Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jo, takhle nějak jsem si to představoval. Akce možná trochu šílenější a stealth hodně hitmanovský, ale je to Bond a vypadá to zábavně.

• Tak presne neco takovyho jsem cekal, takze jsem zatim spokojen :)

• Jevo83

Jakube, ak to citaju aj skolaci tak budu mat zle znamky zo zemepisu 😀 vrchovina ma nadmorsku vysku do cca 900 m n.m., to uz aj Snezka ma o 700m viac

• Hodně se na to těším. Nedávno jsem sjel celou Hitman trilogii a je to naprosto brilantní záležitost. Víc se mi líbila první půlka ukázky, která Hitmanovi z oka vypadla. Tu akční bych klidně oželil :-)

• Jevo83

Kolko ti to trvalo? Ja to mam v backlogu a mam pocit ze to budem hrat dva roky😀

• Zase bez šílené akce a honiček ve všemožných vehiklech by to nebyl Bond. To by nemuseli vyměňovat agenta 47 za 007. Mně se líbí, že se nebáli tu svou osvědčenou hitmanovskou formuli rozšířit. Bude hodně záležet na tom, jak se jim to povede dávkovat, protože to není vůbec jednoduché. A předpokládám detailní nastavení obtížnosti akce a stealth pasáží, aby odpůrci jednoho nebo druhého zbytečně netrpěli.

• Trosku sem se tomu usmival, protoze priznejme si, realitu to z rychliku nevidelo. Jenze jsem vydrzel celou ukazku. Neco na te hre mozna bude. Zatim to vypada na velmi zajimavou hricku, a jestli zajem opravdu mam se rozhodnu az nekde kolem vydani, snad uz z vice informacemi.

• eDwin

tak tohle mě fakt nevzalo, srry, ale ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit