Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius

    Vis o tom ze se kazda strelba stala nekde kde jsou zbrane zakazane? A svete div se, vraha to neodradilo. Navic ikdyby zbrane nebyli, jak ty rikas, "volne dostupne". Tak jaksi zapominas ze kupni sila v Americe je trosku nekde jinde nez treba u nas, takze koupit si u nas nelegalni SMG za 50 tisic a nelegalni SMG za 2000 dolaru v USA je trosku jinej pomer ;)

    Nehlede na to ze hned u hranic maji stat kterej je primo rozpalcelovanej na tabory ktere by se nemohli dockat az zaplavi USA nelegalnima zbranema. Nebo odkud si myslis ze vetsina velkejch gangu nakupuje zbrane? V Tescu?

  • Row

    Stejne demagogicke je vytahovat "3 zbrane na hlavu"... tak proc nikdo tu palbu neopetoval kdyz tam ma zjevne kazdej kam sahnout pro kver div se nevalej na ulicich... ve statech USA kde maj nejvolnejsi zakony na drzeni zbrani je statisticky nejnizsi zlocinnost se strelnou zbrani a naopak... hadej proc, kdyz vis, ze ji na tebe muze vytahnout kazdej na koho ji vytahnes ty tak si to 2x rozmyslis (abych byl objektivni, tak ten kdo ji pak opravdu vytahne ji ze stejneho duvodu vetsinou rovnou pouzije, ale to uz se dostavame jinam)

  • Derp_1337

    Díky, všichni si ceníme tvého názoru, očividně jsi velký odborník na názory a myšlenkové pochody americké populace.

  • eStar

    Američané si zvolili raději úspěšného obchodníka který vyznává pravicovou politiku než socialistku, nevím co vám na tom přijde divné. Ekonomika USA za Trumpa výrazně posílila a s tím v návaznosti rostou i světové trhy. Trump také nezačal žádnou další válku a vojáky pomalu stahuje domu. Ne každým svým výrokem se sice trefí, ale zatím svou práci dělá zatraceně dobře.

  • eStar

    Tak tohle už je skutečně úplný nesmysl podložený absolutně ničím. Clintonová ve skutečnosti nevyhrála proto protože si voliči nemyslí že by byla lepší člověk nebo politik.

  • Duncan66

    To ale neni argument. Snadna dostupnost samozrejme velice usnadnuje trh s nelegalne nebitymi zbranemi. Kdyby bylo celkove zbrani v obehu nasobne mene, stoupne okamzite i cena nelegalnich zbrani a jejich dostupnost se snizi. Staci se podivat jinde do sveta. Treba v Australii koupite nelegalni AKcko za deseti az stonasobky toho, co v USA, protoze je tam radove mene zbrani v obehu mezi obcany.

    Metada bileho kone bude urcite znama i v USA, navic si tam muzete najednou koupit i desitky zbrani atp., takze ten argument o nelegalni zbrani je trapny a demagogicky.

  • Radši si tam srovnej ten rasismus a vymletý stádo vlastnící 3 zbraně na osobu Donalde... ono kombinace tupej amík a třeba COD není úplně košér :))

  • Zaho

    Tak americký prezident o tom kde USA válčí nerozhoduje. Tenhle problém se vyřešil Kennedym. Svět zdaleka v chaosu není a Trump je stejně dobrý/špatný prezident jako jeho předchůdci.

  • Derp_1337

    Nikdo netvrdí, že se jakoby nebrání zájmy ameriky. Problém je v tom, že nemá kontakt s realitou a prostě mluví o dost nereálných nebo nepraktických "řešení" problémů.

  • XorxoxTalarius

    Vetsina zlocinu spachana se zbrani v USA je spachana nelegalne drzenou zbrani. A tak to bylo i v poslednich pripadech.

  • Derp_1337

    Clintnová klidně může být lepší politik a člověk, ale zamysli se nad tím, kolikrát byla v america zvolena žena za prezidentku a pak pochopíš, proč nevyhrála. Amerika klidně uvítá černého prezidenta, ale žena je pro konzervativce až příliš velké sousto na zkousnutí.

    A to není jenom problém amíků. Celosvětově se ženy v politice moc nechytají (ani v ČR).

  • Marines
    No, Trump hodil mediální vějičku a světový socialisti šílí a už ani neví, z čeho ho obvinit. Jak znám americká levicová média, tak si jeho výroky hodně přikrášlila a než se to dostalo do ČR, tak už je z toho mediální schit. Držím palce panu Trumpovi....!!!!
  • Jack1947

    Podstatně jo, i když je tady jeho vztah s naším prezidentem trochu komplikovanější. Každý vyznává trochu jinou politiku ale že se naváží do her mi příjde dost hloupé a krátkozraké.

  • Jack1947

    Problém je že když něco potom jeho názory ovlivní půlku Evropy... milá Trumpetka :D

  • Duncan66

    hehe, ano, to je krasna ukazka vzorku Trumpovych volicu: "space ISIS" :DDD

  • Tady pro predstavu a pobaveni "kdo je Trump a jeho volici"  :)    minuta 8:53 - 12:45

    https://www.youtube.com/watch?v=btaEDH775ko&feature=youtu.be&t=533&fbclid=IwAR1DI9BNpaxhKZFvpHLHI1a_wFno4Mm-a7lX87Owze5nIqPJCNTTnY0W7Ng

  • Duncan66

    Tak hlavne ze snadna dostupnost a lobbing vyrobcu zbrani na to nemaji zadny vliv a je treba to svest na pocitacove hry.... Filmy, hudna, literatura samozrejme na to vliv nemaji, ale pocitacove hry muzou za vsechno ....

  • dworkin

    Je vidět, že moc Američanů neznáš. 

  • Duncan66

    Kdyby vyhrala, tak by zhrzena nebyla. Hlavne jednim z nejcastejsich argumentu proti Clinton bylo, ze rozpouta valecne peklo a nestabilitu. A tak vladne Trump a svet je v chaosu a jakem nikdy nebyl, stare dodrzovane dohody maji hodnotu caru papiru, nic neplati, nikdo nevi, co bude zitra, ale tak hlavne, ze nezvolili Clinton ....

  • Zaho

    No když si musíš vybrat mezi Trampem a Klintnovou, tak z toho vždy vyjde Tramp jako lepší kompromis. Vždy je lepší šašek než zhrzená ženská.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit