Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když nebudu počítat párty a další věci co k životu patří jako sex, jídlo, spánek atd. tak jsem za posledních 16let, zhruba 11let "propařil" v kuse a za tu dobu mohu konstatovat, že ty dnešní hry jsou totální sra*ky, které člověka přestanou bavit během pár hodin,dnů max dvou měsíců. Nevím čím to je, ale kde jsou ty časy kdy jsem dokázal hrát jenom UO týden v kuse apod. Všechny ty novodobé rychlokvašky jsou primitivní odpad, ať to vypadá jakkoliv graficky úchvatně - to nemluvím pouze o této hře, ale posledních x let.
    • jj, kde jsou ty casy kdy byla trava zelenejsi vid. jinymi slovy jsi stary, nemas prehled, jsi liny ho mit a misto toho jen duchodcovsky brblas *7*
      • v tom případě bych mohl aplikovat to tvoje souvětí a rádoby i intelektuální rčení na tebe; "Jinými slovy jsi blbý a budeš blbější." To je ale v pohodě, však jak si vlastními slovy krásně popsal "nemáš přehled jsi líný ho mít" a pokud ti ke spokojenosti stačí dnešní primitivní hry, tak je to ok. Ostatně tebe bych to typoval, na nic moc složitého, takže počítám hráč League of Legends nebo Team Fortress 2 či CS:GO, nemám-li pravdu?
        • 11 let promarnenýho života. není ti líto sebe sama?
          • Ne? Mam rodinu, několik nemovitostí, projel jsem celou Evropu a příští rok se chystám na kola do Ruska, pořád mam čas na hry a svoje potřeby, a co ty?
            • 2flesh
              aha, takže on je blbej ale ty jsi ke všemu i neschopnej *7*
            • Chápu, taky sem na pracáku. Ale tak aspoň můžem dát pořádnej flame a nic nás nezastaví *14*
            • PreidaQ
              Bohužel ovšem celý tvůj život byl evidentně až doposud zbytečný, neboť už v mládí tě tvoji rodiče nějak pozapomněli naučit pokoře a slušnému chování. Doufám, že jejich chyby napravíš alespoň na vlastních potomcích.
            • Ty asi nebudeš málo blbý, co ? Asi ti nedošlo, že lidi jako já nemusí chodit jak idioti do práce, tudíž já mam toho času mraky, abych postíhal všechno to ostatní.
            • Mě spíš překvapuje, že tak úspěšný a zaneprázdněný člověk, který má celý život na háku, se má potřebu ventilovat v podobně nesmyslných diskuzích, které jsou většinou doménou zoufalců a puberťáků, místo aby se věnoval svým nemovitostem, rodině a rusku.
            • A ty víš co bylo předtím, kur*a tvoje sebevědomí bych chtěl mít chlapečku. Možná si otevři věštírnu na prima cool nebo kde to teď běží. To, že jsem ve svých 40letech propařil 11let za posledních 16let neznamená, že jsem nepostíhal všechno to co jsem potřeboval a ty možná ani za celý mrzký život dokážeš. Sbohem nulo.
            • Sam si napsal ze jsi z poslednich 16 let proparil 11, cili ani te rodine ses nemohl venovat. Jsi zkratka zbytecnej clovek at se na to divame z kterekoliv strany
      • Paulcz
        Třeba Interplay za rok vydal cca 10 her (90. léta a začátek nového tisíciletí) a 5 z nich byli naprostý pecky :)
      • Nesmysl, Noobs má pravdu. Dnešní komerční hry až na pár výjimek jsou povrchní kopie toho, co už bylo 100x zkopírováno před tím z opravdu hratelných pecek, je tedy logické, že už moc netáhnou. Hry sice dostaly nový grafický kabát, ale hratelnost upadá. Sem tam se mihne nějaká indie hra, která pokud není záměrně zmršená pixelartem je docela hratelná a rozhodně obsahuje větší procento kousků, které mají hratelnost výbornou (Age of decadence, UnderRail, Death State). Ale celkově je to bída.
        • Tak mi je 36 let a že by byl nějaký úpadek ? No tak asi jako všeho , samozřejmě jsou hry daleko komerčnější s daleko větším tlakem na to aby vydělaly hodně peněz. Ale, že bych si neužil víc GTA V, Civilizaci, cities skylines , Anno2xxx tak to určitě ne . Dneska mám volant , jezdím online assetto corsa project cars a že bych chtěl hrát znova road race nebo pole position z atari 800 to rozhodně ne. Ještě mám mimochodem 2 syny a že by si to míň užívali to určitě ne .
          Jen prostě nám co je 30+ tak jsme zažili ty začátky, kdy se tvořily žánry a každá hra objevovala nové směry kam se bude herní průmysl ubírat.
          Ale že bych chtěl zptátky dobu kdy jsme na černo z avíza objednávali hry na disketách , když dnes ve steamu 2x kliknu a mám to legálně - to opravdu ne.
  • Mne se hra libi a mam ji v merku, i kdyz ted zrovna je obdobi valicich se AAA her

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit