Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    proč musím v každém článku číst a v každém videu poslouchat, jak redaktoři games nemají rádi střílení a preferují stealth... absolutně nevyvážené... to tam není v redakci někdo, kdo to radši vyřeší nahlas a akčně, než pro mě absolutně nudným stealthem, který v každé hře včetně hitmana ignoruji?

  • Jack1947

    Já už mám předovjednáno tak čekám na uzavřenou betu nevím co více bych napsal. Snad to bude lepší než jen větší DLC WIldlands.

  • Trocha ma mrzi, ze vsetku pozornost E3 uputal Keanu, kedze Jon Bernthal (Punisher) pri predstaveni bolo taktiez velke prekvapenie. Pametam si ho este zo serie Pacific z roku 2010 a rozhodne dobre promo na hru v ramci marketingu.

    • MishKonn

      The Walking Dead? :) 

    • JamesFaith

      No, jenže o Bernthalovi se vědělo už dlouho před E3, trailer s ním vyšel už o měsíc dřív. 

  • jenda84

    Tom Clancy se asi obrací v hrobě, když vidí,kam až zašel jeho brand.. tuhle přepálenou arkádu plnou nesmyslů, tuny křížků na mapě stylem copy paste, nekonečný munice si odpustím :-) ale jo, wildlands byly fajn - hlavně event s predátorem.. ale tohle už je moc scifi🤮

    • JamesFaith

      Ehm, koukám, že tady někdo asi nečetl Net Force a Operační centrum, kdy Tom Clancy svým jménem zaštítil série, kde kvalita padala hodně rychle. 


      Navíc Clancy rád ve svých knihách používal nejmodernější technologie své doby,  takže kdyby žil déle, klidně by mohlo dojít i na futuristické drony.  

    • popP

      “Tom Clancy se v hrobě obrací. “

      Nic originálnějšího nemáš? Tuto větu slýchávám už od Rainbow Six Siege po Wildlands. Ano překvapivě to není podle jeho příbehů z knih, je to jen značka nic víc. Stejně jako Sid Mayer u civilizace znamena také úplné prd už řadu let. Takže prosím oprosťme se od podobných výlevů.


      Děkuji

      • jenda84

        já se od ničeho odprošťovat nebudu, pane profesor 😀 já jsem hrál původní ghost recon, což byla víceméně simulace až po tyhle arkády pro děti s nekonečnem munice a možností přehazovat zbraně uprostřed bojiště...takže ano, tom clancy se obrací v hrobě. Sid Meier imho působí jako poradce při vývoji, něco si o tom načti 😛

        • Jack1947

          Není to celkem jedno zase by mohl bejt hrdý že na jeho počest vznikla tyhle hry kdoví kdyby dneska ještě žil jestli by něco nenapsal... Přeci jenom Klasický Ghost recon se osd Wildlands zas tolik neliší. 

          Kdybych mělk jít do ne tak daleké minulosti mrvit se to začlo už u Advanced warfighter 1,2 nebo ne ?

          No já už to tak nějak jako GHost recon neberu, navíc... klasickej Ghost recon byl jako Rainbow six hrozná hardcore hra, vadilo mi že tam člověk neviděl zbran a neveděl jak na čem je. Hrozná v tom smyslu že interface hrůza to radši SWAT!

          • Lukyz

             🤦‍♂️ 🤦‍♂️Bože Jacku 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

            • Coffin.Corner

              Ale Jack má v jedné věci pravdu. Hry pod značkou Tom Clancy začaly upadat ještě za jeho působení v Red Storm Ent. 

              A poslední Wildlands, tak jak jsem ho v osobních předsudcích úplně ignoroval a pak za pár šušňů koupil, mě obrovsky překvapil svoji zábavností. 

  • uher

    Opět mi v článku u hry od Ubisoftu chybí dost zásadní údaj. A to jestli je hra stejně jako Wildlands plná copy/paste otravných vedlejších aktivit a nebo se konečně na ten otevřený svět nevykašlaly a zaplnily ho smysluplným obsahem u kterého nebudu mít pocit odfláklosti?

    Tohle je věc, která by se u openworldů měla řešit. Tak nevím jestli se o to mám dál vůbec zajímat.

    Děkuji.

    • Já sem pro změnu náramně zvědavý na to zda při sólo hraní bude AI stejně hloupočká, otravná a neschopná jako ve Wildlands? Zase si budu muset vše odřídit, odlétat a odstřílet sám? Zase si budu muset synchronizovanou střelbu potupně odemykat?

  • ChyrenCZ

    Wildlandy jsem si užil a demo asi nejvíc. :D  Těším se a modlím, aby to dopadlo dobře. A pokud budu zase držet v paprčích Bren 805 CZ 2 a likvidovat hordy nepřátel na PC obdobným stylem, dlouho mi to vydrží. 😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit