Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kill Switch by driv, ale pssst...
  • A slubovala ta hra niekedy nieco ine? Lebo to je ako kupit si kilo cukru a potom sa stazovat, ze je to sladke.
  • To se sice posunul dál, ale také jde o to jakým směrem se posunul, myslím že můžeme být rádi za to že Gears of War je jedna z těch značek co zatím drží svůj styl.
  • Damarus
    Nic ve zlém, ale Gearsy se během 3 prvních dílu změnily o dost víc než CoD za posledních 10 nebo kolik už to je :D
  • Damarus
    Jo souhlasím. Dokonce bych řekl že to 90% lidí co píše do diskuze to nehrálo. První 3 díly se dost lišily a na Judgement je lepší zapomenout :)
  • Hnisavec
    Gearsovia mi prisli od zaciatku ako tragicka hra. Kupil.som.kvoli tomu xbox a hned isiel prec. Primitiivny cover system a parodicke marinacke mr olympia postavy s telami narvatymi syntolom a rastakom. Uplne obycajna radoby militari strielacka akych su stovky
  • Panu Danielovi "nenítoodSonynenítamniczdarskoulsnezájem" Kremserovi asi vadilo, že Fenix tolik nezestárl a nezvážněl jako Kratos.
  • MrSanta
    Jestli to chápu správně, tak pokračování akční řežby je, překvapivě, akční řežba. A podle autora článku je to špatně... To se mi snad zdá. Pana Kremsera asi nikdy nepochopím *1*
  • Still
    GoW port na PC byla hrozná tragedie, protože ten dementní systém krytí, začaly kopírovat další hry. Utrpení najít něco, co by nebylo poznamenáno GoW....
  • Tenhle system krytu a presnyho strileni zpoza nich je hrozny zlo pro akcni hry. K tomu cim dal dementnejsi AI protoze to uz by konzole neutahly....
  • Od dob prvních GoW, Uncharted a možná ještě her dřív je to furt to samé v bledě modrém, jen se mění kulisy a grafika. Mluvit o nějakém posouvání působí v dnešní době, kdy se jede pár IPček furt dokola, fakt úsměvně...
  • Gearsy se mi ohrály už po první hře , koridor s nulovou invencí.
  • Gears of War byla pecka na X360 a myslím,že na X1 tomu nebude jinak.každej vidí pouze utržky,kousky hry a hned dělá závěry.počkal bych si na hru a pak bych hodnotil. u mě jasná volba,Gears 4 beru všema dvaceti:-)
  • Francis
    Čo je na ultimate pre PC zlé? Uvažujem totiž o kúpe.
  • MARTASLJ19
    GOW Remaster už je OK. Odkedy v MS STORE sa odomkol V-sync tak je to v poriadku.
  • Ještě by to chtělo Halo 5, ať nemusím o XOne vůbec uvažovat. *1*
  • Taky, snad nebude PC verze pošahaná, jako u GoW Ultimate. *7*
  • MARTASLJ19
    A ja sa zasa na to neskutočne teším. Kvôli Gears of War som si kúpil X360. Ja nepotrebujem nič nové, chcem starý dobrý Gears of War. Kupujem to na PC.
  • Já tedy úplně nevím, do jaké míry hrál autor článku původní trilogii, protože i v ní lze najít velké rozdíly v settingu - zatímco první díl byl komornější s nádechem hororu, další dva díly přešly k válečnému pojetí a už mě tolik nenadchly, Judgement jsem ještě nehrál. Co jsem pochopil, tak čtyřka by měla být návratem k pojetí jedničky, proto se na ni celkem těším, byť patrně půjde o obyčejný koridor.
  • To studio asi nema ty kvality, ktere melo Epic a problem asi bude i v MS samotnem, ktery nechce nic menit a chce hrat na jistotu, bohuzel je to jistota roku 2007.
    Dobre to pochopilo studio Santa Monica a novy God of War se skutecne snazi nekam posunout, ale Gears of War 4 proste stale stoji v minulosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit