Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty máš dost. *15*
  • BangMeInBangladesh
    Trailer moc pěknej, vzpomínky na jedničku silné. Já se těším moc.
  • BangMeInBangladesh
    Alespoň neubude.
  • a on snad kosac píše Forza Horizon?
  • MS slíbil, že některé hry dá na Steam, ale čekám, že ty největší pecky si nechá exkluzivně ve Windows Store, ergo bude třeba Windows 10. Ono to jinak pro MS nedává smysl, ani.
  • Kurník já si nedávno koupil jedničku pro Xko za nějakých 120 Kč. Měl bych si to konečně zahrát. *14*
  • Horizon 3 bude stejná na PC i Xbox One, takže ne, F2P nebude.
  • Lol, Microsoft uvolni xbox only hru i pro PC a stejne se najde PCckar co bude remcat. Pritom i ten WIN10 je ted zadarmo.
  • znamená "Jen pro windows 10" opravdu exkluzivitu? Nebo to samosebou platí i pro starší win.. ? Já bych se vůbec nedivil kdyby kvůli tomu hnali lidi do 10tek
  • F6A je beta ne? a nebude F2P? moc bych nejasal.. nastaveni tragicke.. jako prvni pokus o "bezbolestnou" kompatibilitu dobre, ale ne opravdu jen test..
  • presne pro takove je tato hra jako delana.. je to fakt dobra arkada, necekat simulaci, ale proste si zablbnout..
  • jdete uz s tim linuxem do ...
  • Kdyby to nebylo jenom pro Windows 10, tak bych si to docela rád zahrál, ale takhle jim na to kašlu.
  • Fanousek zavodnich her moc nejsem. Ale na tohle se tesim hodne.
  • Forza, to je královna závodních her. Samozřejmě existuje hromada dobrých závodů, to jistě, ale Forza, ta už je jinde. Jsem rád že přijde i na pc (Forza 6: Apex je super)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit