Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines
    Já se musím přidat, také mne tenhle díl totalwaru neláká, nevím, jestli je to čínskými velkofilmy, nebo současnou politicky nucenou láskou k Číně, ale nějak se mi nechce do klonu Segy a Paradoxu. Obě firmy jsou super, ale každá má své a i když už jsem hrál za čínské královstvíčka v hrách od Paradoxu, není to prostě ono. No, co, počkám si až na nový TW Medieval III...….. 
    • red.eagle.792197

      Musel by sa zmenit engine. Vydat dalši total war na tomto rozbitom warscape engine by nemalo zmysel, jednalo by sa len o preskinovane Rome II.

      A Medieval II s modom Stainless Steel SSHIP -historicla improved project je tak luxusny mod že je to aspon pre mna ako Medieval III.

    • Kallessin183

      Jen čtu Medieval III a sbíhají se sliny :D Jedno z mých vysněných pokračování.. 

      • Marines
        Také je to vysněné pokračování, ale jen bych si přál, aby byla hratelná frakce české království.... Vím, že je to chiméra.
  • Kallessin183

    Tohle je popravdě první Totla war, který mě naláká... Příběhový mód, mi vzhledem k zasazení do historických reálií moc nesedí a u klasického režimu bude záležet nakolik bude schopen prostředím, jednotkami a mechanikami osvěžit klasickou hratelnost...

    • walltar

      Tam to bude asi hodně záležet na tom čeho si fanoušek... jestli skutečné historie, nebo čínských velkofilmů. Přiznám se, že jsem z toho trošku rozpačitý, protože já mám rád obojí, takže asií využiju oba módy. Hlavně je důležité, aby to na ty vůdce nekladlo až moc velkou váhu... protože i když bude zábava občas sledovat jak se dva maníci sekaj hlava nehlava, nerad bych aby mě to nějak zásadně ovlivnilo výsledek bytvy kde je x set vojáků.

      Jsem hlavně rád, že tam dali oba módy, takže každý si bude moct vybrat.

      Co jsem se díval na gameplaye, tak celkem zajímavě rozšiřují interakce na kampaňové mapě což mě, jako fanouška Europy Universalis a Crusader Kings, hodně potěšilo a celkem se na to kvůli tomu těším. Total war mě vždycky v tomhle přišel nedotažený a tak jsem jim nikdy nevěnoval tolik co věnuju EU a CK... i když tam mě zase chybí ty parádní boje z TW.

      • Kallessin183

        Fanoušek jsem obojího, ale na rozdíl od Warhammeru mi tady ty "fantasy" prvky nesedí... 

        Je pravda, že rozvoj kampaňové části je potřeba a o spojení kampaní Paradoxu a bitev Total waru sním dlouho, jen jsem pořád trochu skeptický k tomu, jak moc novinky opravdu změní hratelnost. 

        Už potřeba postupně doplnit jednotky v Thrones of Britania se mi hrozně líbila na papíře, ale reálně to chtělo ještě dotáhnout.. 

  • Kallessin183

    *neláká

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit