Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli by si ti lajdáci uvědomit, že když se něco jmenuje kompletní edice, tak by to mělo obsahovat vše. Už jsem to na podzim skoro koupil a jsem rád, že jsem to neudělal. Fakt je lepší počkat, až bude jistota, že další obsah už nevyjde. Nicméně je to pěkný podraz na ty, co už si to koupili. Co jsem pochopil, tak už to stejně udělali i s season passem 2. Prodávali komplet edici (základ + season pass 1), ale season pass 2 do komplet edice zařadili až když už nic nového nebylo a zpětně to lidem nedávali.

    • twicer

      Zase ty štěky o podrazech.. Takže bys byl radši kdyby sis koupil complete edition a další season vůbec nevyšel? 

      Prostě a jednoduše měli rozškálovaný vývoj, kde  původní plány končili kompletní edicí, ale díky neutuchajícímu zájmu vývoj pokračuje dál. 

      Diť už si tu tebou kritizovanou kompletní edici ani nemůžeš koupit.. Fungovala v době kdy ti vyšlo cenově lépe koupit kompletku, místo základu a dokupování season passů. Naopak bych se to nebál nazvat vstřícným krokem k novým zákazníkům kteří si za cenu základu mohli koupit všechen dostupný obsah po 2letech od vydání, tudíž ve chvíli kdy tuto edici prodávali to kompletní edice byla..

    • Já jsem naopak rád, že na tom stále pracují a přidávají nový věci. Kdybych měl pořád jak trubka čekat až bude vše komplet, hrál bych všechno s několika lety zpoždění. Místo toho mám hru, ve který jsem utopil několik stovek hodin a další přídavky mi rozšiřují možnosti.

      • Ať si klidně pracují a je víc obsahu, ale ať neprodávají něco co se jmenuje "kompletní edice" a není kompletní. To jako tuhle v Tchibu, taky měli akci "Sleva na vše" a u kasy člověk zjistí, že to na vše není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit