Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TES série je moje srdcovka, doufam že tu hru nepokazi a když jo tak at je z toho druhy daggerfall a ne blba hra.
    kupuju hned co bude dostupna, takove hry jen v original angličtině
    doufam že to nebude moc dlouho trvat..
  • Jo jasně, konzole mají svého boha, kterej sesílá blesky a mor na všechny, kdo by se
    odvážili svá díla "šít na míru" PC platformě, magore.
  • jsem pro ať Morrovind daji do grafiky oblivionu a bude to pecka hra
  • Vůbec by mi nevadilo, kdyby TES5 vydali jako "mega-datadisk" Oblivionu. Přidali by nový kus mapy, questy, textury... a dalo by se plynule mezi Oblivionem a "5" přecházet. A kdyby tam ještě zamotali Morrowind, to by teprve bylo maso. Vím, neproveditelné...
  • ať klidně použijou??jde o hratelnost a kvalitu příběhu. *3*
  • hlavně ať do hry vrátěji levitaci
  • To uz se skoro vyplati udelat novej, ne?:)
  • Jdou to známý šetřílkové a dělat multiplatformní engine, kterej zahrnuje 5 let starý konzole, takže v ne nedohledný době by museli dělat opět jinej pro další generaci konzolí... Nijak mi to k nim nesedí. Není to prča ani levná záležitost ho vytvořit. Finančně se jim teď dařilo, ne že by na to neměli. Ale moc bych si v tomhle nefandil. Dost rád bych se mýlil, Gamebryo v lásce nemám ani trochu.
  • Určitě nepoužijou starej gamebryo engine (TESIV, Fallout 3, Fallout NV). Na lepší maj čas a prostředky. Vsadim se, že až Bethesda ukáže první screeny, tak mi spadne čelist.
  • Nové Elder Scroll uvítám, ale musí tam zaznít věta: "Stop right there, criminal scum!" Jedna z nejprofláknutějších hlášek na netu :D
  • srovnavat blboblion s drakensangem chce hodne odvahy *1*
  • Ať klidně nechaj starej engine...ale ať ho pořádně vyplepší..hezčí grafika,stíny a fyzika..
  • Oblivion s OOO modom a nejakymi tymi pridruzenymi modmi (na upravu GUI, texture pack a podobne) bol jednoznacne naj RPG poslednej doby, na potencial TES V sa velmi tesim
  • Těším se, ale opravdu by mě nepotěšilo kdyby opět použili ten zastaralý engine z původního Oblivionu, na kterém běží nový Fallout.
  • musím se ho trochu zastat... F3 je víceméně TES, který s Falloutem nemá společného takřka nic. New Vegas už dělá Obsidian, takže bych se opravdu nebál vyjádření, že Bethesda umí hlavně TES, ač i to u Oblivionu trochu skřípalo- do vydání fanouškovských módů, které z něj učinily neskutečný zážitek (mluvím hlavně o celkových předělávkách větších než samotná hra s předěláným opravdu vším, hlavně levelováním a levelscalingem)
  • Hra se me libila i v zakladu, ale souhlasim, ze ruzne mody hru delali minimalne o tridu lepsi. Nikdy jsem ale nenasel mod na plnovousy (tim nemam na mysli strniste), ktere zcela nepochopitelne nebyly dostupne uz v zakladu (takze carodej pro me nemel nikdy ten spravny smrnc).
  • Pokud opět dodaj construction set tak se docela i tešim a bude mi jedno jestli to bude stejně zjednodušená mršina jako byl oblivion(inventář apod.) páč moddeři z oblivionu udělali hru který bych dal klidně i 10/10.
  • Jak by rekl klasik - smrt konzolim!!! *1*
  • Grafika u Oblivionu byla velkym plusem, ale hra jako takova bezela na upravenem enginu jeste z Morrowindu, pokud si pamatuji dobre. Ten samej engine byl pak pouzit i v F3. Takze taky doufam, ze se dockame noveho enginu.
  • NonSuch
    pokud to bude i pro soucasnou generaci konzoli tak jim tam uz asi moc mista k manevrovani nezbyva...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit