prachem tuhle hru uplne (z)kazi. jdou podobnou cestou jako kdysi Age of Empires. prvni 2 dily byli vynikajici, klasicky stredovek, rytiri atd. ovsem treti byl šit. osobne tohle obdobi musket a dalsich hybridnich radoby zbrani vubec nemusim
    • Hairy_Ass
      Že tebe to období nebaví ještě neznamená, že to kazí hru. Mod, ze kterého DLC vychází, je naopak celkem oblíbený.
  • super
  • cena ?
  • Jak uz tu nekdo naznacil, tak toto jiz existuje-mod Mount & Musket. Hraje se v podstate na jednom serveru, kde je ucast nad 100 hracu pomerne bezna. Navic se mod hraje mozna jeste lip nez puvodni Warband *3*.
    • dlouho jsem se o hru nezajimal ale že bych to oprašil s tímto modem :)
  • Já teda nehrál ani jeden díl, ani neznám ty mechanismi,ani jak to funguje,ale celž to působí tak nějak neohrabaně
    • owny
      já tě nikdy neviděl a ani nevím kdo jsi a stejně si myslím, že jsi hňup *3*
    • hral jsem warband a hraje je se to překvapivě dobře (teda aspon me) ale dopilovat systém boje by určite chtel nekdy me to delalo psí kusy
      • Má to své mouchy a nejen boj. I co se týká spravování nabytých statků je prostoru ke zlepšení víc než dost, ale naštěstí tu máme dobrou moderskou základnu.
        • jj ale jinak me hra mile překvapila nečekal jsem že mě chytne ...koupil jsem ji asi za 300 kč a nelituju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit