Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Gears of War 4 marně hledá zašlou slávu
30.7.2016 | Daniel Kremser
41 příspěvků
-
Gearsy se mi ohrály už po první hře , koridor s nulovou invencí.
-
Gears of War byla pecka na X360 a myslím,že na X1 tomu nebude jinak.každej vidí pouze utržky,kousky hry a hned dělá závěry.počkal bych si na hru a pak bych hodnotil. u mě jasná volba,Gears 4 beru všema dvaceti:-)
-
A ja sa zasa na to neskutočne teším. Kvôli Gears of War som si kúpil X360. Ja nepotrebujem nič nové, chcem starý dobrý Gears of War. Kupujem to na PC.
-
-
GoW port na PC byla hrozná tragedie, protože ten dementní systém krytí, začaly kopírovat další hry. Utrpení najít něco, co by nebylo poznamenáno GoW....
-
-
Kill Switch by driv, ale pssst...
-
-
Ano, nepřekvapivě to odstartovala konzolovka, stejně jako autoheal...
-
-
byl i na pc.
-
-
Autoheal v FPS začaly konzole. Fakt.
-
-
-
-
-
Taky, snad nebude PC verze pošahaná, jako u GoW Ultimate. *7*
-
-
Čo je na ultimate pre PC zlé? Uvažujem totiž o kúpe.
-
GOW Remaster už je OK. Odkedy v MS STORE sa odomkol V-sync tak je to v poriadku.
-
Ještě by to chtělo Halo 5, ať nemusím o XOne vůbec uvažovat. *1*
-
-
-
Já tedy úplně nevím, do jaké míry hrál autor článku původní trilogii, protože i v ní lze najít velké rozdíly v settingu - zatímco první díl byl komornější s nádechem hororu, další dva díly přešly k válečnému pojetí a už mě tolik nenadchly, Judgement jsem ještě nehrál. Co jsem pochopil, tak čtyřka by měla být návratem k pojetí jedničky, proto se na ni celkem těším, byť patrně půjde o obyčejný koridor.
-
-
Jo souhlasím. Dokonce bych řekl že to 90% lidí co píše do diskuze to nehrálo. První 3 díly se dost lišily a na Judgement je lepší zapomenout :)
-
-
To studio asi nema ty kvality, ktere melo Epic a problem asi bude i v MS samotnem, ktery nechce nic menit a chce hrat na jistotu, bohuzel je to jistota roku 2007.
Dobre to pochopilo studio Santa Monica a novy God of War se skutecne snazi nekam posunout, ale Gears of War 4 proste stale stoji v minulosti. -
-
Od dob prvních GoW, Uncharted a možná ještě her dřív je to furt to samé v bledě modrém, jen se mění kulisy a grafika. Mluvit o nějakém posouvání působí v dnešní době, kdy se jede pár IPček furt dokola, fakt úsměvně...
-
-
No,uvidíme. Osobně se mi více líbí přístup tvůrců God of war. Chce to vychytat okamžik, kdy je třeba posunout se dál. Gearsy jsou pořád "to samé".