Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní finální verze Shift 2 Unleashed
12.3.2011 | Václav Rybář
106 příspěvků
-
Tleskam autorovi, perfektne ctivej clanek plnej informaci a dojmu.
-
Pro autora:
Mount Panorama resp. Bathurst je v Australii ne v Americe. To je celkem zavazna chyba netrefit ani svetadil :-) -
dost dobre napsany clanek...precetl jsem ho cely a to automobilove simulatory vubec nehraju
-
Huh, super clanek :)
-
Moc pěkný článek. Díky autorovi. :)
-
OMG eště někdo někde napište že Gran Turismo a Forza jsou simulátory a fakt se z toho asi poseru. Dyk to je arkáda jak prdel! Zahrajte si rFactor (BTW: Na něm jsou postavený simulátory týmů F1), Live For Speed nebo GTR a pak mluvte *3*
-
-
Ono už to "nejrealističtější automobilový simulátor všech dob" je dost k smíchu :D, zvlášť u série která vychází z NFS...
-
LFS je super. rFactor je taky dobrej, ale ty F1 týmy používaj rF Pro, což je něco trochu jiného. GTR je rF v bledě modrém. Doporučuju netKar PRO, v současnosti asi nejrealističtější závody, na ofic. stránce teď za krásných 15 euro. No a pak iRacing, ale to už je jiná cenová relace.
-
-
Tak to že to je rFactor PRO ty lamy nemusej vědět :D:D Jinak super hry všechno, ale mám koupenej jen rFactor :)
-
-
Asi tak.
Veta "Gran Turismo je o pořádný kus realističtější" teda novy shift u mna totalne odrovnala *1*
-
-
"Ježdění v druhém Shiftu je podobně návykové jako brouzdání po sociálních sítích." Takže o ničem? Co tak to napsat jinak. Sociální sítě mě teda nezajímají a zajímat nebudou, takže tu narážku nechápu :D
-
-
Jsou lidé které sociální sítě nebaví, a pak je taky pár set milionů lidí co jim propadli a jsou schopní tam strávit hodiny a hodiny.Ale jestli jsi v první nebo druhé skupině nemá na to, jak se ti Shift bude líbit, žádnej vliv.
Obviously.
-
-
Perfektní článek od imfa, čtivej a informativní. Tahle hra vypadá neskutečně, už Shift 1 se mi líbil moc.
Ale stejně si nemohu pomoct, kéž by Slightly Mad někdy udělali hru podobného konceptu jako TDU.. -
hot pursuit s tim nema co delat, spousta let uz preci funguje, ze hry NFS delaji vzdy dve studia naraz (nebo i tri) a pak se ob rok prubezne meni vydani. Takze stejni autori delali shift a ted udelali dvojku.... criterion uz patrne dela hot pursuit 2... A jasne, preju jim, aby se jim zadarilo, kazda konkurence potesi... navic na pc neni ani menza a ani gt... z videa to vypadalo navic i hezky...
-
Pekne. Jen jeden dotaz na autora. Klouze a hvizda to porad tak otravne v kazde otacce i pri rychlosti chuze duchodce? Tim nemyslim to co hra povazuje za smyk.
-
-
Klouze to plus minus stejne (mluvi o nedriftovacich zavodech samozrejme), zasadni rozdil je v tom, ze auta jsou citlivejsi na praci s plynem. V prvnim Shiftu se pri neopatrnem zachazeni zad rovnala skoro automaticky, tady je potreba jemnejsich korekci, protoze na plyn auto reaguje vic (napr. prudkym ubranim plynu u predokolek lze snaz docilit pretacivosti).
-