Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V skratke asi takto, az na par efektov, ktore su precackane na sposob bf3 a rozostrovania lacnej cinskej kamery, ked sa pozries s nou do svetla, je to to iste co Crysis 2 pod Dx11 s podivnym filtrom do dialky, ktory vsetko nejak umelo rozostruje..Optimalizacia je naprd, vzhladom na to, ze tie mapy su uplne prazdne s minimom objektov, cize logicky by som mal ovela viac fps ako pri C2 a hlavne, ked chces, aby ta hra nejako poriadne vyzerala, musis zapnut AA aspon na medium, co mi dropne fps na gtx 680 na 35 az 40..Multiplayer je odrhovacka a kopia z inych hier, absolutne bez napadu a len skorirovane mody, zbrane magicka presnost a ziadna recoil..Cize ta hra v nicom nevynika, genericka fps s grafikou z minuleho dielu a o to horsou optimalizaciou.
  • battlefield 3 hraji na střední detaily na malej mapach se to drží nad 60 fps,když mam vše na ultra tak 35-40 fps
  • Presne tak. Cely Crysis 3 MP je akurat recyklovany Crysis 2 MP... Ak dos3eru aj SP, tak vskutku dakujem pekne... *11*
  • na kompetitivní progaming to asi nebude, takže nic pro me zustavam u cod
  • jestli ti jede battlefield 3 nebo crysis 2 melo by i tohle
  • Musím nesouhlasit, včera jsem hrál asi 4 hodiny a o nepřehlednosti se nedá mluvit.
  • jak je to naročne na hw,stačí gtx560Ti ? hw naroky co se pišou malo kdy odpovídaji skutečnosti,tak se ptam těch co to začli hrat,díky :)
  • včera večer jsem to hrál asi dvě hodinky a dneska se zase těším, až přijedu z práce a budu si moct dát dalších pár kol... prostředí je sice trochu nepřehledný, ale během chvilky si člověk zvykne a jak si párkrát projde mapu, nemá s tím problém... grafika je parádní (jedu všechno na high při 1920*1080 bez AA), překonala moje očekávání... co se týče herních modů, nejvíc mě baví hunter, a to z obou stran pohledu, lítat s lukem po mapě je stejně zábavný, jako lítat tam za vojáka a snažit se luku vyhnout *1* celkově je hra svižná, člověk je neustále v pohybu a ikdyž je to trochu víc hard než multiplayery, co jsem za poslední dobu hrál, hrozně mě to bavilo *4* kdo na to máte mašiny, tak rozhodně neváhejte a stahujte, myslím, že vás to přiková k židli na pěknejch pár hodin *1*
  • Pete.palis
    včera jsem hrál betu a nevím mno...asi jsem jedinej, ale mě to moc neoslovilo *9*
  • zatim sem hral betu a ten hunter mod je strasna sranda, bavi me vic jak Crash site, je to docela napinave kdyz zbyvate jako posledni clen Cell proti vsem tem hunterum *1*
  • Bojim se, že to pro hrace (lidi co to vubec utahnou) bude to bojiště docela zmateny, ale mužu se mylit. Ze sestřihů si obrázek dělat nebudu.
  • Sry ale musím. Games jediní, kteří dokáží říkat 480p "HD" a ještě se za to nestydět :)
  • kazde rano ne.. tohle tam bylo uz vcera ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit