Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Ve všech třech Borderlands hrách mám nahráno hodin až běda, ale tohle mě neláká. A srovnávat to s Borderlands? To má společného pouze stylizovanou grafiku (která je ma můj vkus až moc švihnutá) a možnost hrát az vícero hrdinů.
    Dál se to už liší - ještě silnější směřování k hraní ve více hráčích, hrdinů sice mraky, ale úrovní pomálu a vývoje méně odlišný. Ale hlavně tomu chybí to hlavní z Borderlands her - random loot. V Battleborn má hrdina jednu zbraň, která je pro každého hrdinu unikátní a tím to hasne. Žádné nadšení z nálezu nové zbraně, modu na granát, štítu atd. A hlavně s každou postavou pořád stejná zbraň.
    Nevím, co mám Battleborn přát. Zda neúspěch, aby se Gearbox plnou silou vrhnul na Borderlands 3. Nebo úspěch, aby měl Gearbox dostatek financí na Borderlands 3. I když úspěch může přinést riziko vyprdnutí se na Borderlands úplně a makat pouze na tomhle...
  • N0isy
    Tohle mi spíše připomíná Overwatch než Borderlands, ale graficky ok. Je to na upraveném enginu Borderlands.
  • Borderlands je moje nejoblíbenější herní série, koupil jsem dokonce všechny díly celé série (včetně Tales From the Borderlands od Telltales), což se nestalo u žádné z jiných her co jsem kdy hrál. Ale po shlédnutí gameplay je můj názor na toto "meh". Byl bych mnohem radši, kdyby oznámili Borderlands 3 (které by dělalo stejné studio jako 2 a ne to co dělal Pre-Sequel) a podařilo se jim udělat stejně fascinující rozdíl jako mezi prvním B a druhým B. Toto možná vyzkouším až to bude někdy ve slevě.

    Jinak otázka pro Borderlands hráče: Nepříjde vám, že dabér co namluvil toho "Kleese" (ten stařík) namluvil i Profesora Nakyama (nebo jak se to píše)?
    • Také bych dal přednost B3 před touhle blbostí... Jediná pozitivní věc je, že to 100% nebudou dělat lidi co dělali Pre-sequel (to studio cca před 2 měsíci zavřeli)...
      • Pre-sequel nebyl špatný. Mně se hrál lépe než dvojka.
    • Přiznám se, na poprvé jsem to neviděl celý ten gameplay, teď jsem se podíval na celej a musím říct, že to vypadá jako úplná blbost. Borderlands sice v podstatě taky blbost byl, ale ten to dokázal zužitkovat skrz příjemný humor. Toto mě přijde takový prázdný a to má být gameplay, který má lidi přinutit ke koupi. Stačí si srovnat tento gameplay a ten co byl vypuštěný pro B2. Základ stejný -> mise, ve které musíte něco chránit. V B2 to vypadalo dobře, od začátku do konce (i jen díky neustálým komentářům Claptrapa a sympatického záporáka), Battleborn vypadá tak průměrně, že i upoutávací video začíná nudit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit