Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TrentReznor
    Mě osobně se víc líbil druhej díl jak Hitman:BM. V SA mise byly o dost nápaditější hratelnost těžší a celkově to působilo lepším dojmem.
  • kubi-wan
    Nemůžu si pomoct, ale mě ta hra nějak hodně přestala zajímat, a to mám v sérii rád každej díl (jo, mám rád Blood Money i Absolution, smiřte se s tim). Hned zkraje mě odradil ten teplej a zmatenej systém vydávání... ale ani graficky se mi to nelíbí. Že prej to vypadá jako Absolution? Ani bych neřek. Vypadá to podle mě hůř. Absolution měl vcelku výraznou barevnou stylizaci, která sice nemusela sednout každýmu, ale mělo to ksicht a styl. Tahle "šestka" vypadá tak k uzoufání bezkrevně... prostě ani jeden screenshot mě nebaví, celý je to šedivý a divně sterilní... a fakt se to celkovym vizuálnim vyzněnim podobá mnohem víc Blood Money, než předchozímu dílu... jenže Blood Money vyšlo deset let zpátky...
    Až novej Hitman vyjde vcelku, určitě si ho zahraju... ale asi nebudu sám, kdo si z toho teď na p*del fakt nesedá...
    • Kamil.Zatlouikal
      Vypadá to dobře. Grafiku raději sterilní a šedivou, než nějakou přeplácanou... Svět taky není kdovíjak barevný. A k tématu nájemného zabijáka se to hodí. Ale ty máš asi raději Minecraft a tak...
      • kubi-wan
        Ne, to vážně nemám... jen řikám, že mě šedivá sterilní grafika nebaví. Nebaví mě se na ni koukat, nebaví mě dělat z ní screenshoty...
        Když se podíváš třeba na na Hitman: Contracts, ta uměla skvěle navodit hutnou atmosféru putování nájemnýho zabijáka, přestože to nehýřilo barvama... tadyto je prostě jen... nudně šedivý, nic víc...
        • utíkej na ten minecraft a už tu neblinkej
          • kubi-wan
            takový m*dky nehraju.
  • tak to je zlé právě Absolution byl můj první Hitman a blood money jsem pak nedokázal hrát ne že by to bylo těžký ale mne prostě nebavil ten jiný styl hraní *10*
    • hitmen..

blood money..

ty už to nehraj
  • A to ja zase chci Blood Money v lepsi grafice, modlim se za nej jiz nekolik let, byl to nejlepsi dil a tu zastaralost mu odpustim.
  • Kravicka
    Gameplay dobry, ale mam strach z tech bugu co v bete jsou ..takovy bugy bych cekal v closed alphe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit