Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V poslední době mi přijde, že vzniká víc a víc her, které se zaměřují na ten rodičovský aspekt (a jsem tomu rád) - napadá mě např. God of War či  TLOU. Ten samý trend je teď i v anime, kdy vznikají díla jako Spy x Family. Říkám si, jestli to není i tím, že jsme čím dál osamělejší, a i spousta mladých osamělých už nesní jen o tom, že se stanou kosmonautem, ale i ta rodina je pro spoustu těžko dosažitelný sen.

Samozřejmě, hráči taky zestárli a mají své rodiny, a pro ně zas nabere takové TLOU či ten God of War nový rozměr. 

• Jj neni nad to, kdyz celou hru tahas otravnyho fakana :)) Uplne to pak má takovy " dospělý rozměr". Než napíšeš blbost o dětech.. mám (e) dvě. Ale ve hře to fakt nepotřebuju a už vůbec ne v akčním scifi. Stejně jako ve filmech, jakmile je tam jako přívěšek děcko, jde to do háje. Čest výjimkám typu Posledni skaut, ale i tam to bylo na hraně a nebylo tam toho naštěstí moc.

• o dospělém rozměru jsem nic nepsal. Fakan je otravný pouze pokud ho jako otravného udělají imho.

• milosk97

Ten článek se mi tak krásně čte, protože hru vyhlížím již od oznámení 2020 a jsem na ní hodně natěšený. Jen mám otázku. Zajímá mě, jestli byl na výběr mezi klávesnicí s myší a nebo ovladačem? Nějak si nedokážu představit, jak se hra (hlavně hackování) ovládá na klávesnici s myší. Jinak děkuji za dojmy. 🙂

• taky mě to zajímá, hraju na PC, ke spoustě her si beru ovladač, ale jak je potřeba někde mířit, tak s ovladačem jsem úplně levý. Všechny Resident Evily jsem hrál s m+k, a ty se ovládaly v pohodě - no tady teda uvidíme.

• cms.jakub-malcharek

Ahoj, díky za komentář! Bohužel demo bylo jen na gamepadu, ale hra ofc bude podporovat klávesnici a myš. Taky by mě ale zajímalo, jak to vyřeší, protože to bude ergonomický oříšek :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit