Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neda sa mi reagovat na tvoj posledny prispevok, tak reagujem tu.
    Tak potom sa nedivim, ze nechapes *6* ked ta pointa nie je pod touto debatou, to co mi vadilo... co presne mi vadilo, skor hodne udrelo do oci - je to v reakciach pod prispevkom od uzivatela LOBO - akurat, ze namiesto reakcie mi dalo rozpisany prispevok ako novy, pretoze som na mysi omylom odklikol "back" a ked som sa nazad vratil do diskusie odoslat prispevok, tak uz to nebolo ako reakcia. *3*
  • Jack1947
    Spíš to nechápu... co ti přesně vadí že se v článku píše o 1sv vojně (u hry o 1 světové)? :D
  • Len konštatujem, že to spojenie slov tu nie je použité zrovna šťastne, čo ti na tom vadí?
  • treba když bojovali v tuhem mrazu a zamrzli jim prsty
  • Jack1947
    Bajonety byli i v ostatnmích válkách a abych řekl pravdu zas tak se ty války nelišej i Korejci na sebe nabíhali jak za první světové a pak se byli vším možným němci měli zas lopatky.
  • Jack1947
    Co ti vadí nikde neni utržená končetina ani vylitej mozek... zase bych trochu s tím SJW brzdil ono je toho internet plnej až až, děti jsou zvyklí na různý témata z tv.Tak jim dopřej trochu té nauce o 1sv.
  • Nejde o to, či recenzia, preview a pod., to bol príklad.
    To Jarma28: "To by snad každý článek na netu měl být strašně korektní a zodpovědný..." - kde píšem o "celom nete"? To je blbosť. *3* Píšem len o tomto článku a konkr. téme., a skôr narážam na stránky, kam deti chodia, napr. na stránky o hrách...
  • uaxpk
    V té situaci bylo nejlepší doskákat k sobě a následně bojovat na bajonety. Velmi zábavný mód na lankách (po pár pivech).
  • Jack1947
    Recenze fakt? tak to byla teda rychlost že jsem si ani nevšiml *8*
  • Jack1947
    Nejspíše když už byl v posledním tažení a vypadliu mu z kapsy všechny náboje stejně jako se mu rozsypal střelný prach *12*
  • jamar28
    To by snad každý článek na netu měl být strašně korektní a zodpovědný, protože co kdyby ho náhodou četlo někdy nějaké dítě, které by si ho nedokázalo správně zasadit do kontextu?
  • To mala byť reakcia na Jarmar28 o tom, že svetová vojna "nemôže byť veselá/veselejší"...
    A proč to tak prožívat? Evidentně to byla humorná nadsázka.
  • Samozrejme sa to tak pochopiť dá.
    Ale keď si vezmem, že sem chodia aj deti (myslím vážne, deti v pravom slovazmysle) a tento web/článok môže byť pre ne ešte v dosť značnom rozsahu mienkotvorný, resp. ich obraz o skutočnosti môže v určitej miere ovplyvniť, tak to nie je moc na mieste, zrovna pri tejto téme. Keď už diskusia je tu veľakrát dosť "nevhodná", tak aspoň recenzenti, autori by si to mohli v niektorých témach odpustiť. TO je celé. Deti toho nadhľadu moc nemajú... Ak by som chcel čierny humor, sarkazmus a pod., tak idem inam, nie do recenzie na hry o svetovej vojne.
  • jamar28
    V bitvě nebo teoreticky během tréninku? V každém případě je to víc, než jsem čekal. Kdy to byla minuta?
  • Jack1947
    Takže takové DLC Early access
  • Jack1947
    Hrál jsem ten BF2 mod a to bylo opravdu celkem komické když proti sobě stáli 2 vojáci a zvítězil ten kdo rychleji přebil ale jo dovedu si to představit.
  • uaxpk
    Modifikace pro první HL (možná i druhý), Battle Grounds se jmenovala, by tě třeba zaujala. Ale zasazení hry je ve Válce o Nezávislost
  • Průměrný voják byl v napoleonských válkách schopen nabít mušketu 2-3. za minutu, ale chápu že jedna o nadsázku.
  • Pouze nový game mod,nové squady,zbraně,mapy + navýšení počtu hráčů a mechanik.
  • Jasně tak že herně žádný.Jinak historicky blbej nejsem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit