Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reeki

    Ze hry se bohuzel stava dalsi mmo tuctovka, ktera nema s diablem nic spolecneho

  • no mne tam ide o to ze v D4 proste nie su veci co tu uz boli pred 20+ rokmi ... ci uz su to sety, alebo runy, atd.

  • twicer

    Na tohle konto se řešilo, že by se ta setová výbava skládala z méně částí, takže by si měl stále dost slotů si to víc přizpůsobit.

    To mi přijde jako dobrý kompromis.

  • nightborne

    To původní upgradování zmizelo, místo něj je masterworking - série upgradů, kterýma zvyšuješ staty, a každej třetí přidá větší bonus. Pointa je trefit všechny tři tam, kam to potřebuješ. Jinak řečeno rng sranda, aby bylo co dělat a co grindovat. Matroš na to padá v The Pit.

    Osobně mi to nevadí, trocha náhody je fajn, když se to nepřehání.

    Jo, ve dvojce byly setovky fajn, ale ve trojce hrozně svazovaly. Ve smyslu že když si měl set já nevim, na charge, tak si prostě musel až do konce sezóny hrát charge, protože ten nejsilnější set bejval zpravidla prostě jenom jeden. 

    Ve čtyřce místo toho nasbíráš itemy, hodíš si na ně tempery, který chceš, vylepšíš to masterworkingem a buildů je z toho víc. Ne, rozhodně to není dokonalý, ale -osobně- mi setovky nijak zvlášť nechyběj. Runy bych ale jako fakt bral.

  • no na D3 setovky mam nejake spomienky, a ze ich tam aj dost apdalo...aspon teda mne.

    V D2 boli setovky celkom univerzalne kedze pridavali skill body a kedze D2 bola na tom postavena tak to celkom slo. Ale plahocit sa len za legendarkami (z ktorych vacsina je šrot) v D4 je strasna nuda u mna.  Je sice fajn ze mozes tahat vlastnosti a tym padom craftovat ale celkom novy predmet tam tusim vyrobit nejde, ako napriklad craftove veci (oranzove) ako u D2. BTW, viem ze pred tym loot updatom mal tusim kovac (?) moznost zvysit LV itemu, teraz som to tam nevidel, to zrusili alebo ako?

  • nightborne

    Osobně třeba chápu, proč se setovkám bráněj - stačí se podívat na trojku, kde si každou sezónu vybereš jeden set a podle něj prostě -musíš- hrát.  Ve čtyřce máš přeci jenom o něco větší svobodu, jak to postavit - třeba barbar měl ve 4. sezóně asi patnáct použitelných buildů, což bylo fajn. K 5. sezóně jsem se zatím nedostal, nemůžu soudit.

    Ale proč pořád proboha nejsou ty runy, taky nechápu.

  • V D2 boli ti mali muzici celkom zabava, najma ta ich posledna oblast pred Lower Kurast mapkou, kedze zrazu ich pribudlo vo vlnach riadne (aj 20+), cize postup tou mapkou bol celkom vtip, hura vpred a hned nato hura s5 :D sice jednotlivec au tak vela DMG nedal ale ked ich je kolem teba spusta uz to citit je a pa kak nemas moznost teleportu alebo skoku tak po obkluceni je to velmi zle. A ako pikoska, tie ich podzemaky a Zakarum/Mephistov chram kde pribudli aj praskaci tak to bolo jedna radost :P


    co sa tyka datadisku - mam zmiesane pocity, po skusenostiach s D4 pockam na par recenzii a az pak zvazim kupu. A ten dizajn CItadely sa mi do diablovky teda vobec nehodi. silou mocou tlacit daco co asi velka cast hracov nechce, alebo uz zabudli ako negativne brali ludia vec ze aj inych hracov stretnu vo svete? A teraz skusime tam pridat daco na sposob klasickych RPG (BG3 napriklad) ze proste lepsie s partou a k tomu asi aj vyvazenou nez sam...

    co som posledne hral D4 (par tyzdnov s5 eternal verzia) tak az tak moc sa toho nezmenilo, stale pachnes po novych lepsich legendarkach a vacsina je legendary trash... cize to co bolo kedysi stale plati, je asi mrte tazke dat konecne setovky alebo aspon socketove s runami a inymi moznostami vkladania nez gems..

    Ale v tomto sa mozem mylit, mozete ma opravit. Proste D2 mi stale sadne lepsie nez to co predvadza D4.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit