Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomocz
    Koukni na rozhovor s týpkem od nich, kterej se tu někde válí, tak o tom docela mluví. I o tom, že by časem chtěli zapracovat právě různý styly.
  • Protože je lepší to koupit teď a hrát klidně až za půl roku až tam budou prvky, které chceš? Nebo počkáš půl roku až tam budou a jediný rozdíl bude v tom, že zaplatíš víc.
  • ..nikdy nic víc nebude.. Jak to myslíš?
  • MOD znamená modifikaci, nebo je to zkratka pro editor?
  • A on někdo řekl, že nedodělají?
  • XorxoxTalarius
    To je fakt ktery tam taky hraje roli, dokud neuvidm ze Space Engineers se fakt povedli a jsou hotove a budu mit s cim srovnavat, tak se mi do toho moc nechce, ikdyz to stoji pakatel
  • XorxoxTalarius
    Mam obavy ze v tomhle pripade bude potreba pockat na MOD do Mount & Blade 2
  • Kdyby raději dodělali space engineers
  • de to do early acesu v takem stavu v jakem to je protoze tam nikdy nic vic nebude, viz space engineers
  • mě jako projektanta a velkého fanouška dějin tahle hra hodně láká. zajímalo by mě jak moc to bude variabilní, jestli tam třeba půjde postavit ranné hradiště z palisády nebo mít v podhradí dřevěnou vesničku. a prostě rozný takový detaily jako omítka materiály a různý stavební styly (ranný středověk pozdní středověk, severní evropa, jižní, nebo arabské) aby měl člověk možnost si tzv rekonstruovat libovolnej hrad nebo hradiště z různých koutů světa
  • XorxoxTalarius
    Na jedne strane jsem z toho nadseny, jelikoz se trefili do toho co mam rad, na druhou stranu nevidim duvod proc jit zatim do Early Accesu dokud tam nebude Survival a hra nepujde do opravdove hloubky kdy budu muset zajistit kov na zbrane, kameni na hradby, jidlo pro mne a mou druzinu
    Zkratka dokud tam je jenom staveni, nema to zatim cenu a spis to vidim ze koupim "k vanocum" sobe i bratrovy Life is Feudal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit