Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Battlefield 1 dokazuje, že se hry nemusí 1. světové války bát
14.6.2016 | Daniel Kremser
190 příspěvků
-
Jako 1.světová válka na západě bez Francie? Ne děkuji
-
Podle videí v družstvu jsou jen 4 spoluhráči ?
-
Jedná mapa z videí mi napadne připomíná jednu starou mapu z cartoon free to play battefield heroes všiml si toho někdo další?
-
-
Je tam na zdi baráku nápis Librarie.....
-
-
Je trošku vtipne pozerať -jak tady lidi remcaj že BF nie je napr. strategia OOOMG
BF je BF čim ďalej lepši, kto chce jogurt, nech si da polievku...UŽ STE TRAPNIII -
-
Alebo este jeden.
Kolko fanusikov ma novy battlefield ? Dvoch.
- prvy snoop dog ktory bol natolko zhuleny ze nezistil ze hra rovnaku hru ako pred rokmi.
- druhy, byvaly profihrac quake3 ktory ma rad podobny herny styl zasadeny do coolovej novej ww1 grafiky -
-
ty si teda naozaj naozaj vtipny povieeem ti
povedz čo hraš, aby som aj ja povedal zopar vtipov, lebo zhovadiť sa da všetko, aj tvoja stara mama
počuuuvaj...
mne sa zda že tu hru trošku predčasne pochovavate, dpc kto chce simulator...mame tu ARMU
kto chce hopsačku mame tu CoD a ine chuťovky, nech sa pači aky zmysel ma p*čovať že BF je BF
jaj niekto proste rad p*čuje *1* -
-
Ja hram act of aggression, tipujem ze to ani nepoznas.
Je to moj nazor, ze unreal styl hry sa hodi skor do aren a scifi prostredia ako prvej sv vojny. -
-
Jasne že to poznam, ja hram zase SC2 deň čo deň, hraval som BF3, štvorku nie, ale važne uvažujem
že sa k BF vratim...
BTW velmi sa mi pačil WiC ale bohužial MP sa už nehrava... -
-
Bf je dobry ako oddychovka ale po case by ma z toho bolela hlava.
Proste natlacili sto hracov na malu plochu.
Preto ma viac bavia hry na kola typu cs go a cod. Zostanes sam proti trom, kazdy sa na teba pozera a ty vyhras kolo napr.
V bf sa nikdy nestane ze ty ako jednotlivec ovplyvnis hru.
To je to co sa mi absolutne nepaci. Ci je to dota, starcraft alebo overwatch, counterstrike.
V kazdej jednej hre vie jednotlivec ovplyvnit hru
-
-
-
-
Jeden lepší vtip jak druhý.to jsi vymyslel o přestávce ve škole ? Zkus to během hodiny.Budeš v ním mít více času :)
-
-
Na yt ich je dost.
Co je tragicke ze jeden je pravdivy. Skutocne je tam viac respawnov ako jumpov v cod co tu hru meni na unreal tournament.
Aj tu mas dost komentarov ze ten zbesily styl je uz prehnany -
-
Ano "skutečně" máš "pravdu".Díky za tvojí pravdivou statistiku.Všechno sis pečlivě propočítal a pak jsi přišel a odhalil nám tuto "skutečnost".
Je to asi takhle.Nechci hrát rychlou zběsilou hru s miliony respawnu.No tak si půjdu asi zahrát CS.Chci si zahrát rychlou akční válečnou hru s wow momenty tak asi pujdu hrát CoD.Chci střílet korejce tak půjdu asi do homefrontu.
Víš co je tragické ? Chcete tam mít všechno, ale ve finále byste to sami nehráli. -
-
Pocuj, pozri si ten match a povedz mi ze to nebol blaznivy chaoticky masaker.
Trosicku viac moznosti by neuskodilo. Vacsie mapy menej hracov.
No nechame sa prekvapit, hra este nevysla
-
-
Nahodou dosť respawnov nie je nikdy dosť *1*
ale ked mi daki keket skače popred mušku, mam chuť zistiť jeho IP adresu... *16*
-
-
-
-
Pocul si ten vtip?
Kolko skokov sa zaznamena v priemernom zapase v cod iw ?
Menej ako respawnov v novom battlefielde -
Spíše je to stále to samé ne? Nebo v čem to je lepší?
-
-
Takže je to uplně stejný BF jako ty předchozí s tím rozdílem, že tam jsou/budou jiné mapy, technika z 1 sv. války, vylepšenou grafikou a dalšími drobnostmi, kterými se nebudeme zaobírat.
Samozřejmě tam hráči nebudou jak by si zdejší přispěvovatelé představovali, sedět hodiny v zákopech, běhat s noži v rukách, protože tehdy byly automatické zbraně vzácnost,nebudeme kulhat ne-li se rovnou plazit, když dostaneme zásah do nohy.Jo a nebudeme jezdit tanky rychlostí chůze jak by si diskutéři přáli, protože historická přesnost nadevše.
Prostě nemužete mít všechno.Naštěstí vás to nikdo nenutí kupovat. -
-
Pokial si nejaky prispievatel myslel že bude hodiny sedieť v zakope kilovať bodakom a potom sa hodinu plaziť k medikovi, tak mi je naozaj luto sk*rvene ho oj*bali !! *1* *1* *1*
-
-
No ako v čom čim je BF podla mňa BF...
je to vojna, kto chce hrať vojnu nech hra BF, kto chce poskakovať panakom aby ho netrafili v trapnych scifi arenach nech hra niečo ine...
ano, ako sam vojak ťažko ovplivniš celkovy zapas, ale ked sa zohrate s kamošmi, alebo najdeš par
vojakov s ktorymi si budete rozumieť je to INY zažitok... a toto som ja v inej MP hre nenašiel
stale rovnaka a stale lepšia v čom ?? v tom STVARNENI vojny
a že 1.sv nie je 1.sv !!! to niektorym luďom nevysvetliš, akože HOBIT nemôže byť dobry film lebo Tolkien je Ježiš Kristus a natočiť sa neda *1* -
-
Kdo si chce hrát na vojnu hraje ARMU nebo nějaký mody, třeba i Battlefield - Project reality nebo něco takovýho. Případně Red Orchestru, Darkest Hour což je něco mezi CoD a Armou. BF je právě to poskakování s panďulákem v aréně :) Když to někoho baví proč ne, ale válečnou hrou bych to fakt nenazýval :)
-
-
-
-
Fajn. Takže dětičky nejdříve zjistí, že před druhou světovou válkou byla i nějaká první. A pak o ní získají naprosto zcestnou představu. Když z toho dělají fantasy, neměli by tvrdit a předstírat, že je to realistické.
-
-
jo a nejsou tam zachodky ...všechno špatne *1*
-
-
Koukám, že battlefield (je jedno jaká verze) se posunul pouze na poli grafiky. Logika a realita opět nikde. Prohlížel jsem si některá videa z hraní a nestačil jsem se divit. Jelikož mě především zajímají odstřelovači, tak jsem se soustředil především na toto téma a zůstal jsem v šoku. Německé zbraně s britskými a americkými zaměřovači. To jako vážně? S bodáky. K čemu sniper potřebuje bodák? Opět nepochopili, že se v reálu fungují fyzikální zákony, takže nastavování mířidel jim taky nic neříká.
Sečteno a podtrženo, tahle hra je opět jen mlátičkou, kde má lopata a bodák větší cenu a účinek, než puška. Co se týče inteligence hráčů, kteří to hrají si nedělám iluze, stačí se podívat na videa. Opět kvantita zvítězila nad kvalitou. -
Jenomže DICE sou takovy GRANDI, že pro vas udelaji MP demo, kde si to muže každej skusit, a potom brečet či pí*ovat podle libosti...a stejne to demo pro vas nebude dost nóbl jak to tady vidim,
ach to je marny todleto ... *1*
Jak spívá XindlX o o ó ooo to zakomaču byli líííp... *12* -
-
Jen aby tomu demu zas neřikali plná hra jako v případu Battlefrontu *1*
-
-
Hej Nerdi !!
Ste na zlom fore, toto nie je historická revue, ale forum o počitačovych hrach a tie neslužia na vyuku dejepisu !! -
-
Já ti ty nervní čobolácký h..ado vůbec nerozumím :D
-
Uplne stupidne komentare, stupidnych hračov, ktory to aj tak nebudu hrať, lebo hraju celkom iny žaner, alebo čitaju hystoricku literaturu faktu, požičanu z knižnice, alebo na počitačove hry nemaju čas...proste tiscali... nikto im nevyhovie a keby aj, aj tak to budu hrať len ludia, ktory jednoducho maju radi počitačove hry a nepindaju do všetkeho !!
-
-
Mě by celkem zajímalo, zda by se ti líbilo, kdyby další hrou od DICE byl Battlefield Ancient. Hra zasazená do starověku, ke by římští legionáři vrhali pila (oštěpy) s kadencí pět za vteřinu, kartáginští sloni by padali v ohnivé explozi po stoupnutí na olejové protisloní pasti a do toho by nad hlavou všem lítaly okřídlení vojáci třídy Ikaros. Přišlo by ti to jako paskvil, který se snaží naroubovat stále stejnou formuli na zcela nové a nekompatibilní prostředí, a nebo by se ti to líbilo, protože by to bylo něco kosmeticky jiného?
Celkem chápu, že někomu je to jedno, stačí stejná hratelnost v novém kabátu, ale to neznamená, že s tím každý musí souhlasit. -
Jak už ti napsal kolega Jabloň. Tebe taky nikdo neposílá na slovenské fórum. Jistě si ale najdeš takový web, kde se můžeš realizovat. *15*
-
-
Jj slovaci si nesmi dovolit nic psat o mistnich diskuterech protoze jsou ze slovenska a nemaj tady co delat!
Nic nez nador! Nic nez nador! -
-
Kecy prdy beďary! Když on by rád vyháněl diskutéry, tak proč mu neoplácet jeho medicínou?
-
-
-
-
-
Tak tahle hra je trapnej fail, Call of Duty: Infinite Warfare vypadá mnohem lépe...
-
-
Nekto holky, jiny vdolky mysliš, že te bude nekto za to nenavidet ? Ja si dam obě dvě...
Nebo chceš, aby te za to nekto nenavidel ??
BTW nikde nepiši o SP kampani bude bude ? -
-
Ja takisto.
Bf je hra dobra na odreagovanie, proste bezhlavy masaker. Strielas co sa pohne, nieco na styl moorhun.cod ma uz rozne mody, hra na kola trosku menej hekticky napinavejsi herny styl
-
-
-
Hmm bída, nové COD se mi líbí o dost více.