Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gearsy se mi ohrály už po první hře , koridor s nulovou invencí.
  • Gears of War byla pecka na X360 a myslím,že na X1 tomu nebude jinak.každej vidí pouze utržky,kousky hry a hned dělá závěry.počkal bych si na hru a pak bych hodnotil. u mě jasná volba,Gears 4 beru všema dvaceti:-)
  • MARTASLJ19
    A ja sa zasa na to neskutočne teším. Kvôli Gears of War som si kúpil X360. Ja nepotrebujem nič nové, chcem starý dobrý Gears of War. Kupujem to na PC.
    • Still
      GoW port na PC byla hrozná tragedie, protože ten dementní systém krytí, začaly kopírovat další hry. Utrpení najít něco, co by nebylo poznamenáno GoW....
      • Kill Switch by driv, ale pssst...
        • Ano, nepřekvapivě to odstartovala konzolovka, stejně jako autoheal...
          • byl i na pc.
            • Autoheal v FPS začaly konzole. Fakt.
    • Taky, snad nebude PC verze pošahaná, jako u GoW Ultimate. *7*
      • Francis
        Čo je na ultimate pre PC zlé? Uvažujem totiž o kúpe.
      • MARTASLJ19
        GOW Remaster už je OK. Odkedy v MS STORE sa odomkol V-sync tak je to v poriadku.
      • Ještě by to chtělo Halo 5, ať nemusím o XOne vůbec uvažovat. *1*
  • Já tedy úplně nevím, do jaké míry hrál autor článku původní trilogii, protože i v ní lze najít velké rozdíly v settingu - zatímco první díl byl komornější s nádechem hororu, další dva díly přešly k válečnému pojetí a už mě tolik nenadchly, Judgement jsem ještě nehrál. Co jsem pochopil, tak čtyřka by měla být návratem k pojetí jedničky, proto se na ni celkem těším, byť patrně půjde o obyčejný koridor.
    • Damarus
      Jo souhlasím. Dokonce bych řekl že to 90% lidí co píše do diskuze to nehrálo. První 3 díly se dost lišily a na Judgement je lepší zapomenout :)
  • To studio asi nema ty kvality, ktere melo Epic a problem asi bude i v MS samotnem, ktery nechce nic menit a chce hrat na jistotu, bohuzel je to jistota roku 2007.
    Dobre to pochopilo studio Santa Monica a novy God of War se skutecne snazi nekam posunout, ale Gears of War 4 proste stale stoji v minulosti.
    • Od dob prvních GoW, Uncharted a možná ještě her dřív je to furt to samé v bledě modrém, jen se mění kulisy a grafika. Mluvit o nějakém posouvání působí v dnešní době, kdy se jede pár IPček furt dokola, fakt úsměvně...
  • No,uvidíme. Osobně se mi více líbí přístup tvůrců God of war. Chce to vychytat okamžik, kdy je třeba posunout se dál. Gearsy jsou pořád "to samé".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit