Přejít na výpis diskuzí
Do třetice všeho multiplayerového – další video z bety Crysis 3
30.1.2013 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
včera večer jsem to hrál asi dvě hodinky a dneska se zase těším, až přijedu z práce a budu si moct dát dalších pár kol... prostředí je sice trochu nepřehledný, ale během chvilky si člověk zvykne a jak si párkrát projde mapu, nemá s tím problém... grafika je parádní (jedu všechno na high při 1920*1080 bez AA), překonala moje očekávání... co se týče herních modů, nejvíc mě baví hunter, a to z obou stran pohledu, lítat s lukem po mapě je stejně zábavný, jako lítat tam za vojáka a snažit se luku vyhnout *1* celkově je hra svižná, člověk je neustále v pohybu a ikdyž je to trochu víc hard než multiplayery, co jsem za poslední dobu hrál, hrozně mě to bavilo *4* kdo na to máte mašiny, tak rozhodně neváhejte a stahujte, myslím, že vás to přiková k židli na pěknejch pár hodin *1*
-
a chtel bych vzkazat cryteku,at uz udelaji poradnou hru!a ty svoje tech dema co ten engine dokaze si strci do prrr.zatim toho moc nepredvedli,a jen par studii si pujcilo jejich engine a jeste to stalo za prd,viz sniper elite v2 nebo jak se ta blbost jmenovala.At udelaji neco jako uncharted a pak to odvolam.jinak nic moc.